JACOB AALLS GATE 1 A

JACOB AALLS GATE 1 A

Prisantydning 3.650.000,-
Omkostninger 99.627,-
Totalpris 3.787.860,-
P-rom 34m2
Byggeår 1942
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Halvor Høst Heyerdahl

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Halvor Høst Heyerdahl

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.675,-
 • Fellesformue
  5.694,-
 • Fellesgjeld
  38.233,-
 • Ligningsverdi
  893.620,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Majorstuen/Vestkantorget - Solgt

Høydepunkter

- Særdeles attraktiv beliggenhet på Majorstuen ved Vestkanttorget.
- Heis i bygget.
- Enveiskjørt gate med lite trafikk.
- Ligger mellom Frognerparken og Vestkanttorget.
- 2. etasje med vestvendt beliggenhet.
- Solrik og meget stor balkong på 8,5 kvm.

Beliggenhet

Mellom Frognerparken og Vestkanttorget.
Leiligheten ligger mellom Frognerparken og Vestkanttorget i et urbant, populært og meget sentralt boligområde på Majorstuen. Det er nærhet til alle typer bymessige fasiliteter, samt flotte tur- og rekreasjonsområder. Få også med deg Vestkanttorget med lørdagsmarked, eller bondens månedlige marked på Valkyrie Plass. Bogstadveien ligger ca. 400 meter unna. Frognerparken ligger ca. 200 meter fra boligen og inneholder også populære Frognerbadet, Frogner stadion og skulpturanlegget Vigelandsparken. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum. Bislett bad, Slottsparken, Stensparken og St. Hanshaugen Park ligger også godt innen rekkevidde.

Av butikker i nærheten kan nevnes Kiwi, Coop Marked, Meny og Jacobs. Majorstuen er kjent for sitt rike utvalg av butikker, kafeer, restauranter og
utesteder. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Frogner Stadion i Kirkeveien, og ligger ca. 2 min fra boligen. Majorstuen er et viktig kollektivknutepunkt i Oslo da alle T-banelinjene, tre sporvognlinjer og fem busslinjer trafikkerer stedet. Med bil fra Majorstuen tar det ca. 6 min til Oslo S, 8 min til Bygdøy og 35 min til Oslo Lufthavn.

Eiendommen har kort gangavstand til Majorstuen barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. I gangavstand ligger også Blindern, Politihøyskolen, samt privat høyskole innen helse- og sosialfag, diakoni og ledelse

Megler

Portrettbilde av Halvor Høst Heyerdahl

Halvor Høst Heyerdahl

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Halvor Høst på e-post
halvor@sem-johnsen.no

Kontakt Halvor Høst på telefon
91 87 70 70

Halvor Høst Heyerdahl har arbeidet med eiendomsmegling siden 1994, og har hatt sin egen portefølje siden da. I det vesentligste har han arbeidet med boligsalg, men også med landsteder langs Sørlandskysten og hytter på fjellet. Boligsalgene hans har for det meste dreid seg om Oslo Vest, men har også forestått mange salg i andre bydeler i Oslo. Heyerdahl har stor arbeidskapasitet og er svært dedikert i sitt arbeid.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.