Langoddveien 97

Langoddveien 97

Prisantydning 45.000.000,-
Omkostninger 1.140.642,-
Totalpris 46.140.642,-
Byggeår 1952
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Selveier

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Peter Skaara

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    1987m2
  • Bruksareal
    300m2
  • Ligningsverdi
    3.403.361,-

Kort om eiendommen

Snarøya - Strandeiendom på ca 2 mål med stort potensial, privat brygge og sjøbod.

Beliggenhet

Unrik og meget attraktiv beliggenhet på Langodden/Snarøya. Usjenert og skjermet med sol fra morgen til sen kveld. Flott utsikt mot Bærumsfjorden og mot friområde på Storøya. Meget idyllisk og landlig med store friarealer, turstier, sjø- og båtliv samt hyggelige badeplasser. Kort vei til skole, barnehager, tennisanlegg, innendørs golfanlegg, svømmehall, oppvarmede fotballbaner, kunstisbane m.m. En kort kjøretur til Fornebu med kjøpesenter, Fornebu Arena m.m.

Langodden er en sjønær, fredelig del av Snarøya bestående av frittliggende småhusbebyggelse. Ved bussholdeplassen ved Snarøya barneskole, Hundsund barnehage og Hundsund ungdomsskole starter Langodden ved Hundsund Grendesenter. Grendesenteret har ny sportsklubb med flotte fasiliteter hele året. Blant den nye boligbebyggelsen ligger også nye Storøya barnehage og skole.

Nabolaget på Langodden er stabil i sin utvikling med enkelte nye eneboliger. Nærmiljøet på Fornebu generelt er derimot i en svært spennende utvikling til stor glede for eksisterende og nye beboere. Flere nye skoler, barnehager, store flotte turområder og strender på Storøya, med langrennsløyper om vinteren. Nansenparken, lekeområder, miljøet og caféen ved gamle Flytårnet, Sjøflyhavna restaurant, nye hoteller med spisesteder, seilklubber, vindsurfklubber, sjøspeider med mer.

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 189 i Bærum kommune

Adresse

Langoddveien 97
1367 Snarøya

Prisantydning inkludert omkostninger

45 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.