Ormerudveien 14 D, C101

Ormerudveien 14 D, C101

Prisantydning 4.690.000,-
Omkostninger 24.004,-
Totalpris 4.714.004,-
P-rom 70m2
Byggeår 2018
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Vegar Skredlund

Prosjektleder / Eiendomsmegler

Megler: Vegar Skredlund

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.717,-
  • Energimerke
    C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Kolbotn Hage - Ny 3-roms endeleilighet med solrik vestvendt markterrasse, garasjeplass, heis og god standard. Meget attraktiv og sentrumsnær beliggenhet.

Høydepunkter

Velkommen til nylig ferdigstilte Kolbotn Hage C101 - 3-roms selveier endeleilighet med mange gode kvaliteter. Leiligheten er gjennomgående og har en god intern beliggenhet i C-bygget, mot villabebyggelse som gir et friere uteområde. Det følger parkeringsplass i underjordisk garasjeanlegg, trappefri adkomst via heis og leiligheten har en 14 kvm markterrasse som vender mot vest med fine solforhold på ettermiddag- og kveldstid. Rundt markterrassen opparbeides grønne fellesarealer som bevarer "hage-følelsen".

Leiligheten har gode lysforhold fra store vindusflater som gir en luftig og åpen romfølelse, i tillegg til vannbåren gulvvarme via fjernvarme i alle oppholdsrom som gir en lun atmosfære. Stuen er romslig med plass til spisestue og salong, samt åpen løsning mot moderne og stilrent kjøkken fra Sigdal med skrog til kombiskap og avsatt plass til oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn. Badene har delikate italienske fliser, hvorav hovedbad med vaskenisje. I direkte tilknytning til hovedsoverommet er eget dusjbad til rommet, hvilket tilrettelegger for privatliv og en lukseriøs følelse. Hovedsoverommet er forøvrig innredet med garderobeskap og har god plass til dobbeltseng. Det andre soverommet har også medfølgende garderobeskap, og egner seg godt som barnerom, gjesteværelse, kontor, ol. Leiligheten har forøvrig gode oppbevaringsmuligheter i sportsbod i kjeller.

Boligen er bygget iht. Tek 10 og holder god standard. Det følger garanti iht. Bustadoppføringsloven som er gyldig frem til 22.02.2023.

Verdt å merke seg:
- Ny 3-roms selveier endeleilighet.
- God intern beliggenhet med utsyn mot fellesareal, grensende mot villabebyggelse.
- Vestvendt markterrasse på 14 kvm med fine solforhold på ettermiddag og kveld.
- Grønne fellesarealer rundt markterrassen med "hage-følelse".
- Garasjeplass i underliggende garasjeanlegg.

Meglere

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.