Villa Holterkollen

Villa Holterkollen

Prisantydning 3.800.000,-
Omkostninger 107.622,-
Totalpris 3.907.622,-
P-rom 130m2
Byggeår 1999
Soverom 3
Boligtype Fritidseiendom
Eierform Selveier
Solgt

Camilla Sem

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Megler: Camilla Sem

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Erlend Sørlie

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    407.459,-

Kort om eiendommen

NITTEDAL/SLATTUM - Villa Holterkollen - Sjarmerende fritidseiendom fra 1999 med 2 ildsteder - Stort uthus med 2 ildsteder - Idyllisk beliggende med ca 10 mål selveiertomt - Muligh. for jakt - Flott utsyn - Kjørevei frem - Ca 30 min. til Majorstuen

Høydepunkter

Velkommen til sjarmerende "Villa Holterkollen"!
* Fritidseiendom med jaktanneks og dukkestue.
* Sjarm og sjel.
* Stor selveiertomt.
* Bilvei helt frem (bom på veien) måkes hver helg hele vinteren gjennom Velet. Kan tilleggsbestille måking hele uken hvis behov. Dette betales i tillegg av eier.
* Oppstugu håndlaftet fra Oppdal med klokketårn (1999, klokketårn 2017).
* Flere ildsteder - vakker gammel peis i hovedstuen.
* Jaktområde 3, jaktmuligheter på grunneieres jaktlag på Holterkollen, rev, hare, storfugl, rådyr og elg iflg selger.
* Flotte langrennsforhold, Stormyra (opp bakken for Romsdalshytta), Nittedal på langs til Holterkollen, Hakadal til Glitre. Se nittedalsporten.no og Skiforeningen.no
* En del hyggelig inventar kan medfølge etter nærmere avtale.
* En idyllisk og fredelig eiendom nær Oslo i naturskjønne omgivelser.

Beliggenhet

Fritidseiendommen har en idyllisk beliggenhet i et etablert og attraktivt hytteområde på Holterkollen i Nittedal kommune. Eiendommen ligger på et høydedrag og har dermed flotte utsikts- og solforhold. Gode tur og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Kort kjørevei til Hagan med flere typer forretninger samt til Mosenteret / Nittedal kjøpesenter med en rekke forretninger og servicetilbud. I tillegg er det kun ca. 15 min kjøretid til Skedsmokorset. Ca. 5 km til bussholdeplass på Måsan og ca. 8.2 km til Nittedal togstasjon. Ca. 35 km til Oslo sentrum.
Villa Holterkollen ligger i jaktområde 3, jaktmuligheter på grunneieres jaktlag på Holterkollen, Jakt : rev, hare, storfugl, rådyr og elg.

Faste løpende kostnader

Holterkollen Vel: Kr. 1 500,- pr. år.

Meglere

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer
Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.