Holtekilen Front, leil. B402

Holtekilen Front, leil. B402

Prisantydning 14.200.000,-
Omkostninger 97.327,-
Totalpris 14.297.327,-
Byggeår 2020
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Kort om eiendommen

Holtekilen - Ny 4-roms hjørneleil. i 4. etasje ved sjøkanten med utsikt, to takterrasser, garasjeplass og heis.

Høydepunkter

Velkommen til Holtekilen Front B402! Solrik 4-roms hjørneleilighet under oppføring i 4. etasje med utsikt mot Holtekilen. Boligen får to private takterrasser, den største på 38 kvm vender mot sydøst som strekker seg rundt hjørnet og nordøst takterrasse på 4,8 kvm med utgang fra hovedsoverommet. Det medfølger garasjeplass i underliggende anlegg og bygget får trappefri adkomst via heis til leilighetsplan. Meget god intern beliggenhet i bygget med store vindusflater som vil bidra til gode naturlige lysforhold. Leiligheten vil holde høy standard på overflater, innredning og utstyr. Fremdrift på byggeplass tilsier ferdigstillelse 4. kvartal 2020.

Innvendig får leiligheten flott 1-stavs eikeparkett på gulv i alle oppholdsrom og flislagt entré/gang. Stuen blir romslig med god plass til stuemøblement og spisestue. Det blir åpen løsning mot tidsriktig kjøkken med øy fra HTH med integrerte hvitevarer fra Siemens. Videre får boligen to delikate dusjbad hvorav det ene er direkte tilknyttet hovedsoverommet, i tillegg til eget vaskerom. Hovedsoverommet blir på 15,7 kvm med avsatt plass til garderobeinnredning og utgang til markterrassen hvor morgenkaffen kan nytes i frisk sjøluft. De to andre soverommene vil egne seg godt som gjesteværelse, kontor, barnerom, o.l. Oppbevaringsplass i innvendig bod på 6,2 kvm og sportsbod i kjeller på 5 kvm. For øvrig er det avsatt plass til garderobeinnredning i entreen.

Verdt å merke seg:
- 4-roms hjørneleilighet under oppføring.
- Frittliggende med utsikt mot Holtekilen.
- Solrik beliggenhet mot sydøst.
- To private takterrasser.
- Medfølgende garasjeplass.
- Trappefri adkomst med heis til leilighetsplan.
- Oppvarming med vannbåren gulvvarme.
- Balansert ventilasjon.
- Flott kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer.
- 2 delikate dusjbad og eget vaskerom.
- Stort hovedsoverom.
- 2 gjesteværelser/barnerom.
- Oppbevaringsplass i innvendig bod og sportsbod i kjeller.
- Vedlikeholdsfri bolig i flere år.
- Salg av kontraktsposisjon.

Se prosjektets hjemmeside her: www.holtekilenfront.no

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært idyllisk til i maritime omgivelser innerst i Holtekilen med sjøen og store rekreasjonsområder rett utenfor døren. Nabolaget er veletablert med villa- og leilighetsbebyggelse, og det vil ikke bli bebyggelse mellom prosjektet og fjorden. Bo i fredelige omgivelser samtidig med kort vei vei til Fornebu S med et rikt tilbud av butikker, spisesteder og servicetilbud. Ca. 200 meter fra boligen er nærmeste bussholdeplass med jevnlige avganger til Oslo sentrum og også vestover. Området har også et godt skole- og barnehagetilbud.

Servicefasiliteter
Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Fornebuporten, Meny på Fornebu S eller Nærbutikken Oksenøya. Sistnevnte har også søndagsåpent. For ytterligere servicefasiliteter har Fornebu S et rikt utvalg av butikker, serveringssteder og treningssenter.

Rekreasjonsområder
Nærområdet byr på gode turmuligheter til fots og på sykkel. Holtekilen har fine badeplasser, parker og idyllisk naturreservat. Kyststien fra Slemmestad til Oslo går rett utenfor inngangen til boligsameiet, og denne går også ut til naturreservat på Fornebu og den flotte badeplassen på Storøya. Her finnes også en rekke andre aktivitetsmuligheter. En sykkeltur unna ligger Sarbuvollen med barnevennlig badestrand, flytebrygge, og grønne gressletter for grilling og solbading. Bærum seilforening holder hus her nede ved brygga, og tilbyr flere typer jolleseiling i fine og trygge omgivelser tilrettelagt for læring. Bærumsmarka og Nordmarka ligger også innen rekkevidde, og idrettsklubbene i området er aktive innen både håndball, fotball, hockey, bandy, turning, tennis, langrenn og alpint. Vinterstid byr også den islagte Vestfjorden på muligheter for å gå på ski, skøyter eller til fots.

