JONSRUDVEIEN 1A

JONSRUDVEIEN 1A

Prisantydning 6.300.000,-
Omkostninger 167.042,-
Totalpris 6.487.790,-
P-rom 63m2
Byggeår 1984
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.009,-
 • Fellesformue
  10.496,-
 • Fellesgjeld
  20.748,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

Flott 3-roms selveier med praktisk planløsning og garasjeplass i kjeller. Stor uteplass / markterrasse mot sydvest

Høydepunkter

Velkommen til Jonsrudveien 1A. En pen og praktisk 3-roms beliggende i 1.etasje med trappefri adkomst og solrik uteplass. Leiligheten har en helt spesiell beliggenhet i rolige og skjermede omgivelser, men samtidig svært sentralt og attraktivt i et veletablert boligområde på Madserud med Frognerparken som nærmeste nabo. Det er gangavstand til Skøyen og Majorstuen med alle fasiliteter.

Info om boligen og sameiet:
- Meget pen og praktisk bolig.
- Garasjeplass i lukket, oppvarmet anlegg
- Mulighet for peis
- Selveierleilighet
- Skjermet og ettertraktet beliggenhet
- Gode oppbevaringsmuligheter i boligens 2 boder
- Særdeles veldrevet sameie
- Felles varmtvann inkl. i fellesutg.
- Hyggelig naboskap
- Usjenert og tilbaketrukket i stille nabolag.
- www.jonsrudveien1.no

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget attraktivt, sentralt og rolig boligområde på Madserud i Oslo. Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet Villa Elsero som grenser mot eiendommen i nord og regnes som et av arkitekt Arnstein Arnebergs hovedverk. For øvrig kort avstand til Frognerparken like ved, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Boligen har også kort gangavstand til Oslo Tennisklubb, Den engelske park/Skøyenparken og videre til Vigelandsparken, lekeplass, fotballbane, og treningssenter m.m.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Coop Mega ved Sjølyst/Skøyen. Her finner man også Karenslyst allé med et rikt og spennende utvalg av mote- og interiørbutikker, kaféer/restauranter, etc.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Thune som ligger ca. 700 m fra boligen. Med bil fra Madserud tar det ca. 4 minutter til Bygdøy hvor man finner fine turløyper året rundt samt flotte badestrender, 4 minutter til Majorstuen med bl.a. den populære handlegaten Bogstadveien, 7 minutter til Oslo S og ca. 36 minutter til Oslo lufthavn.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.