Hovdekollen

Hovdekollen

Prisantydning 780.000,-
Omkostninger 35.142,-
Totalpris 815.142,-
Boligtype Hyttetomt
Eierform Selveier

Kort om eiendommen

Hovdekollen v/ Norefjell - Stor tomt med fantastiske sol- og utsiktsforhold tett innpå langrennsnettet

Høydepunkter

Ubebygget hyttetomt på 1 mål.
Fantastisk utsikt og gode solforhold.
Langrennsløyper i umiddelbar nærhet.
Mulighet for å bygge seg romslig hytte, anneks og garasje.
Vann- og tilkoblingsavgift er betalt for eiendommen.
Kort vei til Oslo og Drammen.
Kort vei opp til Norefjell skisenter.
Bestill prospekt eller kontakt megler for ytterligere info.

Beliggenhet

Fint beliggende på et passe stort hyttefelt, med god plass mellom tomtene. Langrennsløyper, turstier, bærplukking, jakt og fiskemuligheter, solbading på sommerstid - her er det litt for enhver smak. Tomtefeltet kan også lokke med en gapahuk som blir flittig brukt av hytteeierne. I tillegg forsøker hytteeiere å lage en hyggelig sosial stemning med blant annet ake-konkurranser i påsken og andre hyggelige arrangementer. Noresund har med bensinstasjon og senteret Hallingsdalsporten dagligvareforretning, frisør, interiørbutikk, sportsbutikk - stort sett det meste du trenger for å senke skuldrene, finne energi og lade batteriene.

Krøderen er kanskje best kjent som endestasjon for Krøderbanen som i dag er en populær museumsjernbane på sommerstid. "Norges lengste museum" med dampdrevet veterantog hver helg om sommeren.

Krøderfjorden har også mange fine badeplasser på sommerstid, og vinterstid pleier det å være preparerte skiløyper langsmed
fjorden fra Krøderen og bort til bunnen av Norefjell. Videre er det muligheter for leie av båt eller båtplass, bærplukking samt
hesteridning langs Krøderfjorden. Norefjell har med sitt flotte anlegg og nye restaurerte varmeheiser alt som et godt skianlegg bør inneholde - både for langrenn og alpint. Anlegget ligger en kort kjøretur på 20-25 minutter unna Hovdekollen Panorama.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler