Kirkeveien 71 A

Kirkeveien 71 A

Prisantydning 7.150.000,-
Omkostninger 192.967,-
Totalpris 7.342.967,-
P-rom 104m2
Byggeår 1959
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.218,-
 • Fellesformue
  22.228,-
 • Ligningsverdi
  1.437.087,-
 • Energimerke
  C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

HASLUM - Ny og moderne 4-roms (2013), høyt og fritt med solrik balkong på 16 m². Heis, god takhøyde (3,78) og 2 garasjeplasser.

Høydepunkter

- Sentral beliggenhet på Haslum med kort vei til servicetilbud og offentlig kommunikasjon.
- Høyt og fritt beliggende uten innsyn i 5. etasje.
- Heisadkomst fra garasjekjeller til leilighetsplan.
- Vestvendt balkong på 16 m² med ettermiddags- og kveldssol, samt hyggelig utsikt.
- Bygget er ombygget og konvertert i 2013 - leiligheten er i praksis nybygget.
- Fantastisk takhøyde på 3,78 meter.
- 3 soverom.
- 2 bad og eget vaskerom.
- 2 garasjeplasser.
- Balansert ventilasjon.
- Vannbåren oppvarming inkludert i fellesutgiftene.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet på Haslum med kort vei til offentlig kommunikasjon og nærbutikker. Med kun 3 minutters gange til Haslum T-banestasjon tar det ca. 20 min med T-bane til Majorstuen. Det finnes også gode bussforbindelser til Oslo og Sandvika, samt direkte-buss til Fornebu.

Få minutter med bil til Bekkestua og Sandvika med et mangfold av forretninger og servicetilbud, kafeer, restauranter, kino og kulturhus m.m.

Godt utgangspunkt for trening og fine naturopplevelser med gangavstand til landlige omgivelser på Åsterud, Øverland, Dæhlivannet, Kolsås og Grinijordene. Bærumsmarka har flotte tur- og treningsområder, badevann, turstier, sykkelveier og preparerte skispor på

Mer om eiendommen

vinterstid.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader utgjør kr. 4 218,- pr. mnd.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Innholdsrik og moderne 4-roms med heisadkomst til 5. etasje. Leiligheten er på 104 m² (P-rom) som omfattes av:

Entré/gang med skyvedørsgarderobe, stue med adkomst til romslig balkong med gode solforhold, kjøkken, 2 flislagte baderom, vaskerom og 3 soverom.

Det medfølger én bod på balkongen og én kjellerbod, samt én innvendig bod i leiligheten.

God plass til sittegruppe, grill og utemøblement
God plass til sittegruppe, grill og utemøblement

For øvrig 2 garasjeplasser i oppvarmet garasjeanlegg.

Standard

Leiligheten er i praksis nybygget i 2013, da hele bygningen ble ombygget fra nærings- til boligbygg. Den holder en høy standard på overflater, innredning og utstyr. Det innebærer blant annet "easy living" med heisadkomst og "nøkkelen i døra" med lite vedlikehold samtidig som den originale takhøyden på 3,78 er bevart.

Flislagt balkong på 16 m² med god plass til sittegruppe, grill og utemøblement. Balkongen er vestvendt, noe som gir gode solforhold og hyggelig utsikt over nærområdet.

Stuen har en luftig romfølelse da takhøyden er kombinert med store vindusflater og adkomst til balkong med glassrekkverk (slipper inn naturlig lys) som forlenger rommet.

Her er det god plass til sittegruppe, TV-seksjon og spiseplass.

Pent kjøkken i delvis åpen løsning tilknyttet spiseplassen. Benkeplate i heltre og profilert innredning, godt utnyttet med skap- og oppbevaringsplass. Mosaikkfliser over benk og avtrekk via ventilator vifte. Komplett utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Leiligheten har 2 flislagte baderom hvorav hovedbadet har adkomst fra master bedroom. Utstyrt med hjørnedusj, wc, elektrisk håndkletørker, samt baderomsinnredning med servantseksjon og skap for oppbevaring. Gjestebad praktisk beliggende ved entré/gang i tilsvarende utførelse, tilknyttet praktisk vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Innvendig gulv består av eikeparkett, samt fliser på begge baderom med varmekabler. Resterende overflater av malte flater påkostet med downlights i stue, kjøkken, entré/gang og begge baderom.

Generelt godt med oppbevaringsmuligheter med generøs garderobeinnredning på master bedroom, samt skyvedørsgarderobe i entré/gang. For øvrig utvendig bod på balkong og kjellerbod.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport

Store vindusflater og balkong forlenger stuen
Utsikt

egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Etter nesten 50 år som næringsbygg ble bygningen renovert og ombygget til leiligheter. Bygningen holder således en høy teknisk standard. Byggemåte i betong og nyere vinduer med 2- lags isolerglass fra 2013 gir god isolasjon. I leiligheten er det installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning som gir et lavere energiforbruk og bedre bomiljø. Flislagt balkong på 16 m² utstyrt med markise.

Se utferdiget tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse.

Bebyggelse

Det originale næringsbygget representerer noe av det ypperste innen arkitektur, opprinnelig tegnet av Robert Esdaile, anerkjent arkitekt på 1960-tallet.

Utsikt
Store vindusflater og balkong forlenger stuen

Sameiets bebyggelse består i dag av to sammenhengende bygg, hvorav den andre delen er nyoppført i forbindelse med ombyggingen.

Tomt

Eiet tomt: 7485 kvm.
Tomten er fellesareal og er pent beplantet med buskvekster, grøntareal og trær. Blant annet uteplasser og sandkasser for de små. Uteplass på baksiden, perfekt for lufting av hund. Asfalterte internveier belagt med kantstein.

Parkering

Med leiligheten følger to faste plasser i oppvarmet garasjekjeller. Strømuttak ved den ene plassen. For øvrig godt med gjesteparkeringsplasser i sameiet. Videre parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Enkel adkomst med heis fra oppvarmet garasjekjeller til leilighetsplan. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer (inkludert i fellesutgiftene). Geotermisk anlegg og mindre felles gasskraftverk i bygget for produksjon av varmtvann. Elektrisk oppvarming med varmekabler på baderom.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Kirkeveien 71. Sameiet består av 126 seksjoner fordelt på 125 boligseksjoner og 1 næringsseksjon, og reguleres av vedlagte vedtekter.

Stue - Fantastisk takhøyde på 3,78
Stue - Fantastisk takhøyde på 3,78
Fra stue mot spiseplass

Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Skoler

Det er nærhet til flere barnehager og til skoler på alle trinn som Løkeberg/Haslum barneskole, Bekkestua ungdomsskole, Nadderud videregående skole og Oslo International School på Bekkestua.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring.

Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Fra stue mot spiseplass
Fra spiseplass mot stue

I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Sameiet har ingen lån og det er ingen kjente planer om låneopptak.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer