Ormerudveien 12A, leil. D203

Ormerudveien 12A, leil. D203

Prisantydning 5.990.000,-
Omkostninger 14.524,-
Totalpris 6.004.524,-
P-rom 94m2
Byggeår 2018
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Vegar Skredlund

Prosjektleder / Eiendomsmegler

Megler: Vegar Skredlund

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.618,-

Kort om eiendommen

Kolbotn Hage - Ny og meget flott 4-roms selveier i 2. etasje med to bad, vestvendt balkong, garasjeplass, heis og god standard. Beliggende i attraktive omgivelser nær Kolbotn sentrum.

Beliggenhet

Kolbotn Hage ligger i skjæringspunktet mellom naturen og storbykulturen, akkurat der de fleste ønsker å bo. Kolbotn ligger meget nære Oslo. Et eller annet sted syd for Ljan går grensen. Det er i grunnen så nært byen du kan komme uten å være i den, og med alle fordelene det byr på.

Kolbotn er kommunesentrum i Oppegård kommune, Akershus fylke. Oppegård hører også til Follo region sammen med Nesodden, Frogn, Ås, Ski, Vestby og de sørlige delene av Enebakk kommune. Det bor rundt 6 000 mennesker på Kolbotn, og i Oppegård kommune bor det nærmere 25 000. Mange av disse jobber i Oslo siden det bare er 13 km herfra til Oslo sentrum og kommunikasjonen gjennom både buss og tog er meget god.

Kolbotn har mye skog og vann. Det er store friarealer for alle som er glade i å være i naturen. Nærheten til marka betyr mye, men like viktig er nærheten til sjøen. Legendariske Ingierstrand bad ligger bare en sykkeltur unna.

Kjøpesenteret Kolbotn torg og kulturhuset Kolben (med blant annet kino og bibliotek) ligger bare en kort spasertur fra Kolbotn Hage. Disse to møtestedene, og servicetilbudene i sentrum av Kolbotn for øvrig, dekker alle daglige behov.

Faste løpende kostnader

Fellesutgiftene er på kr 3 618,- per måned i henhold til budsjett fra forretningsfører distribuert i forbindelse med konstituerende sameiermøte.
Felleskostnadene fordeles følgende for denne seksjonen:
Felleskostnader kr 2 018,-
Oppvarming og varmtvann kr 985,-
Renovasjon kr 166,-
Kabel-tv og internett kr 299,-
Drift/vedlikehold garasjeanlegg kr 150,-

Bygg og eiendom er forsikret gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.