Huitfeldts gate 18

Huitfeldts gate 18

Prisantydning 6.700.000,-
Omkostninger 183.817,-
P-rom 78m2
Byggeår 2001
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt
Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Peter Skaara

Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.009,-
 • Fellesformue
  23.768,-
 • Fellesgjeld
  60.801,-
 • Ligningsverdi
  1.663.731,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

VIKA - Flott gjennomgående 3-roms selveier med 2 balkonger, garasjeplass og heis - attraktiv og sentral beliggenhet - varmtvann og fyring inkl. i felleskost.

Beliggenhet

Attraktiv og svært populær beliggenhet på Vika. Området preges i hovedsak av flotte, eldre bygårder fra sent 1800-tallet og tidlig 1900, med spredt bebyggelse av nyere oppførte boligbygg og næringslokaler. Bredt utvalg av servicefasiliteter, butikker, spesialforretninger og shoppingmuligheter i nærområdet. Offentlig kommunikasjon med bl.a. trikk- og bussholdeplass like ved. Utvidet kollektivtilbud fra bl.a. Solli plass og Nationaltheatret. Flere dagligvarebutikker like ved som Rema 100, Kiwi, Meny og Joker.

Fra leiligheten er det ca. 5 minutters gange til populære Tjuvholmen med Astrup Fearnley Museet, flere restauranter og kaféer/barer, samt Aker Brygge hvor sistnevnte har totalt ca. 70 butikker og 40 kafeer. Her har du et fantastisk tilbud med restauranter, kaféer og kulturliv. For øvrig kort avstand til de populære handlegatene Karl Johans gate og Bogstadveien.

Innhold

Innholdsrik og romslig 3-roms eierseksjon beliggende i 5. etasje. Primærrom utgjør 78 m² som omfattes av

Mer om eiendommen

entré/gang, Bad/wc/vaskerom, 2 soverom, omkledningsrom/walk-in med garderobeskap i tilknytning til det ene soverommet, stue og spisestue med delvis åpen løsning mot kjøkken. Leiligheten har to balkonger, hvorav den ene har utgang fra stuen (ca. 4 m²) og den andre har utgang fra spisestuen (ca. 6 m²).

I tillegg medfølger det 1 garasjeplass i lukket garasjeanlegg med heisadkomst, samt kjellerbod på ca. 6 m².

Standard

Velholdt og lys leilighet med gjennomgående god standard på utstyr og overflater. Innredning og utstyr på bad fra 2007, samt ny innredning på kjøkkenet fra samme år. Leiligheten har en god planløsning med bl.a. 2 soverom, 2 balkonger og lyse oppholdsrom. Enkel adkomst til boligetasjen med heis i bygget.

Lys og åpen spisestue og stue, med utgang til hver sin balkong
Stuen med god plass til sittegruppe

Kjøkken:
Innredning med hvite glatte fronter på skuffer og skapdører. Overskap i samme utførelse, samt noen glassdører. Belysning montert under overskap. Fliser mellom benk og overskap. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Ventilator koblet til felles avtrekkssystem. Integrerte stekeovn og keramisk platetopp, samt medfølgende kjøleskap og oppvaskmaskin innfelt i benkeskap.

Bad/wc/vaskerom:
Flislagt bad med gulvvarme. Innredet med servantskap med heldekkende servant, veggskap, speil, dusjnisje med innfellbare buede glassdører og klosett. Belysning over speil. Medfølgende vaskemaskin og tørketrommel. Sanitærutstyr og innredning er fra 2007.

Overflater:
Himling: Sparklet og malt nedforet himling på bad. Malt betongtak med synlig v-fug for øvrig.
Vegger: Fliser på bad.

Malte slette flater.
Gulv: Fliser med gulvvarme på bad. Trestavs parkett for øvrig.

Øvrig fast inventar:
Garderobeskap i entré/gang, på begge soverom og i omkledningsrom/walk-in.

Byggemåte

Iht. tilstandsrapporten:
Boligblokk oppført i 2001 fundamentert med betong til faste masser/fjell. Grunnmur i betong og støpte kjellergulv. Yttervegger i bærende betongkonstruksjoner, utvendige fasader med pussisolerte malte overflater, tegl og noe fasadeplater. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/membran. Noe skråtak med plater. 2-lags isolerglassvinduer med trekarm fra byggeår. Utkraget støpte balkonger med rekkverk i stål. Støpte felles trapper som er belagt med belegg. Malt strie på oppgangsvegger. Nedsenket himling med downlights i oppgang. Personheis i bygget. Formpressede innvendige dører med frest fylling. Mekanisk ventilasjon med avtrekk fra kjøkken og bad (styres av ventilator på kjøkken). Sikringstavle med automatiske vippebrytere.

Bebyggelse

Boligblokk oppført i 2001 over 7. etasjer, samt underjordisk garasjeanlegg og bodkjeller.

Entré/gang
Balkong med utgang fra stuen

Øvrig bebyggelse i området består i hovedsak av eldre og nyere bygårder, samt næringslokaler.

Det er besluttet å rive eksisterende bygningsmasse på Ruseløkka skole (Løkkeveien 15) og oppføre et nytt skolebygg. Det ble gitt rammetillatelse for riving 06.10.2017 og sendt inn søknad om IG 05.01.2018. Den nye skolen er planlagt ferdigstilt til skolestart 2020 iht. Undervisningsbygg Oslo KF. Den foreløpige planlagte beliggenheten til den nye skolen er fordelaktig for sameiet Huitfeldts gate 18. Se mer informasjon vedlagt og omtalt i salgsoppgaven, samt Osloskolens hjemmeside for prosjektet: https://ruselokka.osloskolen.no/nyhetsarkiv/nabovarsel-for-nye-ruselokka-skole/

Tomt

Eiet fellestomt: 495 kvm.
Meget sjarmerende bakgård.

Stuen
Fra stuen mot spisestuen og kjøkkenet

Tomten er opparbeidet med hellelagt gårdsrom og prydbusker.

Parkering

Det medfølger 1 biloppstillingsplass i felles lukket garasjeanlegg. Garasjeplassen er sikret gjennom seksjoneringsbegjæringen og tinglyst erklæring på eiendommen. Heisadkomst ned til garasjeplan. Selger har leid ut garasjeplassen. Leieprisen er regulert f.o.m. 1. oktober 2017 til kr. 2.500,- pr. md. Leieavtalen har én måneds oppsigelsestid fra utløpet av måneden avtalen sies opp.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Adkomst fra Huitfeldts gate. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger.

Se for øvrig kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Oppvarming

Fjernvarmeanlegg med radiatorer og varmekabler på bad. Både varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene.

Strømforbruk utgjør ca. kr. 5200,- per år.
Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere avhengig av bl.a. bruksmønster og antall beboere.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Huitfeldtsgt. 18. Sameiet består av 20 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Spisestuen
Spisestuen
Kjøkken med innredning fra 2007

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to seksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Skoler

Umiddelbar nærhet til barnehage og skole. I gangavstand har man Ruseløkka Barnehage (1- 6 år), Ankerhagen Barnehage (1-6 år) og Ruseløkka skole (1.-10.klasse). Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt å rive eksisterende bygg ved Ruseløkka skole for å oppføre nytt skolebygg. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder og et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Fra boligen er det kort vei til flere høyskoler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring.

Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Walk-in garderobe/omkledningsrom i tilknytning til hovedsoverommet
Plantegning

I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 60 801 pr. 31.12.2017 (iht. forretningsfører).

Samet har tatt opp lån i Sparebanken Øst på kr. 1 000 000,- for utbedring av vannskade på tak. Iht. forretningsfører;
Type lån: Annuitet
Restsaldo per 31.12.2017: kr. 985 293,-
Andel av lån: kr. 60 801,-
Lånet løper til: 22.06.2042
Rente (nom): 3,3 %
For ytterligere informasjon, ta kontakt med forretningsfører (Brækhus Eiendom).

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet. Ethvert eierskifte/utleieforhold skal forhåndsmeldes styret. Ved hvert utleieforhold kreves det inn et flyttegebyr på kr. 2500,-.

Meglere

Peter Skaara
Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer
Kristoffer Kendall
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer