Landstads gate 2

Landstads gate 2

Prisantydning 6.600.000,-
Omkostninger 8.432,-
Totalpris 6.608.432,-
P-rom 51m2
Byggeår 2007
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Ada Kjenner

Megler

Megler: Ada Kjenner

Stian Berg

Eiendomsmegler

Megler: Stian Berg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.481,-
 • Fellesformue
  12.610,-
 • Ligningsverdi
  1.082.449,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Områdets råeste toppleilighet! Unik privat takterrasse på 57 kvm m fantastiske solforhold og utsikt! Garasjeleie og heis

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og attraktiv, men samtidig tilbaketrukket beliggenhet på Ila, rett ved Alexander Kiellands plass.

Alexander Kiellands plass er et pulserende knutepunkt mellom St.Hanshaugen, Sagene, Ila og Grünerløkka. Området har gjennomgått en omfattende oppgradering som har ført til en svært positiv utvikling for nærområdet. I nærområdet finner man flere hyggelige spisesteder og kaféer, for eksempel den nye Tranen med Åpent Bakeri og fantastisk pizza, Colonel Mustard med stor uteservering og Gutta fra Calcutta. Leiligheten ligger rett ovenfor Kiellands Hus Senter, hvor det finnes en rekke butikker, blant annet Coop Mega, Nille, apotek og vinmonopol. Rett rundt hjørnet er det også søndagsåpen Joker.

I tillegg til de servicetilbud man finner i umiddelbar nærhet, kan man velge å bevege seg vestover mot St.Hanshaugen, som byr på flere spennende forretninger og hyggelig parkliv. St.Hanshaugen park er svært populær på sommerstid og har restaurant med uteservering, kiosk, samt utescene. Vender man heller nesa østover, kommer man til Grünerløkka, som byr på et pulserende liv med utallige kaféer, restauranter og butikker. Det er også kort vei til Vulkan området, hvor man blant annet finner den populære Mathallen, med mange spennende spesialforretninger og restauranter. Ringnes Park med Meny, SATS/Elixia og Ringen Kino ligger også få minutters gange fra leiligheten.

Bygget ligger rett ved idylliske Akerselva. Herfra har man adkomst til flotte turveier langs elven som strekker seg fra helt fra Maridalen/Nordmarka i nord og til Bjørvika og sentrum i sør. For trening innendørs er det også et godt utvalg av ulike treningssentre i nabolaget.

Fra Alexander Kiellands plass har man en suveren tilgang på offentlig transport, og herfra kommer du deg til alle byens retninger. 54-, 34-, 33- og 21-bussene har holdeplass på Alexander Kiellands plass.

Meglere

Portrettbilde av Ada Kjenner

Ada Kjenner

Megler

Kontakt Ada på e-post
ada@sem-johnsen.no

Kontakt Ada på telefon
99 01 96 68

Ada Kjenner har lang og bred erfaring fra meglerbransjen. Hun har siden 2001 meglet alt fra 1-roms til store eneboliger, prosjekter; både nybygg og rehabiliterte, tomter og fritidseiendommer, samt eiet og driftet meglerbutikker til stor suksess og markedsledende i sine områder.

Hun har meglet i over 17 år og lever av anbefalinger fra fornøyde kunder, og det resulterer i at hun selger overalt i byen, både stort og smått. Dette mangfoldet og variasjonen gir henne en veldig tyngde, spesielt med tanke på å treffe, forstå og imøtekomme både eiendommene og menneskene. Hennes styrker ligger naturligvis i mye erfaring, men aller best det faktum at hun har det gøy på jobb og gleden av å kunne gi kundene sine over hva de forventer.

Les mer