HOVDEKOLLEN

HOVDEKOLLEN

Prisantydning 780.000,-
Omkostninger 19.592,-
Totalpris 799.592,-
Boligtype Hyttetomt
Eierform Selveier
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Kort om eiendommen

Hovdekollen v/ Norefjell - Stor tomt med fantastiske sol- og utsiktsforhold tett innpå langrennsnettet

Høydepunkter

Ubebygget hyttetomt på 1 mål.
Fantastisk utsikt og gode solforhold.
Langrennsløyper i umiddelbar nærhet.
Mulighet for å bygge seg romslig hytte, anneks og garasje.
Vann- og tilkoblingsavgift er betalt for eiendommen.
Kort vei til Oslo og Drammen.
Kort vei opp til Norefjell skisenter.
Bestill prospekt eller kontakt megler for ytterligere info.

Beliggenhet

Fint beliggende på et passe stort hyttefelt, med god plass mellom tomtene. Langrennsløyper, turstier, bærplukking, jakt og fiskemuligheter, solbading på sommerstid - her er det litt for enhver smak. Tomtefeltet kan også lokke med en gapahuk som blir flittig brukt av hytteeierne. I tillegg forsøker hytteeiere å lage en hyggelig sosial stemning med blant annet ake-konkurranser i påsken og andre hyggelige arrangementer. Noresund har med bensinstasjon og senteret Hallingsdalsporten dagligvareforretning, frisør, interiørbutikk, sportsbutikk - stort sett det meste du trenger for å senke skuldrene, finne energi og lade batteriene.

Krøderen er kanskje best kjent som endestasjon for Krøderbanen som i dag er en populær museumsjernbane på sommerstid. "Norges lengste museum" med dampdrevet veterantog hver helg om sommeren.

Krøderfjorden har også mange fine badeplasser på sommerstid, og vinterstid pleier det å være preparerte skiløyper langsmed
fjorden fra Krøderen og bort til bunnen av Norefjell. Videre er det muligheter for leie av båt eller båtplass, bærplukking samt
hesteridning langs Krøderfjorden. Norefjell har med sitt flotte anlegg og nye restaurerte varmeheiser alt som et godt skianlegg bør inneholde - både for langrenn og alpint. Anlegget ligger en kort kjøretur på 20-25 minutter unna Hovdekollen Panorama.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.