LASSONS GATE 2

LASSONS GATE 2

Prisantydning 7.500.000,-
Omkostninger 210.992,-
Totalpris 7.772.843,-
Byggeår 2005
Boligtype Kontorlokale
Eierform Eierseksjon
Solgt

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Peter Skaara

Nøkkelinfo

  • Energimerke
    D – rød

Kort om eiendommen

VIKA - Attraktivt og moderne kontorlokale - SOLGT ETTER BUD DIREKTE TIL SELGER - VISNING AVLYST

Beliggenhet

Særdeles attraktivt i Vika i Frogner bydel nær Aker Brygge og Tjuvholmen. Området er rolig og trafikkstille, men likevel sentralt i forhold til de fleste av byens fasiliteter. Det er kort gangavstand til Aker Brygge, Tjuvholmen, Solli Plass og Rådhuset, samt godt kollektivtilbud i nærområdet med busser fra Munkedamsveien, trikk i Cort Adelers gate og tog fra Nationaltheatret.

Det er nærbutikk og café rett over veien. Flere butikker og servicefunksjoner finnes bl.a. på Aker Brygge/Tjuvholmen, som kan friste med en rekke flotte interiørforretninger. Nærområdet florerer av gode spisesteder i alle varianter, som Palace Grill, Alex Sushi, samt alle godbitene på Aker Brygge og Tjuvholmen.

Historie:
Lassons gate ligger i Oslos Frogner bydel men tilhører Vika og Ruseløkka. Gaten ble byens første gatetun, anlagt i 1975, og er i dag stengt for gjennomgangstrafikk fra Parkveien til Huitfeldts gate.

Gatens historie går mye lenger tilbake. Den fikk sitt navn i 1896 etter høyesterettsjustitiarius Peder Carl Lasson. Lasson levde fra 1798 til 1873 og eide Løkken Øvre Munkedammen fra 1833-1860, ifølge Kunnskapsforlagets "Oslo Byleksikon" fra 2000.

Lassons gate 2-4-6 er en del av et relativt stort boligprosjekt, Vestbanealléen, bygget av PEAB på festet tomt over de gamle togsporene som gikk fra gamle Vestbanen stasjon. Stasjonen huser i dag Nobel Fredssenter, og nytt Nasjonalgalleri skal ferdigstilles på nabotomten i 2020. I den gamle togtunnelen under Lassons gate 2-4-6 finnes et underjordiske garasjeanlegg hvor noen av eierseksjonene har garasjeplass og andre plasser leies ut. Garasjedelen er ikke en del av boligsameiene og drives separat av Pecunia AS. De første beboerne i Lassons gate 2-4-6 begynte å flytte inn våren 2005.

Megler

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.