Kalvetangveien 89A + B

Kalvetangveien 89A + B

Prisantydning 62.000.000,-
Omkostninger 1.567.142,-
Totalpris 63.567.142,-
P-rom 741m2
Byggeår 2000
Soverom 8
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Jan Fredrik Bonde

Thomas Lerstadgrind

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Thomas Lerstadgrind

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  3195m2
 • Bruksareal
  868m2
 • Ligningsverdi
  1.223.978,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

KALVETANGEN / NØTTERØY - Unik strandeiendom, Landsted - Enebolig - Representasjonseiendom.

Høydepunkter

Velkommen til en perle ytterst på Kalvetangen - Kalvetangveien 89A + B!

Her får du et flott hovedhus, gjestehus/kontor og stor garasje med sidebygg. Eiendommen kan videre by på vakker sjøutsikt og et fantastisk bryggeanlegg med plass til en 80 fots yacht longside ved dypvannsbryggen. Lun beliggenhet med sol fra den står opp til sein kveld.

Med båt har du tilgang til en av de flotteste skjærgårdene i landet. Et sjeldent paradis med en bygningsmasse med god standard.

Ta kontakt for å avtale visning!

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et familievennlig og meget attraktivt boligområde på Kalvetangen på Føynland, i Færder kommune. Fra området er det kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Nærliggende er det nydelige turområder som blant annet Føynlandskogen, og i tillegg finner du blant annet flere fine
bademuligheter.

Populære Fjærholmen er Nøtterøys største badeplass med langrund sandstrand og fin gresslette med lekeapparater. I nærområdet ligger også Nøtterøy golfbane, kjent som en av Norges beste golfanlegg. Nøtterøy kan ellers tilby vakker skjærgård, og du kan vandre langs kyststi i flotte naturomgivelser. Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 meter friidretts-løpebane. Et annet alternativ er Nesskogen Idrettspark. Rett over brua til Husøy ligger et flott fotballanlegg med bl.a. kunstgressbaner og sandvolleyballbane. Det finnes en rekke idrettsforeninger, samt seilforening både på Føynland og i Tønsberg.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar Føynland, Kiwi Hjemseng og Coop Ekstra. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torg et variert utvalg av servicetilbud.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer
Portrettbilde av Thomas Lerstadgrind

Thomas Lerstadgrind

Eiendomsmeglerfullmektig

Kontakt Thomas på e-post
tle@sem-johnsen.no

Kontakt Thomas på telefon
47 63 22 49

Thomas er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2019, og har jobbet som trainee i Trondheim hos Heimdal Eiendomsmegling fra 2016-2019. Fra juni 2019 har han arbeidet som eiendomsmeglerfullmektig med egen portefølje frem til 01.01.21. Han har bistått med totalt over 400 boligtransaksjoner, både bruktbolig og prosjekterte boliger. Thomas arbeider som co-megler for en av de mestselgende eiendomsmeglere, Jan Fredrik Bonde, samtidig som han jobber med egen portefølje.

Av tidligere kunder kommer det frem at Thomas er en hyggelig, ærlig og hardtarbeidende eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Kalvetangveien 89A + B? Klikk her