KRABBERUDBAKKEN 27

KRABBERUDBAKKEN 27

Prisantydning 4.000.000,-
Omkostninger 7.932,-
Totalpris 4.087.543,-
P-rom 81m2
Byggeår 1991
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Simon Skjeldal Andresen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.827,-
 • Fellesformue
  17.087,-
 • Fellesgjeld
  79.611,-
 • Ligningsverdi
  1.146.625,-
 • Energimerke
  C – rød

Kort om eiendommen

Romslig og attraktiv 3-roms leilighet i meget barnevennlig område - Usjenert terrasse - Sentralt - Ingen dok. avg.

Høydepunkter

Lys og attraktiv 3-roms leilighet på bakkeplan med "rekkehusfølelse". Terrasse og utgang til plen. Gjennomgående god standard. Boligen ligger i et meget barnevennlig og idyllisk område i blindvei. Her har du hyggelige internveier på et bilfritt og solrikt boligfelt med lekeplass for de minste. En meget familie- og barnevennlig bolig. Kort vei til Sandvika.

- Terrasse på ca. 30 m²
- Kjøkkeninnredning fra 2018
- Deler av gulv fornyet med parkett og gulvvarme 2018
- Bad ble pusset opp 2016
- Garasje i felles garasjerekke med automatisk portåpner
- 1 bod i leiligheten og 1 ekstern bod
- Flotte turområder i område
- Kort vei til buss

Beliggenhet

Attraktivt og sentralt beliggende med nærhet til det meste av fasiliteter. Gangavstand til Sandvika sentrum med shopping- og servicetilbud som blant annet Sandvika Storsenter, kino, kulturhus, bibliotek og flere hyggelige caféer og serveringssteder. Bussholdeplass i umiddelbar nærhet (ca. 1 min) T-bane i gangavstand (ca. 12 min) samt gangavstand til Sandvika stasjon med buss, tog og flytog.

Området har generelt sett gode idrettstilbud for barn og unge, og det er kort vei til Bærum idrettsanlegg med ishall, tennisbane, skøytebane, fotballbane, allidrettshall og friidrettshall. Området utenfor er også fint med rulleskibane, freesbie-bane og Tuftepark. Kolsåstoppen er et yndet turmål som belønnes med vidstrakt utsikt, og nøyer du deg ikke med å følge stier finnes klatreruter for eventyrlystne sjeler. Fra boligen er det også kort vei til Kirkerudbakken med flotte skimuligheter.

Kalvøya byr på familievennlige strender, og når "nye" Kadettangen åpner i sin helhet tilbyr området stupebrygge, sandstrender, grøntområder, lekeplasser, Tuftepark og sandvolleyballbaner.

Megler

Portrettbilde av Simon Skjeldal Andresen

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Simon Skjeldal på e-post
ssa@sem-johnsen.no

Kontakt Simon Skjeldal på telefon
99 54 44 80

Simon er født og oppvokst i Bærum, og han både bor og jobber på Bekkestua. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har nå jobbet som eiendomsmegler siden 2008. God erfaring med brukt- og nyboliger.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.