Kallarberget 27

Kallarberget 27

Prisantydning 1.850.000,-
Omkostninger 63.392,-
Totalpris 1.913.392,-
Boligtype Hyttetomt
Eierform Selveier

Christer Holmen

Eiendomsmegler

Megler: Christer Holmen

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Morten Høegh

Kort om eiendommen

NESFJELLET/NYSTØLEN - Utsiktstomt beliggende like ved skiløyper. Kort vei til alpinanlegg og golfbane.

Høydepunkter

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse.

Det tillateles 1 hytteenhet på tomten pluss eventuell vedbod/redskapsbod. Utnyttelsesgrad er 13 % av tomtestørrelse. På tomten skal det opparbeides parkeringsplasser for inntil to biler. Mønehøyde max 5,90 m.

Innlagt vann og avløp tillates etter at avløpsforholdene er godkjent av kommunale myndigheter.

Framføring av kabler og rørledninger legges mest mulig i felles grøft og til minst mulig sjeanse for naboene. Alle hyttebebyggelsene skal ha saltak med minimum takvinkel 24]. Bebyggelse og fargebruk skal følge god byggeskikk.

Beliggenhet

Tomten ligger i et rolig og meget attraktivt hytteområde på Nystølen, 925 moh. Eiendommen ligger sydvestvendt og har meget gode solforhold. Ikke nok med det, her kan du også ta på deg skiene inne på den fremtidige gårdsplassen og gå rett inn i vidda i et fantastisk løypenett.

Nystølen er et av de beste utgangspunktene på Nesfjellet for flott turterreng, sommer som vinter, med et stort utvalg av merkede stier. Fra tomten er det kun noen stavtak bort til nærmeste preparerte løype som er koblet på det milevis lange løypenettet. Her kan du blant annet ta turen til Åkrefjell, Storevarden og Hallingnatten.

Finansavisen og Dagbladet har blant annet kåret "Den Gule Runden" til Norges beste skiløype. Denne er en del av løypenettet like ved eiendommen og strekker seg bl.a. forbi Åkrefjell og Trommenatten. For den som ønsker seg en ekstra lang tur har løypenettet også direkte adkomst til Eventyrløypa som strekker seg fra Ustaoset i vest til Norefjell i øst. Se for øvrig www.skisporet.no for å planlegge skituren.

Det er anlagt flere sykkelstier i skogsterreng som det er generelt storsatsing på i Nesfjellet akkurat nå.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Kallarberget 27? Klikk her