Kvitsteinåsen 39

Kvitsteinåsen 39

Prisantydning 3.950.000,-
Omkostninger 103.242,-
Totalpris 4.053.242,-
P-rom 132m2
Byggeår 1974
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Selveier
Solgt

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    265.711,-

Kort om eiendommen

NOREFJELL/KVITSTEINÅSEN - Hyggelig innholdsrik hytte med 4 soverom, 2 bad, stor terrasse og loftstue. Ypperlig turterreng med stier og sykkelveier. Langrenssløyper rett utenfor døra på vinteren. Solrikt med flott utsikt mot Gaustatoppen.

Høydepunkter

Innholdsrik hytte
Beliggende rett ved løyper og turstier
Bra solforhold
Fin utsikt
Hyggelig hytteområde
4 soverom
2 bad
Loftstue
Badstue

Beliggenhet

Meget attraktivt beliggende i naturskjønne omgivelser på Kvitsteinåsen mellom Norefjell og Djupsjøen. Hytta ligger tilbaketrukket, meget usjenert og barnevennlig til. Lite trafikk! Høyt, fritt og solrikt ca 800 m.o.h. i etablert hytteområde. Løypenett for langrenn med maskinpreparerte løyper i umiddelbar nærhet som tar deg ned mot Norefjell eller opp til høyfjellet. Kort vei til Bøseter med hotell, restauranter, SPA m.m. Drøye 10 minutters kjøretur til Norefjell Alpinanlegg. Flotte turmuligheter sommer som vinter med turstier og løyper rett utenfor stuedøra.

Kvitsteinsåsveien har et velfungerende vel/sameie hvor hytte eierne er medlemmer. Styret organiserer brøyting, veivedlikehold og administrasjon av privat bom. På samme måte har hytte eierne i Kvitsteinåsveien en velfungerende hytteeierforening som ivaretar hytte eiernes felles interesser.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 988,75 pr År
Vann og avløp (Soleseter vann og avløp) kr 6338,- pr år.
Vei og vedlikhold/brøyting: kr 3800,- pr år.
Løypekjøring kr 750,- pr år (Valgfritt)
Eiendomsskatt utgjør kr 3816,- pr år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.