Barnehage og skole
Området har et godt utvalg av kommunale og private barnehager. Eiendommen ligger akkurat i grensen mellom to skolekretser, Lysaker skole og Storøya skole. Megler er ikke kjent med hvilken krets eiendommen vil sokne til. Budgiver må selv avklare med skolekontoret om man kan velge skoletilhørighet.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass ligger ca. 200 meter fra boligen. Lysaker er et kollektiv-knutepunkt og har en rekke avganger med buss, tog og flytog. Forøvrig planlegges Fornebubanen med forbindelse mellom Fornebu senter og Majorstuen, med stopp på Fornebuporten, som knytter Fornebu i Bærum til Oslos T-banenett via Lysaker og Skøyen.

Tidsavstander med bil
- Fornebu S ca. 5 min.
- Lysaker ca. 6 min.
- Sandvika ca. 9 min.
- Oslo S ca. 15 min.
- Oslo Lufthavn ca. 65 min.

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet B402 i prosjektet Holtekilen Front på nærmere angitte vilkår.

Avtalen gjelder kjøpekontrakt vedrørende kjøp av eierseksjon under oppføring, heretter benevnt "Kjøpekontrakten", inngått mellom kjøper 1 og førstegangskjøper 27.09.2019, og videre mellom førstegangskjøper og utbygger den 06.08.2018 vedrørende bolig B402 i prosjektet Holtekilen Front, på eiendommen Gnr. 14 Bnr. 539 Snr: (foreløpig ikke seksjonert) i Bærum kommune, slik dette er beskrevet i nevnte kjøpekontrakt og de vedlegg som der fremgår. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper inn i ovennevnte transportkontrakt og kjøpekontrakt med Neptune - Helios Eiendom AS og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger av kontraktsposisjonen har i henhold til ovennevnte transportkontrakt og kjøpekontrakt.

Utbygger har samtykket til salg av kontraktsposisjon.

Adresse

Holtekilen Front, leil. B402
1366 Lysaker
4. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

14 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
45 950,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 838 000,-))
207,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
50 000,- (Transportgebyr utbygger)
--------------------------------------------------------
97 327,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 297 327,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Areal

Bruksareal: 117,90 kvm.

Arealet er oppgitt i henhold til bygningstegninger og arkitektens beregninger av areal. Arealberegningene er ikke kontrollert av megler.

Boligen har 3 soverom.

Type eiendom

Eierseksjon, Leilighet

Byggeår

Boligen er estimert ferdigstilt 4. kvartal 2020.

Etasje

4. etasje

Innhold

BRA: 117,9 kvm

Leiligheten ligger i 4. etasje og har følgende rominndeling:
Entré/gang, stue, kjøkken, 2 dusjbad, vaskerom, 3 soverom.

Innvendig bod på 6,2 kvm og sportsbod på 5 kvm i kjeller.

Arealene som er oppgitt er bruksareal (BRA) i henhold til NS 3940, som er leilighetens areal innvendig målt ved leilighetens omsluttede vegger, inklusive innvendige vegger, boder og sjakter, men ikke medregnet yttervegger. Det tas forbehold om at mindre arealavvik kan forekomme. De oppgitte romstørrelser på plantegningene er uten innvendige vegger og samsvarer derfor ikke med leilighetens totale BRA.

Standard

Innvendige gulv
I entré/gang legges lys grå porcellenato flis 30x60 cm.
Øvrige oppholdsrom og vaskerom 14 mm 1-stavs hvitlasert mattlakkert eikeparkett.

Innvendige vegger
Sparklet og hvitmalt. Vegger består av betong eller stenderverk av stål/tre kledd
med gips som er sparklet og malt.

Himling
Sparklet og hvitmalt himling.
Fuget overgang mellom vegger og himling.
Alle himlinger er i gips eller sparklet betong. Innvendig takhøyde er ca. 250 cm. Rom med downlights og/eller tekniske føringer kan ha nedfôret gipshimling, eventuelt innkassing av tekniske føringer.

