Villa Montebello 201

Villa Montebello 201

Nøkkelinfo

 • Pris
  10.600.000,-
 • Totalpris
  10.637.654,-
 • Fellesutgifter
  2.120,-
 • Bruksareal
  53m2
 • Primærrom
  53m2
 • Soverom
  1
 • Etasje
  2
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Karianne Hammer

Eiendomsmegler

Megler: Karianne Hammer

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Megler: Helene Røgler

Utvikler

Husebybakken 6 AS

Kort om eiendommen

Husebybakken 6 - Villa Montebello

Innhold

Axer Eiendom inviterer til salgs- og informasjonsmøte søndag 18. November kl. 13:00 i våre lokaler, Bolette brygge 1, Tjuvholmen - Oslo. Det blir påfølgende tomtevisning i vårt visningssenter, Husebybakken 6, kl. 14:30 - 16:00 etter informasjonsmøtet.

Velkommen til Villa Montebello. Bo hjemme hele livet
De aller, aller fleste av oss trenger et sted vi kaller hjemme. En dør vi kan låse bak oss og skape vår helt egen private sone. Å ha et sted vi kan kalle hjem er et menneskelig behov, og det blir ikke mindre med årene. Ofte er det derfor heller ikke et ønske om å flytte som får oss til å gjøre det - det er fordi det rett og slett ikke er praktisk mulig å bo hjemme lenger. Mange flytter med tungt hjerte.

Heldigvis finnes det boliger hvor de praktiske utfordringene ikke lenger har betydning. Hvor din bolig er i sentrum, omgitt av servicetilbud, fasiliteter og fagpersonell på alle kanter, og personell er tilstede 24 timer i døgnet 7 dager i uken for din sikkerhet og ditt velvære.

Villa Montebello vil ligge i Husebybakken 6, et veletablert og hyggelig nabolag på beste vestkant. Et lyst, elegant og moderne bygg med 21 elegante og funksjonelle selveierleiligheter på drøye 50 kvadratmeter, spesialdesignet for å ivareta behovene til godt voksne mennesker. Her skal du kunne bo og være aktiv på egne premisser.

Nøkkelen til et sosialt liv
En av de største utfordringene for eldre mennesker er ensomhet - og en av de grunnleggende idéene bak Villa Montebello er å gjøre noe med nettopp det. Villa Montebello skal invitere til et godt sosialt miljø. Den romslige resepsjonen blir en naturlig møteplass for beboerne, og vil være betjent av en Husvert /Concierge som vil være behjelpelig med ulike servicetjenester. Resepsjonsområdet vil også ha en stor og stemningsgivende elektrisk peis, flislagt inngangsparti, gulv i heltre og lekre, eksklusive og komfortable loungemøber i Slettvoll-stil. Dette blir en naturlig møteplass for beboerne, et sted skreddersydd for sosialt samvær og fine samtaler. Det blir også et romslig og hyggelig felles oppholdsrom - sjakkspill, kortspill, bokklubb eller felles refleksjoner over et langt og innholdsrikt liv? Plassen til å gjøre det vil alltid være der.

På utsiden av bygget kommer et vakkert og allsidig grøntområde, med en egen boule-bane for trivelige ettermiddager når værgudene smiler. I uteområdene vil det også væe sittegrupper og gangstier mellom de ulike delene av hagen. På taket blir det et stort relax / treningsrom samt felles takterrasse, på ca. 100 kvadratmeter, hvor du kan trene alene eller i felles grupper. På nordsiden blir det en gang i hele byggets lengde, utstyrt med behagelige sittegrupper. Et fabelaktig sted å strekke på beina når været utenfor er ruskete.

Som eier av en leilighet i Villa Montebello kan du ha familie og venner på lange, trivelige visitter. Eiendommen har sin egen gjesteleilighet som kan benyttes ved behov.

Ditt eget hjem
Når du ønsker alenetid, er heisturen kort opp til din egen leilighet. Også den er tilrettelagt livet ditt, og utført i samme eksklusive materialer som resten av bygget. Downlights, enstavsparkett, separat og romslig soverom med romslige skyvedørsgarderober. Bad med dusj og delikate fliser på 30 x 60 cm på veggene og lekre fliser på 5x5 cm i nedsenket dusjsone med dusjvegger i herdet glass. Det leveres vaskemaskin og tørketrommel ferdig montert på bad. Leiligheten vil ha en solrik og romslig balkong, samt eksklusivt Svanekjøkken med takhøye skap, hvitevarer og induksjonskomfyr er selvfølgelig inkludert.

Det er svært god plassutnyttelse og rommene er tilrettelagt for rullator med dører uten terskler. Takhøyden blir romslig, og det blir full gulvvarme, tredører og glassdør mellom stue og entré. Leilighetene blir organisert som selveierleiligheter, og kan omsettes på det åpne markedet helt etter eget ønske. Du er fremdeles herre i ditt eget hus.

Trygghet, omsorg og samvær. På alle plan
Ett av tilbudene som virkelig får Villa Montebello til å skille seg ut, er avtalen som er gjort med Aleris Omsorgstjenester. Gjennom en samlet service-, omsorg og trygghetspakke vil du få et liv med bistand til hverdagens oppgaver og praktiske gjøremål. Tjenester og tilbud vil dekkes av en månedlig serviceavgift du deler sammen med de andre beboerne. Det eneste du trenger å konsentrere deg om er å ha det bra.

Fremdrift og økonomi
Antatt byggestart er i løpet av 1. kvartal 2019, og antatt ferdigstillelse er i løpet av 2. kvartal 2020.

Det forutsettes at 10 % av kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto ved kontraktsinngåelse. Resterende del av kjøpesum og omkostninger innbetales til overtagelse.

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke endelig fastsatt. Erfaringsmessig vil felleskostnadene for leilighetene beløpe seg til ca. kr 35-40,- per kvm BRA per måned. Fellesutgiftene skal dekke blant annet vannbåren oppvarming og varmtvann, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, samt renhold, drift og vedlikehold av fellesarealer og adkomstvei. Tv og internett er ikke inkludert i estimatet ovenfor. Serviceavgift til Aleris Omsorgstjenester kommer i tillegg. Kontakt megler for mer informasjon.

Solgt ihht bustadoppføringsloven
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Karianne Hammer

Karianne Hammer

Eiendomsmegler

Kontakt Karianne på e-post
karianne@sem-johnsen.no

Kontakt Karianne på telefon
92 02 74 44

Karianne har lang erfaring som eiendomsmegler og drev eget foretak før hun ble en del av Prosjektavdelingen i 2013.

Hun forestår salg av alle typer eiendom, med hovedvekt på boliger under oppføring. Spesielt eplehageprosjekter og mindre leilighetskomplekser. Karianne deltar i alle faser av boligutvikling, og har god gjennomføringsevne. Hun har bred erfaring og stor kontaktflate.

Les mer
Portrettbilde av Helene Røgler

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Kontakt Helene på e-post
hr@sem-johnsen.no

Kontakt Helene på telefon
97 77 66 80

Helene har jobbet med prosjektmegling siden 2014 og var ferdig med sin utdannelse på BI sommeren 2015. Helene er meget kvalitetsbevisst og ble utmerket som årets eiendomsmeglerstudent i sitt kull. Helene er en pliktoppfyllende, positiv og ryddig ung dame som alltid har et smil på lur.

Les mer