Ingerlien 10

Ingerlien 10

Prisantydning 7.900.000,-
Omkostninger 244.822,-
Totalpris 8.144.822,-
P-rom 145m2
Byggeår 1987
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Peter Skaara

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  657m2
 • Bruksareal
  157m2
 • Bruttoareal
  175m2
 • Ligningsverdi
  2.019.943,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

BLOMMENHOLM - Attraktiv enebolig med romslig sydvestvendt terrasse - 4 soverom - carport - barnevennlig og rolig beliggenhet i veletablert boligområde

Beliggenhet

Eiendommen har en svært attraktiv beliggenhet i en stille blindvei i et veletablert, barnevennlig og rolig villaområde på Blommenholm. Kort avstand til barnehager, Blommenholm barneskole og Ramstad ungdomsskole, samt nærhet til flotte turområder ved Høvikodden, Veritasparken og Kalvøya. Innerst i veien finner man et stort friområde med bl.a. fotballplasser.

Eiendommen ligger i kort avstand fra offentlig kommunikasjon med bl.a. bussholdeplasser ved Blommenholm skole og Stasjonsveien, samt togforbindelser fra Blommenholm togstasjon, som bl.a. tar deg til Sandvika og Sandvika Storsenter med sitt store utvalg av butikker, caféer m.m.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 5 040 per år (for 2017). For 2018 er kommunale avgifter foreløpig beregnet til kr. 5791.25,- av Bærum kommune.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Innholdsrik og romslig enebolig over 2 plan, hhv. u. etasje og 1. etasje. Boligen har et totalt bruksareal på 157 m², hvorav primærrom (P-rom) utgjør 145 m² og sekundærrom (S-rom) utgjør 12 m². I tillegg tilknyttet carport.

U. etasje:
Primærrom utgjør 68 m² som omfattes av entré med trappegang, gang/hall, bad/wc, vaskerom og 3 soverom. Sekundærrom utgjør 12 m² som omfattes av tre boder.

1. etasje:
Primærrom utgjør 77 m² som omfattes av trappegang, stue/spisestue, kjøkken, bad/wc og soverom.

Megler

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.