Kjøkken
Moderne og flott fra HTH modell Urban, hvit eik finér med freste håndtaksspor i kombinasjon med hvite overskap i HTH modell Athena. Benkeplate i 20 mm hvit trend laminat med underlimt kum 50 cm bred type Intra Omnia og ettgreps blandebatteri fra Grohe. Demping på skuffer og skap. Uttrekkbar slimlineventilator med front i stål over platetopp. Under deler av overskapene på kjøkken leveres det belysning i form av integrert led grepsprofil. Kjøkkenet leveres med komplett hvitevarepakke fra Siemens og skap for innbygging.

Bad og vaskerom
Boligen får to delikate bad med sandstenfarget porcellenato flis på vegger og gulv. Veggfliser leveres i 30x60-format liggende, gulvfliser i 30x30-format og dusjnisje mindre format på gulv i dusjsonen for å sikre fall mot sluk. Dusnisjen kan bli nedsenket. Downlights med dimmer og gulvvarme. Badene blir innredet med baderomsinnredning fra HTH modell Next silkematt hvit med to skuffer og gripelist. Heldekkende hvit matt servant i kompositt. Over baderomsinnredning leveres speil i lik bredde. Videre får badene ettgreps armatur fra Grohe modell Essence eller tilsvarende, vegghengt toalett fra Laufen modell Pro Rimless eller tilsvarende, med soft close-sete. Dusjvegger i herdet glass med termostatbatteri fra Grohe modell Grotherm 1000 med dusjgarnityr Grohe modell Tempesta 100 eller tilsvarende.

Vaskerommet leveres med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel iht tegninger.
Det leveres 60 cm vaskeskap med nedfelt stålkum Franke RB400 C. 180 cm lang og 30 mm tykk laminat benkeplate. Innredningen leveres i hvitt.

Elektro
Det legges opp skjult elektrisk anlegg, med brytere og kontakter i hvit utførelse.
Entré: Døråpner/svarapparat med fargeskjerm. Det leveres downlights med dimmer i noe omfang.
Stue: Det leveres ett stk. data- og TV-punkt. Punktene leveres kun med rør og tomme bokser, blendet med hvitt lokk.
Ute: En utvendig lampe og en stikkontakt per leilighet på markterrasse eller balkong.

Byggemåte

Byggherre for prosjektet er Helios Eiendom AS, org.nr. 918 582 118, som er eid av Neptune Properties AS.
Leilighetene bygges etter TEK 10. Alle bærekonstruksjoner er av betong og stål. Isolerte yttervegger av tre og betong. Fasader av puss og liggende royalimpregnert panel etter arkitektens fargevalg. Yttertak belegges med sveiset sort papp eller tilsvarende. Royalimpregnert spaltegulv på markterrasser, takterrasser og balkonger. Rekkverk og håndløpere i lakkert/malt stål eller aluminium med glassflater. Terrassene i 2. etasje over inngangspartiene vil få spiler på utsiden av rekkverket for å skjerme mot innsyn.

Tomt

Netto tomteareal etter fradeling vil være cirka 3750 kvm. Tomten er ikke fradelt på salgstidspunktet, så arealavvik kan forekomme.
Foreløpig utomhusplan er inntatt i prospektet. Endelig utomhusplan vil bli utarbeidet i forbindelse med detaljprosjekteringen. Alle gang- og kjøreveier med belegningsstein eller asfalt. Kantskille i overganger mellom asfalt/belegningsstein og grøntarealer. Oppholdssoner med bord og benker. Lekeareal med sandkasse og lekeapparater. Flettverksgjerde og/eller spilerekkverk monteres der det er krav til sikring på grunn av høyder. Snøsmelteanlegg i hjulspor i bratte partier i kjørebanen til garasjeanlegget ved behov. Det leveres utvendig belysning med lyssensor på fellesarealer i form av pullerter/lysmaster og lamper ved inngangspartiene og i nedkjøringsrampen. En stikkontakt utvendig ved inngangspartiene, og i garasjekjeller ved trapperom/heishus. Disse er tilknyttet fellesanlegget.

Parkering

Det medfølger 1 garasjeplass i underliggende garasjeanlegg. Eier betaler ca. kr. 150,- per måned for drift og vedlikehold av parkeringskjeller. Dette er ikke medtatt i felleskostnadene. Garasjeplasser leveres og utføres iht. parkeringsnormen i Bærum kommune.

I garasje blir det avsatt plass i eget rom til sykkelparkering.

Oppvarming

Leilighetene oppvarmes med vannbåren gulvvarme fra sentralanlegg med forbruksmåler til hver bolig. Varmekabler eller vannbåren gulvvarme på bad. Det planlegges med felles berederanlegg plassert i teknisk rom med vannmåler for varmtvann til hver leilighet.

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Ventilasjonsaggregat i hver leilighet. Aggregatets endelige plassering avklares under detaljprosjekteringen. Det vil bli omluft- eller avtrekksventilator fra kjøkken.

Sameiet

Boligene vil bli organisert som et eierseksjonssameie etter eierseksjonsloven av 16. juni 2017. Som seksjonseier i et eierseksjonssameie vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal.

Holtekilen Front vil bestå av 4 leilighetsbygg med til sammen 40 leiligheter med tilhørende inn- og utvendige fellesarealer samt felles underjordisk garasjeanlegg. Prosjektet er tegnet av Neptune Arkitekter AS i samarbeid med Takle/Thørud arkitekter AS. Felles garasjekjeller er planlagt å bestå av 40 sportsboder, 72 parkeringsplasser og sykkelparkering. 31 av parkeringsplassene skal disponeres av seksjonseiere i Holtekilskrenten Boligsameie. De skal også ha rett til adkomst samt å benytte heis i bygg B mellom utgang i 5. etasje og garasjekjeller, og skal betale sin andel av drifts-og vedlikeholdskostnader for garasjekjeller og heis.

Det opplyses om at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jfr. lov om eierseksjoner § 23.

Garanti

Kjøper overtar kontrakt med utbygger og trer inn i opprinnelig kjøpers rolle med de rettigheter og forpliktelser kontrakten tilsier. Det forutsettes at utbygger godkjenner at kjøpekontrakten og alle vedlegg transporteres fra opprinnelig kjøper til ny kjøper. Utbygger er i henhold til bustadoppføringslova pliktig til å stille garanti på 3 % av førstegangs kjøpesum i byggeperioden og 5 % av førstegangs kjøpesum i 5 år etter overlevering.

Betalingsbetingelser

Total kjøpesum og omkostninger betales på følgende måte:

10% forskudd av opprinnelig kjøpesum, kr. 1 339 000,- + transportgebyr på kr. 50 000,-, innbetales i forbindelse med kontraktsinngåelse.
Resterende av kjøpesum + omkostninger innbetales 1 uke før overtakelse:

Selger av kontraktsposisjonen har krav på å få utbetalt beløp tilsvarende sitt forskudd iht. opprinnelig kjøpekontrakten og transportkontrakt samtidig med at transport er bekreftet notert hos utbygger og megler Sem & Johnsen Prosjektmegling AS, som forestår oppgjøret. Dette forutsatt at garanti etter buofl. § 12 og/eller §47 er stilt av utbygger. Resterende innbetaling / kjøpesummen skal bero på meglers klientkonto frem til ny kjøper har overtatt eiendommen og fått rettsvern for sitt erverv.

Påløpte renter tilfaller ny kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper.

Lovverk

Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpslova. Rettsvern for kontraktsposisjonen sikres ved melding til utbygger/selger 1 om salget. Bolighandelen som ny kjøper trer inn i følger Bustadoppføringsloven, som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Kjøpers plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen faller bort dersom boligselger ikke ferdigstiller boligen.

Videre har selger av kontraktsposisjonen ikke ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra boligselgers side. Kjøper har plikt til å betale hele vederlaget for kontraktsposisjonen i disse tilfellene. Kjøp av boligen reguleres av bustadoppføringsloven. Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.

Kjøper har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra boligselgeren frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til boligselgeren i henhold til lovens § 52 og 53. Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøper holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.

Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Lovene finner du også på www.lovdata.no

Matrikkel

Gnr. 14 bnr. 539 i Bærum kommune

Heftelser

Hjemmelshaver til eiendommen er seksjonseierne i Holtekilskrenten Boligsameie, org.nr. 983 560 571. Det foreligger en prosjektlederavtale mellom hjemmelshaver og Helios Eiendom AS. Hjemmelshaver vil utstede generalfullmakt til utbygger.

Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. Seksjonene vil ved overtakelse være fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser, jfr. eierseksjonsloven § 25. I tillegg kan utbygger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, atkomstrettigheter, rettigheter knyttet til vann- og avløp, oppvarming, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:
Dagboknr. 1957/1571-1/100, tinglyst 22.02.1957
Bestemmelse om vann/kloakkledning. Overført fra: knr:
0219, gnr: 14, bnr: 539. Kan ikke slettes uten samtykke fra
kommunen. Gjelder denne registerenheten med flere.

Dagboknr. 1964/306190-1/100, tinglyst 12.11.1964
Bestemmelse om veg. Rettighetshaver: knr 0219, gnr: 14,
bnr: 165. Overfør fra: knr: 0219, hnr: 14, bnr: 539.
Gjelder denne registerenheten med flere.

Dokumenter fra den manuelle grunnboken som antas å kun ha historisk betydning, eller som vedrører en matrikkelenhets grenser og areal, er ikke overført til denne matrikkelenheten sin grunnboksutskrift. Servitutter tinglyst på hovedbruket/avgivereiendommen før fradelingsdatoen, eller før eventuelle areal overføringer, er heller ikke overført. Disse finner du på grunnboksutskriften til hovedbruket/avgivereiendommen.

For festenummer gjelder dette servitutter eldre enn festekontrakten.

Faste løpende kostnader

Estimerte felleskostnader for seksjonen utgjør kr. 4 127,- per måned.

Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi. Månedlige fellesutgifter er stipulert til ca. kr 30-35,- per kvm BRA per måned for et normalt driftsår, hvor kommunale avgifter, oppvarming, renovasjon, forsikring på byggene, vedlikehold og drift av fellesareal, vaktmester, forretningsførsel, renhold samt strøm på fellesarealer er inkludert. Noen av kostnadene vil bli fordelt etter sameiebrøk og noen likt på hver seksjon, fordelingen er regulert i vedtektene.

I tillegg kommer kabel-TV og internett (grunnpakke), alternativt fiberaksess. Kostnaden avhenger av leverandør og løsning som velges og vil bli fordelt likt beløp for hver bolig.

I tillegg kommer drifts- og vedlikeholdskostnader for garasjekjeller fordelt på brukerne av parkeringsplassene stipulert til cirka kr 150,- per måned per parkeringsplass første driftsår, og skal betales av de som disponerer plass i garasjeanlegget.

Det må påregnes en 2-4 mnd ekstraordinær innbetaling av felleskostnader ved overtakelse. Innbetalingen er å anse som oppstartskapital for sameiet.

Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.

Kostnader til varmt tappevann og vannbåren gulvvarme måles individuelt for hver leilighet. A kontoinnbetaling er en del av felleskostnaden, med individuell avregning etter forbruk.

Utbygger har engasjert USBL som forretningsfører for sameiet. Kostnader for dette er medtatt i budsjettet. Forretningsfører vil innkalle sameierne til et konstituerende sameiermøte med blant annet valg av nytt styre etter at leilighetene er ferdigstilt/overtatt. Kostnader knyttet til konstituerende møte og videre forretningsførsel belastes sameiet. Utbygger forbeholder seg retten til å inngå nødvendige driftsavtaler på vegne av sameiet før overlevering med kort oppsigelsestid.

Formuesverdi

Formuesverdi fastsettes av ligningskontoret etter ferdigstillelse, og er blant annet avhengig av om leiligheten er en primær- eller sekundærbolig. Se www.skatteetaten.no for ytterligere informasjon, eller kontakt ansvarlig megler.

Overtagelse

Forventet ferdigstillelse 4. kvartal 2020, men denne perioden er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt.

Når utbygger har opphevet forbeholdene stilt i kjøpekontrakten, skal utbygger fastsette en overtakelsesperiode på cirka tre måneder. Utbygger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Senest to måneder før ferdigstillelse av boligen skal utbygger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.

Ferdigstillelse av utomhusområdene vil kunne bli utført etter overtakelse, bl.a. annet avhengig av årstiden.

Evt. mulighet for utleie

Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne.
Dersom eiendommen ikke er seksjonert ved overtakelse og kjøper planlegger å leie ut boligen, gjøres kjøper oppmerksom på eierseksjonslovens kapittel III som regulerer leietakers rett til kjøp.

Ferdigattest/brukstillatelse

Utbygger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse. Manglende ferdigattest er allikevel ikke til hinder for overtakelse dersom de gjenstående arbeider er av en slik karakter, for eksempel knyttet til ferdigstillelse av utomhusarbeider, at kommunen finner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse. For overtakelse som gjennomføres i vinterhalvåret må det påregnes utstedelse av midlertidig brukstillatelse og ikke ferdigattest ettersom søknadspliktige utomhusarbeider ikke kan gjennomføres før klimatiske forhold gjør det mulig.

