Hovseterveien 54B

Hovseterveien 54B

Prisantydning 3.090.000,-
Omkostninger 8.457,-
Totalpris 3.288.457,-
P-rom 50m2
Byggeår 1973
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Mikael Bolling

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.548,-
 • Fellesformue
  33.073,-
 • Fellesgjeld
  190.000,-
 • Ligningsverdi
  985.337,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

Romslig og lys 2-roms med stor solrik terrasse/privat uteplass. Meget god internbeliggenhet. Oppussingsbehov. Usjenert.

Høydepunkter

- Rommelig 2-roms med fine lysforhold og oppussingsbehov - flotte muligheter
- Stor nyere markterrasse, fint skjermet, med nydelige solforhold. Et eget uterom om sommeren.
- Lite innsyn
- Rolig og meget god internbeliggenhet
- Gode kollektivmuligheter, med t-banen og buss, samt kort vei til Røa sentrum. 9 minutter med t-banen ned til Majorstuen. Matbutikk (Rema1000) på Hovseter.
- Ingen dokumentavgift
- Mange fasiliteter i borettslaget som selskapslokale, gjesterom, en gjesteleilighet, gym, bordtennisrom, badstue og snekkerrom
- Garasjehus med muligheter for å leie p-plass
- Store grøntarealer med adkomst fra gården og supre friluftsområder i nærområdet
- Veldrevet og meget attraktivt borettslag

Beliggenhet

Etterspurt og hyggelig beliggenhet i Meklenborg brl i et veletablert og pent opparbeidet boligområde. Meget fin internbeliggenhet på Hovseter. Boligområdet består av flere store grøntarealer med både sittegrupper og fin beplantning. Røa Senter med alle fasiliteter ligger i kort avstand fra boligen, i tillegg til et bredt tilbud av kaféer, flere forretninger, matbutikker, treningssenter, Røa Bad m.m. på Røa. Hovseter Torg ligger i umiddelbar nærhet med frukt- og grønthandel. Fine tur- og treningsmuligheter rett utenfor døren med kort vei til marka med både Mærradalen, Bogstad/ Bogstadvannet og Sørkedalen i nærheten. Kort avstand til Holmenkollen og Frognerseteren med flotte rekreasjonsmuligheter.
Det er barnehage og skoler i alle trinn i nærområdet. Kort vei til offentlige kommunikasjonen med både buss og T-bane i nærheten. Trygg vei til t-banen der man ikke må gå over noen vei.

Megler

Portrettbilde av Mikael Bolling

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Mikael på e-post
mbe@sem-johnsen.no

Kontakt Mikael på telefon
92 05 99 82

Mikael Bolling er født og oppvokst på Frogner og har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest siden 2003. Mikael startet i Aktiv i Frognerveien, som endret struktur og navn til Poppe & co, og var i 2010 med å etablere dagens franchisekonsept av Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Bolling er partner i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen, og megler og partner ved kontoret i Vika. Høy omsetning, bredspektret portefølje og gode closingferdigheter kjennetegner Bolling i sitt arbeid. Bolling omsetter mellom 60 og 100 boliger- og fritidseiendommer i året.

Mikael er opprinnelig utdannet innen markedsføring, med bachelor fra BI i internasjonal markedsføring og ledelse, bor i hus på Vinderen/ Heggeli og har 3 barn.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.