Kirkeveien 71 A

Kirkeveien 71 A

Prisantydning 4.200.000,-
Omkostninger 125.522,-
Totalpris 4.325.522,-
P-rom 64m2
Byggeår 2013
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Simon Skjeldal Andresen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.108,-
 • Fellesformue
  19.350,-
 • Ligningsverdi
  870.000,-
 • Energimerke
  B – mørkegrønn

Kort om eiendommen

VISNING AVLYST - SOLGT MED BUD DIREKTE TIL SELGER

Høydepunkter

* 2 SOVEROM
* GOD STANDARD
* FLYTT RETT INN!
* GODE SOLFORHOLD
* USJENERT MARKTERRASSE OG HAGEFLEKK
* GOD TAKHØYDE PÅ OVER TRE METER
* GARASJE
* MULIGHET FOR ELBILLADER
* KORT VEI TIL T-BANE
* BALANSERT VENTILASJON
* VANNBÅREN OPPVARMING INKLUDERT I FELLESKOSTNADENE

Beliggenhet

Leiligheten ligger i en høy 1. etg. helt uten innsyn (1,5 etasje ned etter gressplen til turvei). Fint uteområde med sol hele dagen og eksklusiv bruksrett på hagen foran terrassen. Om sommeren er det sol fra soloppgang til ca kl. 19 på uteplassen.

Sentral beliggenhet på Haslum med kort vei til offentlig kommunikasjon, rekreasjonsområder og servicetilbud. Videre er det kort vei til Bekkestua og Sandvika med et rikt utvalg. Gangavstand til flere nærbutikker. Haslumhuset ligger et par minutter unna og har blant annet søndagsåpen grønnsaksbutikk, sushi restaurant, blomsterbutikk og frisør.

God offentlig kommunikasjon via buss og t-bane, hvorav nærmeste holdeplass er Bjørnekollen (buss) og Haslum (t-bane). T-banen bruker ca. 20 min til Majorstuen og 25 min til Nationaltheateret.

Fine tur- og rekreasjonsområder i nærområdet ved blant annet Åsterud, Øverland, Dælivannet og Kolsås. Bærumsmarka tilbyr både turstier, badevann, sykkelstier og fine skispor på vinterstid. På varme sommerdager kan man dra til Høvik eller Kalvøya/Kadettangen hvor man finner praktfulle sandstrender og ypperlige turstier. Kalvøya ligger like utenfor Kadettangen med flotte bademuligheter og grøntarealer for lek og turer.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 3 108 pr Mnd

Felleskostnaden inkluderer følgende: Fyring, varmtvann, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, vedlikehold, kabel-tv, forsikring, og generell drift av fellesarealer.

Megler

Portrettbilde av Simon Skjeldal Andresen

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Simon Skjeldal på e-post
ssa@sem-johnsen.no

Kontakt Simon Skjeldal på telefon
99 54 44 80

Simon er født og oppvokst i Bærum, og han både bor og jobber på Bekkestua. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har nå jobbet som eiendomsmegler siden 2008. God erfaring med brukt- og nyboliger.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.