Olestadvegen 20

Olestadvegen 20

Nøkkelinfo

 • Pris
  1.500.000,-
 • Totalpris
  1.553.142,-
 • Tomteareal
  1209m2
 • Boligtype
  Hyttetomt
 • Eierform
  Selveier

Christer Holmen

Eiendomsmegler

Megler: Christer Holmen

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Morten Høegh

Kort om eiendommen

NYSTØLEN/NESFJELLET: Tomt med nærhet "alt" fjellet har å by på innen kort avstand | 925 moh. | Skiløype like ved

Høydepunkter

- Utnyttelsesgrad er 13 % av tomtestørrelse.
- Nystølkroken kafé ligger en liten spasertur unna.
- Gode solforhold.
- Førsteklasses turterreng, sommer som vinter.
- Milevis med skiløyper.
- Alpinanlegg og golfbane 10 min kjøretur unna.
- Perfekt for langrennsentusiaster.
- Gode bade- og fiskemuligheter .

Beliggenhet

Tomten ligger i et rolig og meget attraktivt hytteområde på Nystølen, 925 moh. Eiendommen ligger sydvestvendt og har meget gode solforhold. Ikke nok med det, her kan du også ta på deg skiene inne på den fremtidige gårdsplassen og gå rett inn i vidda i et fantastisk løypenett.

Nystølen er et av de beste utgangspunktene på Nesfjellet for flott turterreng, sommer som vinter, med et stort utvalg av merkede stier. Fra tomten er det kun noen stavtak bort til nærmeste preparerte løype som er koblet på det milevis lange løypenettet. Her kan du blant annet ta turen til Åkrefjell, Storevarden og Hallingnatten.

Finansavisen og Dagbladet har blant annet kåret "Den Gule Runden" til Norges beste skiløype. Denne er en del av løypenettet like ved eiendommen og strekker seg bl.a. forbi Åkrefjell og Trommenatten. For den som ønsker seg en ekstra lang tur har løypenettet også direkte adkomst til Eventyrløypa som strekker seg fra Ustaoset i vest til Norefjell i øst. Se for øvrig www.skisporet.no for å planlegge skituren.

Det er anlagt flere sykkelstier i skogsterreng som det er generelt storsatsing på i Nesfjellet akkurat nå. Det er nylig vedtatt bygging om en 15 km lang sykkelsti som skal gå fra Syningen (1100 m.o.h. og ned til Nesbyen Sentrum. Stien blir en nordisk familieattraksjon med shuttlebuss fra sentrum og opp til fjellet. Det er planlagt at stien skal stå ferdig høsten 2021.

Turområdet er også førsteklasses sommerstid. Merkede turstier til fjellvann og topper er blant populære aktiviteter sommer- og høstsesongen. For den fiskeglade er det flere fiskevann i nærheten. Området byr på flotte fiskemuligheter og fiskekort kan skaffes i butikkene i Nesbyen sentrum, på nett eller pr. tlf. Også gode bademuligheter, i nærheten finner du blant annet Bostjernene.

Ellers ligger Nystølkroken kafé en liten spasertur fra eiendommen, som også er et godt utgangspunkt for å starte eller avslutte skiturer samt et fint samlingssted for alle hytteeiere i området. Hva er ikke bedre enn å avslutte turen med enn en nystekt bolle og kakao? Kaféen tilbyr servering, catering, dagligvarer, utleie og salg av diverse skiutstyr, spark, pulk, kjelker. I tillegg til det daglige har de også diverse arrangementer som f.eks. konserter, vinsmaking m.m. i sesongene. Her finner du også en liten slalåmbakke/akebakke for de minste.

Nesfjellet Alpin og Nesfjellet Golf ligger ca. 10 minutters kjøring fra tomten. Nesfjellet Alpin tilbyr velpreparerte bakker i alle vanskelighetsgrader. Alpinsenteret har også et trygt område for barn og nybegynnere, samt en av Norges lengste trikse-parker. Lengste nedfart er hele 2,3 km.

Nesfjellet Golf er en meget flott fjellbane som også utgjør et hyggelig samlingspunkt sommerstid.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Olestadvegen 20? Klikk her