Regulering

Eiendommen er i dag regulert til boligformål iht. reguleringsbestemmelse PlanID2014022, se vedlagte reguleringskart og -bestemmelser.
Det er regulert kjørbar adkomst vei til marina foran (mot sjøen) boligene. Denne er også en del av regulert kyststi/ turvei for allmenheten. Langs Holtekilen er det offentlig friareal. Det er også gangvei for allmenheten i eiendommens nordlige del mot eiendom i Oksenøyveien 37.

I henhold til Plan- og bygningslovens § 12-8 varsles det om at Asplan Viak på vegne av Bærum kommune Eiendom har startet arbeid med detaljregulering for Dumpa-området på Fornebu. Planområdet er ca. 68 daa. og avgrenses i nord av Oksenøyveien, i øst av planlagt vei «Vestre lenke», i syd av Kilenstua borettslag og av kommunedelplanens boligfelt B7.4_B og regulert brannstasjon. I vest vil planarbeidet inkludere ballplass og våtmark ut mot Holtekilen. Hensikten med planarbeider er å avklare avgrensing og bestemmelser for grøntdrag gjennom Dumpa-området og våtmarksområdet mot Holtekilen, avklare atkomst og høyder for oppfylling av masser på grendehustomten nord i området, og avklare avgrensning og atkomst til barnehagetomten sør i området.

Forbehold

Det er utbygger som fordeler parkeringsplasser og sportsboder. Utbygger forbeholder seg retten til å bestemme utforming og plassering av parkeringsplasser og boder, samt avgjøre endelig organisering. Bodene og parkeringsplassene planlegges etablert som tilleggsareal til den enkelte seksjon. Utbyggerr vil eie og fritt disponere over alle usolgte parkeringsplasser og boder, herunder ved salg og utleie til andre enn seksjonseierne. Usolgte parkeringsplasser og boder kan bli et ablert som en eller flere næringsseksjoner.

Alle opplysninger om leilighetene og prosjektet for øvrig er derfor gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige i forbindelse med nærmere detaljering av prosjektet og leilighetene, herunder som følge av pålegg fra myndighetene eller tiltak for å tilfredsstille aktuelle forskriftskrav. Generelt står utbygger fritt til å velge løsninger i den grad det ikke forringer standarden på prosjektet.

Utbygger har videre rett til, uten at kjøperen kan kreve endring i pris, å foreta mindre endringer i oppgitte spesifikasjoner, produkter og beskrivelser som anses hensiktsmessige og/eller nødvendige, og som ikke forringer prosjektets eller leilighetenes kvalitet og funksjon i vesentlig grad. Utbygger forbeholder seg også retten til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer, fellesarealer og materialvalg i og på bygningene.

Det presiseres særskilt at salgsprospektet ikke er bindede for detaljutforming og farger av leilighetene eller prosjektet for øvrig. Opplysninger gitt i salgsprospektet kan fravikes dersom utbyggeren anser det nødvendig eller ønskelig, men endringene skal ikke ha innvirkning på forutsatt standard.

Illustrasjoner i salgsprospektet er kun av illustrativ karakter og ment som eksempler på møblering, fargevalg, dør- og vindusutforming/inndeling, detaljer på inn- og utvendige fellesarealer, fasadedetaljer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, etc. Utstyr/standard som leveres fremgår av kvalitetsbeskrivelse i prospektet.

På de enkelte plantegningene er det vist forslag til plassering av møbler, utstyr og hvitevarer. Det samme gjelder garderobeinnredning i gang/hall og på soverom, vaskemaskin på vaskerom og stiplete løsninger. Forslagene er kun av illustrativ karakter og ment som eksempler.

Den foreløpige utomhusplanen er kun ment som en illustrasjon av standard og funksjoner. Det ferdige produkt vil kunne avvike fra illustrasjonen uten at dette gir kjøper rett til å kreve prisavslag.

Det kan forekomme målestokkavvik ved trykking av salgsmaterialet, og prospektet må derfor ikke brukes for nøyaktig måltaking.

Dersom det er motstrid mellom leveransebeskrivelsen og tegninger skal leveransebeskrivelsen gå foran.

Hvitvaskingsloven

Fra 1/1 2004 er eiendomsmeglere underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmeglere er forpliktet til å melde fra om mistanke om forsøk på hvitvasking til Økokrim, uten at partene varsles om dette. Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for Eiendomsmeglingstjenester.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Oppdragsansvarlig

Sem & Johnsen Prosjektmegling
PB1488 Vika
0116 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 997812824

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.