Langviksveien 10

Langviksveien 10

Prisantydning 4.280.000,-
Omkostninger 118.922,-
Totalpris 4.409.866,-
P-rom 58m2
Byggeår 1983
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.827,-
 • Fellesformue
  26.091,-
 • Fellesgjeld
  10.944,-
 • Ligningsverdi
  1.108.336,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

BYGDØY - 3-roms leilighet med flott beliggenhet i rolige omgivelser. Solrik balkong ut mot Langviksbukta med fjordutsikt - Heis - Parkering.

Beliggenhet

Rolig og attraktiv beliggenhet med umiddelbar nærhet til sjøen. Stikkvei fra eiendommens fellesområder fører til den idylliske Langviksbukten med egen kajakklubb. Gangavstand til flotte turområder i Kongeskogen med badestrender som Huk og Paradisbukta. Kort vei til dagligvareforretning og hyggelige caféer. Gang og sykkelvei langs Frognerkilen til Skøyen, Sentrum, Aker Brygge og Tjuvholmen (ca. 15 min med sykkel). Ett minutt til buss nr. 30 med stoppested Fredriksborg (Langviksveien) - Strekning Huk, opp Bygdøy Allè, gjennom sentrum og opp til Nydalen. På sommerhalvåret går det båt fra Fram-museet inn til Aker Brygge.

Bygdøy har et stort utvalg idrettsaktiviteter, med alt fra seiling, surfing, roing, og kajakklubb rett utenfor døren, til tennis, basket, fekting, fotball og mye mer. Bygdøy er den nærmeste halvøya som ligger rett utenfor sentrum. Landlig, idyllisk og svært sentralt.

Innhold

3-roms leilighet beliggende i 2. etasje fra hage med heisadkomst. Leiligheten har en av de beste beliggenhetene i sameiet, og er blant de som ligger nærmest sjøen. Primærrom utgjør 58 m² som omfattes av entré, stue/spisestue, kjøkken, bad/wc, soverom med adkomst fra gang, og soverom med adkomst fra stuen og utgang til sydøstvendt balkong på ca. 5 m². Sekundærrom utgjør 4 m² som omfattes av walk-in garderobe med adkomst fra entré. Takstmann har bemerket at soverommet med adkomst fra stuen er oppmålt til 14,5 m³, som er noe under godkjent volum for rom for varig opphold (15 m³).

I tillegg disponerer seksjonen én bod i samme etasje (ca. 2 m²) og én loftsbod (ca. 6 m²). Felles sykkelbod og fellesvaskeri i etasjen under. Beboere har også tilgang til felles trimrom.

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.