Kirkeveien 183

Kirkeveien 183

Prisantydning 7.500.000,-
Omkostninger 7.932,-
Totalpris 7.582.512,-
P-rom 93m2
Byggeår 1918
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Kristian Ask

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Kristian Ask

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.069,-
 • Fellesformue
  78.912,-
 • Fellesgjeld
  74.580,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

LINDERN HAVEBY - Sjarmerende 3(4)-roms leilighet med nydelig utsikt over havebyen - Mulig loftsutbygging, peis og beboerparkerkering. Ingen forkjøpsrett

Høydepunkter

- Fantastisk toppetasjeleilighet i Lindern Hageby med nydelig utsikt over området.
- Store, flotte utearealer i borettslaget.
- Barneeldorado hele året med skøytebane om vinteren og store grøntarealer om sommeren.
- Gjennomgående god takhøyde i hele leiligheten.
- Kontoret (del av hovedsoverommet) er idag benyttet som barnerom.
- 2 ildsteder
- Velfungerende beboerparkering i området.
- Antatt mulighet for loftsutbygging over boligen med ca. 40 kvm.
- Godt med lagringsplass i leilighetens 3 boder.

Beliggenhet

Kirkeveien 183 er en del av ærverdige Lindern Haveby der bebyggelsen har historie 100 år tilbake i tid og de indre kvartalene preges av store, grønne gårdsrom. Leiligheten ligger blant disse kvartalene og oppleves derfor svært tilbaketrukket og fint. Omgivelsene har i tillegg en fredelig atmosfære som er langt fra by-preget, til tross for at sentrumskjernen er bare få minutter unna med buss eller sykkel. Fra leiligheten er det nærhet til både skoler og en rekke barnehager. Ferske brød og de essensielle dagligvarene får du kjøpt på Åpent Bakeri på Adamstuen eller nabolagets to Joker-butikker som begge holder søndagsåpent og er lett tilgjengelig rett på andre siden av kvartalet, henholdsvis i Fayes gate og Geitmyrsveien. Ved Bislett lenger ned finner du et større antall forretninger som blant annet KIWI, Godt Brød med fokus på økologisk og kortreist mat, samt ett av Vinmonopolets utsalg. I kvartalene omkring Bislett venter også et godt utvalg av ulike spisesteder. Restauranten St. Lars på fin middag med god drikke. St.Hanshaugen er i en spennende utvikling med flere nye bydelsrestauranter, heriblant Smalhans, Tunco, Melt og Kolonialen. Java er perfekt for kaffeelskere og ansees av mange for å ha byens beste kaffe.

Meglere

Portrettbilde av Henning Huse

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Henning på e-post
huse@sem-johnsen.no

Kontakt Henning på telefon
45 51 97 50

Henning er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i juni 2015, og startet sin karrière som backoffice gjennom studietiden hos Krogsveen på Tjuvholmen. Deretter ble han eiendomsmegler og partner hos Nordvik & Partners på Frogner. Gjennom sin karrière har han bistått i over 500 boligsalg, hvorav hovedandelen er bruktboliger i selskapets primærområder samt prosjekterte boliger under oppføring.

Henning har i over fem år arbeidet med egen portefølje og som co-megler for en av selskapets mest omsettende meglere i høyprissegmentet, Jan Fredrik Bonde. Sammen utgjør de et team med bred erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon.

Henning er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika. Han blir beskrevet som en lojal, tillitvekkende og tilgjengelig eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.