JOHN COLLETTS ALLE 15

JOHN COLLETTS ALLE 15

Prisantydning 8.000.000,-
Omkostninger 11.372,-
Totalpris 8.045.057,-
P-rom 62m2
Byggeår 1918
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Anne Hillestad

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.976,-
 • Fellesformue
  1.550,-
 • Fellesgjeld
  33.685,-
 • Ligningsverdi
  1.285.718,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Lys endeleilighet i 4-mannsbolig med idyllisk hageparsell og utbyggingspotensiale i kjeller - Ildsted - Oppussingsbehov

Beliggenhet

Flott beliggenhet i Ullevål Hageby, ikke langt fra idylliske Damplassen med fontene, klesbutikk, blomsterbutikk, Kolibri dagligvare, pizzarestaurant og Åpent Bakeri med nydelige bakervarer og smakfull kaffe. Her arrangeres det med jevne mellomrom sosiale sammenkomster for store og små.

Eventyrplassen ligger ett par minutter unna og tilbyr flott skøytebane på vinterstid og lekeplass og fotballbane om sommeren. Nærmeste handlesenter er Ullevål Stadion med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud: apotek, vinmonopol, postkontor, Jernia, Obs Supermarked, blomsterforretning, Milslukern, Elixia etc. Kiwi og stor Elkjøp Megastore vis-a-vis Ullevål Stadion, samt Domus Athletica med svømmehall, treningsstudio og squashhaller i nærområdet.

Sentralt beliggende med kun få minutters gange til Forskningsparken og Ullevål Stadion T-banestasjon hvor bane 6 og 4 (Sognsvann-Storo/ Nydalen-Bergkrystallen) tar deg til Majorstuen eller Nydalen på under 5 minutter), samt bane 3 til Mortensrud. Kort spasertur til trikkestopp på John Colletts Plass, busstopp langs Sognsveien (25/22) og flybuss på Ring 3. Kort vei til unike Marka med fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter hele året, ca. 7 minutter til Sognsvann med t-banen. Skoler finnes i nærområdet for alle trinn: Ullevål barneskole (veiledende inntaksområde) og Berg barneskole, Marienlyst ungdomsskole. Godt barnehagetilbud med prioritet for beboerne i Ullevål Haveby i nærmiljøet. Bydel Nordre Aker. Et eldorado for barn i alle aldre, som løper mellom parsellene.

Matrikkel

Gnr.47 Bnr.229 Lnr.10 Orgnr.948466856 i Oslo kommune

Adresse

JOHN COLLETTS ALLE 15
0852 Oslo

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Anne Hillestad

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Anne på e-post
ah@sem-johnsen.no

Kontakt Anne på telefon
99 61 83 65

Anne Hillestad har vært megler i Oslo i over 20 år, med hovedvekt på områdene Ullevål Hageby, Tåsen, Blindern, Berg og Nordberg, og hun forbindes av mange med disse områdene. Hun tok initiativet til å starte en underavdeling av Sem & Johnsen på Ullevål i 2015, og holder nå til på John Colletts Plass. Anne er opptatt av å ha kunden i fokus, og hun ønsker å levere et solid og ryddig meglerhåndverk bygget på faglig styrke, tillit og god kommunikasjon.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.