Ormerudveien 14 C, C203

Ormerudveien 14 C, C203

Prisantydning 6.850.000,-
Omkostninger 25.229,-
Totalpris 6.875.229,-
P-rom 98m2
Byggeår 2018
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Vegar Skredlund

Prosjektleder / Eiendomsmegler

Megler: Vegar Skredlund

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.714,-
  • Energimerke
    C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Kolbotn Hage - Ny 4-roms selveier med vestvendt balkong på 14 kvm, garasjeplass, heis og god standard. 2 bad og 3 soverom. Sentral og markanær beliggenhet.

Høydepunkter

Velkommen til nylig ferdigstilte Kolbotn Hage C203! Flott 4-roms selveierleilighet beliggende i 2. etasje i C-bygget med vestvendt balkong på 14 kvm med fine solforhold på ettermiddag- og kveldstid midtsommers. Bygget har trappefri adkomst via heis til leilighetsplan og medfølgende parkeringsplass i underjordisk garasjeanlegg. Leiligheten har en god intern beliggenhet med utsyn mot fellesarealer som vil bli pent parkmessig opparbeidet sommeren 2018.

Leiligheten er gjennomgående og fremstår som lys og luftig med gode lysforhold fra store vindusflater. Det er vannbåren gulvvarme via fjernvarme i alle oppholdsrom som gir en lun atmosfære, samt en effektiv planløsning for enkel møblering. Stuen har flere møbleringsmuligheter med plass til salong og spisestue, i tillegg til romslig balkong som på sommerstid fungerer som en ekstra stue til boligen. Det er åpen løsning mot moderne og stilrent kjøkken fra Sigdal med skrog til kombiskap og avsatt plass til oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn. Badene har delikate italienske fliser, hvorav hovedbad med vaskenisje som ligger i direkte tilknytning til hovedsoverommet. Hovedsoverommet er forøvrig innredet med garderobeskap og har god plass til dobbeltseng. Det to andre soverommet har også medfølgende garderobeskap, og egner seg godt som barnerom, gjesteværelse, kontor, ol. Leiligheten har forøvrig gode oppbevaringsmuligheter i innvendig bod og sportsbod i kjeller. Hallen gir et godt førsteinntrykk av boligen med fine lyse fliser på gulv i 60x60-format og downlightsbelysning i himling.

Boligen er bygget iht. Tek 10 og holder god standard. Det følger garanti iht. Bustadoppføringsloven som er gyldig frem til 20.02.2023.

Verdt å merke seg:
- Ny 4-roms selveierleilighet i 2. etasje.
- God intern beliggenhet med utsyn mot fellesareal.
- Vestvendt balkong på 14 kvm med fine solforhold på ettermiddag og kveld midtsommers.

Meglere

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.