Venehallvegen 33

Venehallvegen 33

Nøkkelinfo

 • Pris
  1.200.000,-
 • Totalpris
  1.247.142,-
 • Tomteareal
  1027m2
 • Boligtype
  Hyttetomt
 • Eierform
  Selveier

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Morten Høegh

Christer Holmen

Eiendomsmegler

Megler: Christer Holmen

Kort om eiendommen

Tomter på Myking 2/10 solgt | Mulighet for nøkkelferdig Hallinghytte*. Solrike tomter med kort vei til skiløype.

Høydepunkter

Her har du mulighet til å sette opp en Hallinghytte. Det kan leveres tre forskjellige Hallinghytter, Skarvheim 116 (NF Full hems), Skarvheim 116 (åpen NF) og Skogshorn 124 NF. Leveres med grunnarbeider for en totalkostnad fra kr. 4.100.000,- til kr. 4.590.000,-. Detet for komplett nøkkelferdig leveranse, inklusive tomt, grunnarbeider og infrastruktur.

Her får du en ferdig prosjektert hyttepakke hvor anbud er innhentet for nøkkelferdig leveranse. Det er lett å komme i gang. Selger og Hallinghytter vil bistå deg i gang med alle formaliteter.

Beliggenhet

Velkommen til Myking, nesten 1000 meter over havet omkranset av vakker natur på alle kanter.

Tomtene ligger i et rolig og meget attraktivt hytteområde på Myking. Tomtene ligger sydvestvendt og har meget gode solforhold. Ikke nok med det, her kan du også ta på deg skiene inne på den fremtidige gårdsplassen og gå rett inn i vidda i et fantastisk løypenett.

Ta turen til Nesbyen Alpinsenter for traseer som passer alt fra barn og nybegynnere til de mest erfarne. Myking Kolonial ligger i gang avstand fra hyttefeltet og gjør dagligvarehandelen enkel. Ranten Hotell har åpnet, her er det mulighet for enkel servering. Her får du også fiskekort til de mange vannene og elvene i området. Myking byr på over 30 vann og småelver der fiskelykken kan settes på prøve.
Med alt fra frodig skog til fjell byr Myking på varierte turer både med sykkel og til fots. Finn din egen vei eller følg en av de mange merkede stiene.

Nærområdet byr på Milevis med preparerte løyper. Løypene rundt Mykingtoppen kjøres av erfarne løypemannskap og knyttes sammen med det store løypenettet som finnes i Hallingdal. Her er både lange turer som Hallingsdalsløypa og korte turer tilgjengelig rett fra hyttefeltet.

Nesfjellet Alpin, -Golf og Nystølkroken ligger ca. 20 minutters kjøring fra tomten. Fra Nystølkroken har du et godt utgangspunkt for skitur på Nesfjellet.
Nesbyen Alpinsenter gir alle mulighet til å prøve seg. Med 5 heiser og 13 nedfarter på totalt 14 km finnes det noe for alt fra nybegynnere og unge til mer erfarne. I tillegg byr Alpinsenteret på 2 parker for ski og snowboardkjøring, og kveldskjøring i 3 nedfarter.
Nesbyen Golfbane ligger vakkert til i fjellandskapet på nesten 750 moh, og byr på 2 x 9 hull og driving range.

Lokale tilbud:
Nesbyen sentrum ligger ca. 20 minutters kjøring unna. Her finnes hyggelige spisesteder, kjøpesenter, vinmonopol, store byggevarehus og ellers alle servicefasiliteter. Kulturelt kan nevnes Hallingdal Folkemuseum samt Gamle Nes som gir et innblikk i 1800-tallets overklasse i Hallingdal. I nabokommunene finnes bl.a. Langedrag Naturpark og Bjørneparken i Flå.

Kjørevei:
Avstanden fra Oslo og Drammen er ca. 16 mil eller ca. 2,5 timers kjøring helt frem til hyttedøren. Til Bergen er det ca. 35 mil.

Tomt

Eiet tomt: 1027 kvm.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Venehallvegen 33? Klikk her