Jens Bjelkes gate 14 B

Jens Bjelkes gate 14 B

Fastpris 6.000.000,-
Omkostninger 7.932,-
Totalpris 6.147.598,-
P-rom 68m2
Byggeår 1893
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Ada Kjenner

Megler

Megler: Ada Kjenner

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.256,-
 • Fellesformue
  36.272,-
 • Fellesgjeld
  139.666,-
 • Ligningsverdi
  761.320,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

FASTPRIS! Nyere (2016), meget attraktiv og delikat 4-roms toppleil. med 105 kvm gulvareal og takterrasse.

Høydepunkter

- Takterrasse på 6,5 kvm mot idyllisk bakgård
- Toppleilighet
- Takhøyde helt opp til 3 meter
- Hele 105 kvm gulvareal.
- Gjennomgående
- Herlig lysinnslipp
- Ingen gjenboere
- Leiligheten bygd i 2016
- Kjøkken fra Drømmekjøkken
- Stort bad med spafølelsen
- 3 gode soverom
- Stor intern bod/ walk in closet
- Nytt el-anlegg
- Ingen forkjøpsrett
- Ikke dokumentavgift
- Meget sentralt
- Tilbaketrukket og usjenert

Beliggenhet

Den perfekte kombinasjonen av fredelige og grønne omgivelser i et samtidig svært sentralt og urbant bomiljø gjør denne leiligheten til en meget attraktiv bolig. Leiligheten har en fri og luftig beliggenhet. Rett over gaten kommer du til frodige Botaniske hage; Oslos vakreste grønne lunge med 35 000 planter der det også ofte er arrangementer som markeder, lysvandring og utekino.

En bitteliten spasertur og du er straks i hjertet av Løkka. Området byr på parkidyll med Sofienbergparken, Tøyenparken og Ola Narr rett i nærheten. Her kan varme sommerkvelder nytes og om vinteren kan skiene tas på og hoppet venter på deg i Ola Narr. På kort tid spaserer man til Vulkan, Oslos nye og trendy område med kulturtilbud, Mathallen, restauranter og barer. Her finner du også SiO treningssenter, Vulkan Klatresenter og squashbaner! Trene kan du også gjøre på SATSElixia eller Evo, begge på Schous Plass.

Nederste del av Løkka, der leiligheten ligger har de siste årene hatt en rivende utvikling. Nye barer, restauranter, caféer og butikker har etablert seg. Heimatt er en nyåpnet kafe rett over gaten - meget koselig og herlig stemning. Videre er det Trattoria Popolare, Txotx, Kamai. Bettola coctailbar, Territoriet, BD57, Egget Kafe og Schouskjelleren for å nevne noen.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Ada Kjenner

Ada Kjenner

Megler

Kontakt Ada på e-post
ada@sem-johnsen.no

Kontakt Ada på telefon
99 01 96 68

Ada Kjenner har lang og bred erfaring fra meglerbransjen. Hun har siden 2001 meglet alt fra 1-roms til store eneboliger, prosjekter; både nybygg og rehabiliterte, tomter og fritidseiendommer, samt eiet og driftet meglerbutikker til stor suksess og markedsledende i sine områder.

Hun har meglet i over 17 år og lever av anbefalinger fra fornøyde kunder, og det resulterer i at hun selger overalt i byen, både stort og smått. Dette mangfoldet og variasjonen gir henne en veldig tyngde, spesielt med tanke på å treffe, forstå og imøtekomme både eiendommene og menneskene. Hennes styrker ligger naturligvis i mye erfaring, men aller best det faktum at hun har det gøy på jobb og gleden av å kunne gi kundene sine over hva de forventer.

Les mer