Huk Aveny 59G

Huk Aveny 59G

Prisantydning 4.150.000,-
Omkostninger 4.932,-
Totalpris 4.199.177,-
P-rom 63m2
Byggeår 1979
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Peter Skaara

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.047,-
 • Fellesformue
  13.520,-
 • Fellesgjeld
  44.245,-
 • Ligningsverdi
  1.063.797,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

BYGDØY - 3-roms seniorleilighet for deg mellom 55 og 75 år, meget solrik markterrasse og veranda, idyllisk beliggenhet i blindvei og gangvei til sjøen. P-plass etter ansiennitet.

Beliggenhet

Leiligheten ligger solrikt og fint til i et veldrevet borettslag på Bygdøy ved Villa Grande. Rolig beliggenhet innerst i blindvei med Hukparken som nærmeste nabo med store friarealer og kort gangvei ned til sjøen med sandstrand, kiosk samt uteservering sommerstid. Fra benkene ved stranden kan man se alle båtene som kommer til og fra Oslo.

Det er kort gangvei til buss, matforretning, Bygdøyhus m.m. Det er også mulig å kunne benytte ferge sommerstid til og fra sentrum ved Fram museet.
Det er også kort vei til Karènslyst Allè på Sjølyst, som har utviklet seg mye de siste årene med et utstrakt tilbud av butikker, kaffebarer, restauranter, bank, postokontor, vinmonopol, treningssenter SATS - Elixia, kollektiv transport m.m.

Innhold

Gjennomgående andelsleilighet beliggende i 1. etasje (omfatter hele etasjen). Primærrom utgjør 63 m² som omfattes av entrè, bad/wc/vaskerom, kjøkken/stue i åpen løsning, soverom og innredet rom/bod. Sentralstøvsuger i leiligheten.

Original planløsning er ombygget i regi av tidligere eier ved at kjøkken er flyttet inn i åpen løsning mot stuen (her lå tidligere soverom) og soverom er etablert og utvidet der kjøkkenet tidligere var. Innredet rom med adkomst på høyre side av entréen er iht. byggemeldte plantegninger godkjent som bod og dermed ikke godkjent som rom for varig opphold.

Eier disponerer i tillegg bod på ca. 1,5 m² med adkomst fra verandaen, utebod på ca. 1,7 m² ved inngangsparti, samt bod ved nr. 67.

Standard

En romslig og påkostet leilighet med bra planløsning og gulvvarme i alle rom. Stor stue med utgang til sydøstvendt veranda på ca. 8 m².

Megler

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.