Kirkeveien 102 B

Kirkeveien 102 B

Prisantydning 5.500.000,-
Omkostninger 160.322,-
Totalpris 5.862.813,-
P-rom 72m2
Byggeår 1935
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Peter Skaara

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.580,-
 • Fellesformue
  24.369,-
 • Fellesgjeld
  202.491,-
 • Ligningsverdi
  1.364.676,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Gjennomgående 3-roms leilighet med balkong, peis og heis - moderne kjøkken og bad - sentral og attraktiv beliggenhet

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i flotte grønne omgivelser. Leiligheten ligger i 6. etasje, med lys inn fra begge sider og utsikt over Marienlystparken og Fagerborg. Særdeles barnevennlig med trygg skolevei (Marienlyst skole rett ved).

Fra eiendommen er det kun få minutters gangavstand til Majorstuen, samt kort vei til Stensparken, Frognerparken og sentrum for øvrig. Marienlystparken med sportsplass, sandvolleyballbane m.m. i umiddelbar nærhet. Kort avstand også til Universitetet på Blindern og Ullevål sykehus. Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet (20-bussen). I tillegg går det buss til Gardermoen hver halv time.

Marienlyst er et attraktivt boligområde i det tidligere Vestre Aker. Området har navn etter løkken Marienlyst som ble utbygd med tett blokkbebyggelse i 1930-årene. I 1950 innviet Norsk Rikskringkasting sitt nye hovedkvarter på Marienlyst, etter en lang byggeperiode avbrutt av krigen. Det opprinnelige Marienlyst (Blindernveien 10) fra 1700-tallet står fortsatt den dag i dag og er en fredet bygning.

De ni blokkene langs Kirkeveien ble reist i årene 1934-36, og var i sin tid landets tettest utnyttede boligområde med til sammen 530 leiligheter.

Marienlystparken, i umiddelbar nærhet, er regulert til friområde, og er delt i to av gaten Tusentrippen. Marienlystparken nordre del ligger i en skråning og kalles ofte "Leker'n" (denne delen av parken er iht. planinnsyn Oslo kommune oppført på Gul liste som kulturminner med eller uten formelt vern). Det har vært (og er fremdeles mulig) ulik praksis for hva som regnes som Marienlystparken. Dog er begge sider (som nevnt over) beskrevet som Marienlystparken på Oslo kommune sin hjemmeside (parker og friområder).

Matrikkel

Gnr. 46 bnr. 50 snr. 43 orgnr.

Meglere

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer