Kristian Bogneruds vei 21 B

Kristian Bogneruds vei 21 B

Prisantydning 14.500.000,-
Omkostninger 20.000,-
Totalpris 14.520.000,-
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jan Fredrik Bonde

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Erik Hofland

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    1945m2

Kort om eiendommen

APALLØKKA / RØDTVET - Tomt på 1945 kvm. Rammetillatelse for oppføring av 8 eneboliger i kjede foreligger.

Høydepunkter

- Utviklingstomt på 1945 kvm
- Rammetillatelse for 8 eneboliger i kjede foreligger

Beliggenhet

Barnevennlig beliggenhet i villastrøk på Apalløkka mot Rødtvet. Kort vei til badevannet Vesletjern med flotte turmuligheter videre ut i Lillomarka både sommer og vinter. Her er det tur- og sykkelstier, lysløyper og skiløyper om vinteren. Rett ved ligger også Greibanen hvor det er stor kunstgressbane, grusbane og ballbinge. Boligen har skoletilhørighet til Rødtvet barneskole som ligger i kort gangavstand, og til Apalløkka ungdomsskole som ligger ved siden av Vesletjern. Det er en rekke barnehager i nærområdet.

Kun et par minutters gange til Kiwi og Rema 1000 dagligvarebutikker, samt til både Kalbakken og Ammerud t-banestasjon. Buss fra Trondheimsveien. 2 minutter med bil til Kalbakken senter med stor Meny-butikk, et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud som frisør, apotek, Elixa treningssenter m.m. Like i nærheten finner du også populære Nordtvedt svømmehall.

Innhold

Det er aksjeselskapet Bogneruds Hage AS (org.nr.: 918 637 044) med tilhørende tomt i Kristian Bogneruds vei 21 B som selges. Det foreligger rammetillatelse for oppføring av 8 stk eneboliger i kjede, samt 12 parkeringsplasser. Boligene er arealeffektive og med en familievennlig planløsning. Det er lagt til rette for egen del som kan leies ut som del av egen bolig. Prosjektet er på en meget god måte tilpasset tomtens topografi, nærområdet og det kjøpssegmentet etterspør.

Bebyggelse

I hovedsak villabebyggelse.

Meglere

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har 29 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 3000 omsetninger og har i løpet av de ti siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer
Portrettbilde av Erik Hofland

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Erik på e-post
eh@sem-johnsen.no

Kontakt Erik på telefon
47 40 05 30

Erik Hofland er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og vært i bransjen siden 2009. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg av både brukt- og nybolig. En klar salgsfilosofi, ærlig og trygghet er hans kjernekvaliteter. Han blir beskrevet som en engasjert eiendomsmegler, samt hardtarbeidende og gir kundene sine en tett oppfølging. Lokalkjent på Fornebu/Snarøya. Erik har styreverv i Oslo Akershus eiendomsforening (OAEF).

Les mer