KIRKEVEIEN 68

KIRKEVEIEN 68

Prisantydning 4.700.000,-
Omkostninger 130.022,-
Totalpris 4.831.554,-
P-rom 48m2
Byggeår 1922
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  1.342,-
 • Fellesgjeld
  1.532,-
 • Ligningsverdi
  1.131.708,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Nyetablert, sentral og sjeldent lekker toppleilighet i 5. etasje med heis. 54 m² gulvareal og god planløsning.

Høydepunkter

- Rålekker nyetablert toppleilighet i 6. etasje med heisadkomst
- Hele leiligheten er ny i 2019
- Gulvareal på ca. 54 m²
- Lekkert bad med 60x60 cm fliser
- Molaloc wideplank parkett i furu
- Høyt og fritt beliggende
- Store vindusflater som gir mye lys
- Sentral beliggenhet

Beliggenhet

Meget attraktiv og rolig beliggenhet i veletablert boligområde i en av Oslos mest populære gate. Beliggenheten på Majorstuen gir deg et supersentralt utgangspunkt og nærhet til det meste, inkludert gode shoppingmuligheter og alt av kollektive transportmidler. Bogstadveien finner du få meter unna, byens fineste handlegate som byr på et bredt shoppingtilbud og noe for enhver anledning.

Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien, ned forbi Slottet, når man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 15 min. Det er kort gange til Marienlyst idrettspark, eller ca. 10 min å gå til idylliske Frogner parken med fotballbaner, tennisanlegg, Frogner stadion og populære Frognerbadet. Det er også kort gangavstand til Bislett bad, samt både Stensparken, Slottsparken og St. Hanshaugen Park, noe som byr på et vel av rekreasjonsmuligheter. Nye Bogstadveien har fått et estetisk løft og fremstår nå som en attraktiv og moderne handlegate, universelt utformet, slik at alle skal ha lik mulighet til å benytte arealene. Fortauene har blitt bredere, det er ny belysning og det er anlagt trivelige byrom med benker og beplanting.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris og Rema 1000 som ligger kun to min gange unna leiligheten eller hos eksklusive Jacobs Majorstuen. Bogstadveien, Majorstuen og Hegdehaugsveien er velkjent for sitt yrende folkeliv, og ikke minst rike utvalg av butikker, kafeer, konditorier, restauranter og utesteder.

Megler