Aslaug Vaas Veg 1 A-C (leil. A1)

Aslaug Vaas Veg 1 A-C (leil. A1)

Nøkkelinfo

 • Pris
  13.700.000,-
 • Totalpris
  13.740.212,-
 • Bruksareal
  119.2m2
 • Primærrom
  113m2
 • Tomteareal
  1834m2
 • Soverom
  2
 • Etasje
  1
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Peter Skaara

Kort om eiendommen

Aslaug Vaas Veg 1 A-C - Leilighet A1

Beliggenhet

Eiendommen har en god beliggenhet i et trygt og barnevennlig boligområde i naturskjønne omgivelser på vestsiden av Holmenkollen uten gjennomgangstrafikk, ovenfor Voksen og Bogstad. Nærmeste handelssentrum er Røa sentrum som kan tilby alt av servicefasiliteter som dagligvareforretninger, Vinmonopol, bank, postkontor, bokhandel, sportsforretninger, lege, bydelssenter m.m. For et bredere utvalg er det kort vei til CC Vest på Lilleaker.

Dagligvarehandelen kan også gjøres på KIWI Bogstad - som også er søndagsåpen. Den gamle butikken er revet og det bygges i disse dager en helt ny butikk som blir nesten dobbelt så stor (ca. 650 kvm).

Området kan by på flere fine turmuligheter i Sørkedalen, Bogstad, Holmenkollen Ski arena, Frognerseteren, Bogstad gård og Nordmarkas fantastiske turområder sommer som vinter. Bogstadvannet grenser til en av Norges flotteste golfbaner, Bogstad golfklubb. Holmenkollen Restaurant, Holmenkollen Park Hotell og Frognerseteren kan by på spennende og tradisjonelle matopplevelser i flotte omgivelser med fantastisk utsikt over Oslofjorden. Holmenkollen Park Hotell har også egen SPA avdeling og tilbyr mange aktiviteter i nærområdet.

Velkommen til Aslaug Vaas Veg 1 A-C

I Aslaug Vaas Veg har utvikler i samarbeid med anerkjente R21 Arkitekter tegnet 9 flotte leiligheter fordelt på tre leilighetsbygg. Adkomst og innkjøring skjer nedenifra til underjordisk garasjeanlegg - hvor man vil få mulighet til å disponere 2 garasjeplasser i et lukket anlegg.

Fra garasjen kommer man seg opp i hver enkelt bolig via heis, alternativt med trapp eventuelt utvendig sti i terreng. Med én leilighet på hvert plan, ligger de skjermet fra hverandre og med forskjellig kobling til bakken. De tre nederste boligene får egne hager, mens de øverste boligene får store takterrasser som også er tilknyttet terrenget.

Alle leilighetene ligger høyt og fritt med flott utsikt mot byen og fjorden.

Dette er et helhetlig gjennomført boligprosjekt beliggende på en av Oslos flotteste utsiktstomter i et veletablert, rolig og barnevennlig boligområde i naturskjønne omgivelser på vestsiden av Holmenkollen, ovenfor Voksen og Bogstad. Prosjektet har et sterkt og målbevisst fokus på arkitektur igjennom materialer av høy kvalitet og standard, bokvalitet og organisering. Fra disponeringen på tomten, landskapet og helt ned til hver enkelt bolig.

Området for øvrig kan by på flere fine turmuligheter i Sørkedalen, Bogstad, Holmenkollen Ski arena, Frognerseteren, Bogstad gård og Nordmarkas fantastiske turområder sommer som vinter. Bogstadvannet grenser til en av Norges flotteste golfbaner, Bogstad golfklubb.

Standard

Prosjektet er godt gjennomarbeidet med tanke på alt fra planer til teknisk løsninger. Det er valgt bruk av varige, vakre og tidløse materialer både i eksteriør og interiør. Dette gir boliger som er gode over tid, gir mindre vedlikehold og er miljøvennlige. Det er gode himlingshøyder i oppholdsrommene. Gjennomgående har vinduer og balkonger brystninger som sikrer skjerming for innsyn nedenifra.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer