Holtekilen Front, leil. B402 (resolgt 133-19-0383)

Holtekilen Front, leil. B402 (resolgt 133-19-0383)

Prisantydning 14.000.000,-
Omkostninger 97.204,-
Totalpris 14.097.204,-
Byggeår 2020
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.127,-

Kort om eiendommen

Holtekilen - Ny 4-roms hjørneleil. i 4. etasje ved sjøkanten med utsikt, to takterrasser, garasjeplass og heis.

Høydepunkter

Velkommen til Holtekilen Front B402! Solrik 4-roms hjørneleilighet under oppføring i 4. etasje med flott utsikt mot Holtekilen. Boligen får to private takterrasser, den største på 38 kvm vender mot sydøst som strekker seg rundt hjørnet og nordøst takterrasse på 4,8 kvm med utgang fra hovedsoverommet. Det medfølger garasjeplass i underliggende anlegg og bygget får trappefri adkomst via heis til leilighetsplan. Meget god intern beliggenhet i bygget med store vindusflater som vil bidra til gode naturlige lysforhold. Leiligheten vil holde høy standard, og om man ønsker å sette sitt eget preg på boligen har man tilvalgsmuligheter. Ferdigstillelse er ventet årsskiftet 2020/2021.

Innvendig får leiligheten flott 1-stavs eikeparkett på gulv i alle oppholdsrom og flislagt entré/gang. Stuen blir romslig med god plass til stuemøblement og spisestue. Det blir åpen løsning mot tidsriktig kjøkken med øy fra HTH med integrerte hvitevarer fra Siemens. Videre får boligen to delikate dusjbad hvorav det ene er direkte tilknyttet hovedsoverommet, i tillegg til eget vaskerom. Hovedsoverommet blir på 15,7 kvm med avsatt plass til garderobeinnredning og utgang til markterrassen hvor morgenkaffen kan nytes i frisk sjøluft. De to andre soverommene vil egne seg godt som gjesteværelse, kontor, barnerom, o.l. Oppbevaringsplass i innvendig bod på 6,2 kvm og sportsbod i kjeller på 5 kvm. For øvrig er det avsatt plass til garderobeinnredning i entreen.

Verdt å merke seg:
- 4-roms hjørneleilighet under oppføring.
- Frittliggende med flott utsikt mot Holtekilen.
- Solrik beliggenhet mot sydøst.
- To private takterrasser.
- Medfølgende garasjeplass.
- Trappefri adkomst med heis til leilighetsplan.
- Oppvarming med vannbåren gulvvarme.
- Balansert ventilasjon.
- Flott kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.