Ingerlien 10

Ingerlien 10

Prisantydning 7.900.000,-
Omkostninger 244.822,-
Totalpris 8.144.822,-
P-rom 145m2
Byggeår 1987
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Peter Skaara

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  657m2
 • Bruksareal
  157m2
 • Bruttoareal
  175m2
 • Ligningsverdi
  2.019.943,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

BLOMMENHOLM - Attraktiv enebolig med romslig sydvestvendt terrasse - 4 soverom - carport - barnevennlig og rolig beliggenhet i veletablert boligområde

Beliggenhet

Eiendommen har en svært attraktiv beliggenhet i en stille blindvei i et veletablert, barnevennlig og rolig villaområde på Blommenholm. Kort avstand til barnehager, Blommenholm barneskole og Ramstad ungdomsskole, samt nærhet til flotte turområder ved Høvikodden, Veritasparken og Kalvøya. Innerst i veien finner man et stort friområde med bl.a. fotballplasser.

Eiendommen ligger i kort avstand fra offentlig kommunikasjon med bl.a. bussholdeplasser ved Blommenholm skole og Stasjonsveien, samt togforbindelser fra Blommenholm togstasjon, som bl.a. tar deg til Sandvika og Sandvika Storsenter med sitt store utvalg av butikker, caféer m.m.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 5 040 per år (for 2017). For 2018 er kommunale avgifter foreløpig beregnet til kr. 5791.25,- av Bærum kommune.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Innholdsrik og romslig enebolig over 2 plan, hhv. u. etasje og 1. etasje. Boligen har et totalt bruksareal på 157 m², hvorav primærrom (P-rom) utgjør 145 m² og sekundærrom (S-rom) utgjør 12 m². I tillegg tilknyttet carport.

U. etasje:
Primærrom utgjør 68 m² som omfattes av entré med trappegang, gang/hall, bad/wc, vaskerom og 3 soverom. Sekundærrom utgjør 12 m² som omfattes av tre boder.

1. etasje:
Primærrom utgjør 77 m² som omfattes av trappegang, stue/spisestue, kjøkken, bad/wc og soverom.

Meglere

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer