Jonsrudveien 1 E

Jonsrudveien 1 E

Prisantydning 8.950.000,-
Omkostninger 241.342,-
Totalpris 9.220.816,-
P-rom 79m2
Byggeår 1984
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Visningstider

 • Torsdag 23. mai
  Kl. 17.30 – 18.30

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Peter Skaara

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.301,-
 • Fellesformue
  8.613,-
 • Fellesgjeld
  29.474,-
 • Ligningsverdi
  1.343.500,-
 • Energimerke
  E – oransje

Kort om eiendommen

Lekker 3-roms leilighet med vestvendt terrasse på 10 kvm - renovert i 2017 - peis - garasjeplass - attraktiv beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget attraktivt, sentralt og rolig boligområde på Madserud i Oslo. Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet Villa Elsero som grenser mot eiendommen i nord og regnes som et av arkitekt Arnstein Arnebergs hovedverk. For øvrig kort avstand til Frognerparken like ved, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Boligen har også kort gangavstand til Oslo Tennisklubb, Den engelske park/Skøyenparken og videre til Vigelandsparken, lekeplass, fotballbane, og treningssenter m.m.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Coop Mega ved Sjølyst/Skøyen. Her finner man også Karenslyst allé med et rikt og spennende utvalg av mote- og interiørbutikker, kaféer/restauranter, etc.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Thune som ligger ca. 700 m fra boligen. Med bil fra Madserud tar det ca. 4 minutter til Bygdøy hvor man finner fine turløyper året rundt samt flotte badestrender, 4 minutter til Majorstuen med bl.a. den populære handlegaten Bogstadveien, 7 minutter til Oslo S og ca. 36 minutter til Oslo lufthavn.

Matrikkel

Gnr.3 Bnr.491 Snr.7 Lnr.201 i Oslo kommune

Adresse

Jonsrudveien 1 E
0274 Oslo
2. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

8 950 000,- (Prisantydning)
29 474,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
8 979 474,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer