Kingos gate 19

Kingos gate 19

Prisantydning 7.950.000,-
Omkostninger 218.822,-
Totalpris 8.168.822,-
P-rom 82m2
Byggeår 2005
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kathrine Malt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Kathrine Malt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.652,-
 • Fellesformue
  16.424,-
 • Ligningsverdi
  1.406.100,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Ilaparken/ St. Hanshaugen - Meget pen 3(4)-roms hjørneleilighet oppf. 2005 med stor, nydelig balkong på 18 kvm, vakkert utsyn mot friområder, flotte sol- og lysforhold, heis og garasjeplass.

Høydepunkter

- Supersentral og samtidig stille beliggenhet med kort vei til alt!
- Meget tiltalende, nyere bygg fra 2005 med representative fellesarealer
- Solid og veldrevet sameie uten langsiktig fellesgjeld
- Vakkert utsyn mot grøntområdene i Ilaparken
- Flott hjørneleilighet med store vindusflater og gode solforhold
- Beliggende i 5. etasje med heis og perfekt planløsning
- Godt med garderobeplass i begge soverom og i gang
- Mulighet for 3 soverom ved å sette opp vegg i del av stue
- Garasjeplass i kjeller i nabobygg med heisadkomst

Beliggenhet

Meget attraktiv og skjermet beliggenhet nær Alexander Kiellands plass og St. Hanshaugen, rolig innerst i blindvei og med Ilaparken som nærmeste nabo. Området har gjennomgått en omfattende oppgradering de senere år, som har ført til en svært positiv utvikling. I nærområdet finner man flere hyggelige spisesteder og kaféer med uteservering. bl.a. kan nevnes Colonel Mustard verdt et besøk, kritikerroste Lofthus Samvirkelag en pizzarestaurant i de gamle lokalene til Tranen. I nærområdet ligger også Kiellands hus hvor det finnes en rekke butikker, blant annet Coop Mega, apotek, frisør og vinmonopol. Flere matbutikker innen umiddelbar nærhet, som Coop, Rema og Kiwi, samt flere Joker og Bunnpris butikker som også er søndagsåpne. Circle K som er døgnåpen ligger innen få minutters gange.

Videre er det flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva, gjennom idyllisk trehusbebyggelse i nabolaget og turveier som strekker seg fra Maridalen til Bjørvika. Det er kort vei til Vulkan området, hvor man blant annet finner populære Mathallen og Smelteverket (nordeuropas lengste bar). Ringnes Park med Ringen Kino ligger også innenfor gangavstand fra leiligheten.

Megler

Portrettbilde av Kathrine Malt

Kathrine Malt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Kathrine på e-post
km@sem-johnsen.no

Kontakt Kathrine på telefon
90 63 63 09

Kathrine Malt er en erfaren eiendomsmegler med lang fartstid i bransjen. Siden sin debut som eiendomsmegler for om lag 16 år siden har hun opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, og blitt en foretrukket megler av mange.

Kathrine er meget forhandlingsdyktig, målrettet og effektiv i sitt arbeide. Hun er også en løsningsorientert og faglig dyktig megler som det vil føles trygt å ha med seg i en salgsprosess. Kathrine har i tillegg stor fokus på det å være tilgjengelig når det passer kunden.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.