Michelets Vei 50

Michelets Vei 50

Prisantydning 5.500.000,-
Omkostninger 70.247,-
Totalpris 5.570.247,-
P-rom 44m2
Byggeår 2020
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Kort om eiendommen

Ny 2-roms under oppføring med sydvendt balkong på 8 kvm med flott utsyn mot vannet, heis og garasjeplass med elbil-lader

Høydepunkter

Velkommen til Holtekilen Front C202! Solrik 2-roms under oppføring i 2. etasje med fint utsyn mot Holtekilen. Boligen får sydvendt balkong på 8 kvm hvor solen kan nytes hele dagen. Det medfølger garasjeplass i underliggende anlegg som selger har påkostet ladepunkt for elbil, og bygget får trappefri adkomst via heis til leilighetsplan. Leiligheten vil holde god standard på innredning, utstyr og materialer. Ventet ferdigstilt 4. kvartal 2020.

Innvendig får leiligheten flott 1-stavs eikeparkett på gulv i alle oppholdsrom og flislagt entré/gang. Stuen får plass til spisebord og stuemøblement samt utgang til balkong. Det blir åpen løsning mot kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer fra Siemens. Videre får boligen et delikat dusjbad med opplegg til vaskemaskin. Soverommet får plass til dobbeltseng samt garderobeinnredning, i tillegg finnes innvendig bod på 3,5 kvm og kjellerbod på 5 kvm med lagringsplass.

Se prosjektets hjemmeside her: www.holtekilenfront.no

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært idyllisk til i maritime omgivelser innerst i Holtekilen med sjøen og store rekreasjonsområder rett utenfor døren. Nabolaget er veletablert med villa- og leilighetsbebyggelse, og det vil ikke bli bebyggelse mellom prosjektet og fjorden. Bo i fredelige omgivelser samtidig med kort vei vei til Fornebu S med et rikt tilbud av butikker, spisesteder og servicetilbud. Ca. 200 meter fra boligen er nærmeste bussholdeplass med jevnlige avganger til Oslo sentrum og også vestover. Området har også et godt skole- og barnehagetilbud.

Servicefasiliteter
Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Fornebuporten, Meny på Fornebu S eller Nærbutikken Oksenøya. Sistnevnte har også søndagsåpent. For ytterligere servicefasiliteter har Fornebu S et rikt utvalg av butikker, serveringssteder og treningssenter.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.