Kirkeveien 71 A

Kirkeveien 71 A

Prisantydning 7.150.000,-
Omkostninger 192.967,-
Totalpris 7.342.967,-
P-rom 104m2
Byggeår 1959
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.218,-
 • Fellesformue
  22.228,-
 • Ligningsverdi
  1.437.087,-
 • Energimerke
  C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

HASLUM - Ny og moderne 4-roms (2013), høyt og fritt med solrik balkong på 16 m². Heis, god takhøyde (3,78) og 2 garasjeplasser.

Høydepunkter

- Sentral beliggenhet på Haslum med kort vei til servicetilbud og offentlig kommunikasjon.
- Høyt og fritt beliggende uten innsyn i 5. etasje.
- Heisadkomst fra garasjekjeller til leilighetsplan.
- Vestvendt balkong på 16 m² med ettermiddags- og kveldssol, samt hyggelig utsikt.
- Bygget er ombygget og konvertert i 2013 - leiligheten er i praksis nybygget.
- Fantastisk takhøyde på 3,78 meter.
- 3 soverom.
- 2 bad og eget vaskerom.
- 2 garasjeplasser.
- Balansert ventilasjon.
- Vannbåren oppvarming inkludert i fellesutgiftene.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet på Haslum med kort vei til offentlig kommunikasjon og nærbutikker. Med kun 3 minutters gange til Haslum T-banestasjon tar det ca. 20 min med T-bane til Majorstuen. Det finnes også gode bussforbindelser til Oslo og Sandvika, samt direkte-buss til Fornebu.

Få minutter med bil til Bekkestua og Sandvika med et mangfold av forretninger og servicetilbud, kafeer, restauranter, kino og kulturhus m.m.

Godt utgangspunkt for trening og fine naturopplevelser med gangavstand til landlige omgivelser på Åsterud, Øverland, Dæhlivannet, Kolsås og Grinijordene. Bærumsmarka har flotte tur- og treningsområder, badevann, turstier, sykkelveier og preparerte skispor på
vinterstid.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader utgjør kr. 4 218,- pr. mnd.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder for VSJN AS, selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har i over fem år arbeidet som co-megler for selskapets leder, Christoffer Askjer. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg hvorav 80% er brukte boliger i selskapets primærområder, mens de resterende 20% er prosjekterte boliger under oppføring.

Hans Christian arbeider også med egen portefølje som øker etter gode anbefalinger fra kunder og kolleger. Han blir beskrevet som en hardtarbeidende og dedikert eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.