Langbråten 141

Langbråten 141

Prisantydning 5.090.000,-
Omkostninger 21.674,-
Totalpris 5.111.674,-
P-rom 111m2
Byggeår 2018
Soverom 3
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Solgt

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Megler: Helene Røgler

Nøkkelinfo

  • Bruksareal
    115m2

Kort om eiendommen

Jessheim hage - Nytt og innflytningsklart enderekkehus i tegl med takterrasse, terrasse/hage og garasjeplass. Innholdsrik planløsning over tre plan med 2 stuer, 2 soverom, kontor og 2 bad. Svært god beliggenhet mot friområde!

Beliggenhet

Jessheim har mye å by på. I sentrum finner du alt du forventer av en moderne småby, også Jessheim Storsenter med ca. 145 butikker, deriblant Vinmonopolet, flerfoldige sko- og klesbutikker, apotek, dagligvare, reisebyrå med mer.

Her finner du videre Jessheim Videregående skole og Romerike Folkehøgskole. Ullensaker Kulturhus med kino og teater ligger her. Jessheim har egen Jazz- og bluesklubb. Hvert år arrangeres Jessheimdagene som er en blanding av handelsmesse og konserter. De er som regel i august.

Tjernfestivalen er også en årlig hendelse. Det er en dugnadsfest ved Nordbytjernet og blir arrangert av lag og foreninger i Øvre Romerike. Masse aktiviteter, mat, konkurranser, piknik, utstillinger, underholdning og mer.

Nordbytjernet ligger én km utenfor sentrum. Det er et populært rekreasjonsområde med turvei som passer også for rullestol og barnevogn. Her er et spennende planteliv og fugleliv, og du kan se både toppdykker, sivhøne og sothøne. Fra tjernet går det stier og løyper inn til Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og til Ringbanen på Gardermoen. Hovinfjellet kan du dra til året rundt. Her brøytes det om vinteren, og om sommeren er det sykkelveier, stier og et flott bærterreng. Ta med bøtte.

Holtmarka er mye brukt og er flott å gå tur i. Her går det også en sti til Røverskansen som opprinnelig var en bygdeborg. Hvamsætertjern brukes både til bading og fisking. Langelandsfjellet er ofte kalt Jessheimmarka. Et stort antall stier, variert terreng og lysløype. Sand er et område med mange aktivitetsmuligheter. Her ligger Ullensaker Golfklubb, og det er anlegg for å trene langrenn, alpint, skiskyting, vannski, basket, bordtennis, rullebrett, aerobic og dans. Ved Gjestadhagen er det fotballbaner og idrettsanlegg. Fotballklubben Ullensaker/Kisa hører til på Jessheim.

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Helene Røgler

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Kontakt Helene på e-post
hr@sem-johnsen.no

Kontakt Helene på telefon
97 77 66 80

Helene har jobbet med prosjektmegling siden 2014 og var ferdig med sin utdannelse på BI sommeren 2015. Helene er meget kvalitetsbevisst og ble utmerket som årets eiendomsmeglerstudent i sitt kull. Helene er en pliktoppfyllende, positiv og ryddig ung dame som alltid har et smil på lur.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.