Langenga Asker - H4-A203 NY

Langenga Asker - H4-A203 NY

Prisantydning 3.395.000,-
Omkostninger 11.652,-
Totalpris 6.001.652,-
P-rom 73m2
Byggeår 2023
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Visningstider

  • Tirsdag 30. mai
    Kl. 14.00 – 15.00

Meld deg på visning her

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    13.815,-
  • Fellesgjeld
    2.595.000,-

Kort om eiendommen

LANGENGA, ASKER | KONTRAKTSPOSISJON - Flott 3-roms med p-plass inkl. | God standard og stor balkong | Oppgradert med tilvalg | Antatt overtagelse Nov/Des. '23

Beliggenhet

Langenga 30 ligger knapt to kilometer sørøst for Asker sentrum, i et grønt belte midt mellom Risenga og Leangbukta. Boligprosjektet omgis av skogkledde dalsider og trapper seg nedover mot det frodige naturområdet rundt Einedammen. I nordøst åpner dalen seg mot fjorden og et flott utsyn mot Oslo.

På Risenga er det et eldorado for de som ønsker å være aktiv, med svømmehall, utendørs- og innendørs tennisbaner, helt ny isbane- og idrettshall og flere forskjellige utebaner for all slags sport.

På nordsiden av prosjektet er det stier som tar deg helt ned til Oslofjorden og Leangbukta der Asker Seilforening holder til. Prøv fiskelykken, eller dra på seiltur, om du har båt, eller nyt et lite glass på Restaurant Riviera - bokstavelig talt i vannkanten.

Lokalt handler man på Kiwi Kirkesletta, eller Extra på Risenga, begge under en kilometer unna.

I nærheten finner du også Holmensenteret, om du vil storhandle, eller ta turen til Asker sentrum som tilbyr alt du måtte ønske. Her finner du Trekanten med et godt utvalg innen både kjede- og nisjebutikker, i tillegg til en rekke små spesialbutikker og spisesteder på gateplan som Asker sentrum er kjent for. Litt som å være på ferie.

Asker er i tillegg et av Norges viktigste kommunikasjonsknutepunkt, med tog, flytog buss, og det faktum at det ligger rett ved E 18.

Kort om eiendommen

Flott ny 3-roms under oppføring i det populære og attraktive boligprosjektet Langenga i Asker!

Boligen har en god planløsning og inneholder en entré/gang med avsatt plass for garderobe, et pent flislagt bad, to soverom samt åpen stue- kjøkkenløsning med utgang til vestvendt balkong på ca. 15,5 kvm. Leiligheten har også en innvendig bod.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Langenga Asker - H4-A203 NY? Klikk her