BRÅTEJORDET K0201

BRÅTEJORDET K0201

Nøkkelinfo

 • Pris
  3.090.000,-
 • Totalpris
  3.097.892,-
 • Bruksareal
  36.5m2
 • Primærrom
  32m2
 • Etasje
  2
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
Solgt

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Kort om eiendommen

Leilighet Bråtejordet B7 trinn 3 - leiligheter

Innhold

Trinn 3 på Bråtejordet består av 38 leiligheter og 27 rekkehus. Denne annonsen presenterer de 38 leilighetene i hus G, K og L. Her kan du velge blant 1- til 4-romsleiligheter med størrelser fra 36,5 til 92,5 kvm BRA.

De moderne leilighetene på Bråtejordet legger rammen for en praktisk og innholdsrik hverdag. Selve leiligheten er en moderne kombinasjon av kvalitet og komfort, et lyst og luftig hjem som skaper behagelige rammer for dine daglige rutiner. De innbydende leilighetene har kvaliteter som vannbåren varme i gulv, 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett og kvalitetskjøkken fra Sigdal. Baderom leveres med store, lekre fliser på vegger og gulv. Om du ikke nyter morgenkaffen på senga eller ved kjøkkenbordet, gjør du det kanskje akkompagnert av fuglekvitter på din deilige, private terrasse eller balkong. Det vil også være en tilvalgsprosess, slik at du kan sette ditt personlige preg på din nye bolig.

Beliggenhet
På Bråtejordet ligger alt til rette for mer kvalitetstid for hele familien - store som små. Med grønn og naturskjønn beliggenhet på Strømmen vokser et nytt og levende boligområde frem, med moderne rekkehus og leiligheter. Her bor man luftig og fritt med barnehage, barneskole, ungdomsskole og idrettsanlegg innen gangavstand. Her ligger også flotte naturområder rett utenfor stuedøren, mens Strømmen sentrum bare er en liten rusletur unna. Jobber du i byen har du gangavstand til både tog og buss, med 24 minutters reisetid til Oslo S. På Bråtejordet er det trygt å vokse opp. Her er det bilfrie tun og store, åpne lekeområder. Her vil familien trives. Her vil dere kjenne dere fri.

Gangavstand til barnehage, barneskole og ungdomsskole. Gangavstand til fotballbaner, svømmehall, lysløyper og treningsanlegg for liten og stor. På Bråtejordet er omgivelsene skapt for alle som setter mer pris på kvalitetstid enn døtid. Rett over veien for boligene ligger ungdomsskolen som ble ferdigstilt i 2014. Noen hundre meter mot nord ligger barneskolen. Også barnehage ligger fint til på Bråtejordet, med skogen som nærmeste nabo. Med slik beliggenhet blir det enkelt å få familielogistikken til å gå opp.

Selv om alle daglige behov er dekket innen gangavstand fra Bråtejordet, er det en herlig bonus å vite at storbyens tilbud er så lett tilgjengelige. Strømmen stasjon ligger kun en kort rusle- eller sykkeltur fra ditt nye hjem. Alternativt kan du hoppe på busslinje 385, som går fra Bråtejordet to ganger i timen og tar deg til Strømmen stasjon på to minutter. Fra stasjonen bruker toget bare 24 minutter til Oslo S, med opptil syv avgangen i timen. Til Lillestrøm tar togturen fem minutter, og du kommer deg til Gardermoen på under halvtimen. Like ved stasjonen ligger Norges største kjøpesenter. Strømmen Storsenter har 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Med Strømmen sentrum og urbane kvaliteter på den ene siden av boligområdet, er det ren luksus å ha frodig skog og lysløype på den andre siden. Slik har man det her. Bråteskogen og den 2,8 km lange lysløypa egner seg like godt for nypreppede ski på vinteren som for lette joggesko resten av året. Fra Bråtejordet er veien også kort til enda større turområder i Østmarka, med mengder av turmuligheter og variert terreng. Her finnes gang- og sykkelveier samt friområder langs Øyeren, Sagelva og Nitelva, som også er rike på gode fiske- og båtmuligheter. Andre fine fritidstilbud i nærområdet er Nebbursvollen Friluftsbad og Marikollen Idrettspark.

Fremdrift og økonomi
Leilighetene i trinn 3 ble ferdigstilt i august 2022. Leilighetene er innflyttingsklare.

Lave kjøpsomkostninger per bolig, kun fra kr. 7.948,- til kr. 12.448,-. Dette da det kun betales dokumentavgift av andel tomteverdi. Se oversikt over eksakt beløp per bolig i prislisten.

Kjøpesum og omkostninger innbetales meglers klientkonto innen overtagelse.

Boligene selges til faste priser.

Størrelsen på fellesutgiftene er enda ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Hvor store kostnadene blir vil blant annet avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer og utviklingen av markedsprisen for disse utgiftene. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 27,- per kvm. BRA/mnd. I tillegg kommer fjernvarme og varmtvann som er stipulert til ca. kr. 9,- per kvm. BRA/mnd. For drift/vedlikehold av garasjeanlegget kommer ca. kr. 200,- per garasjeplass per måned. Felleskostnadene skal dekke felles bygningsforsikring, digital-tv/bredbånd, akonto fjernvarme, forretningsførsel, drift og vedlikehold av fellesarealer m.m. Kjøper må selv tegne innboforsikring. Kommunen fakturerer den enkelte sameier for kommunale avgifter.

Selger inngår avtale med leverandør av TV- og internettsignaler. TV-pakke og internett stipuleres fra kr. 400 pr mnd. Kjøper bestiller selv bredbåndskapasitet og TV-pakke utover standard pakke etter ønsker og behov.

Energibehov til oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme. Oppvarming av boligene leveres med vannbåren varme i samtlige rom i leiligheten, unntatt i bod. Det leveres gulvvarme som primæroppvarming, og radiatorer der det er prosjektert behov. Det leveres individuell vannmåler for fjernavlesning av varmt og kaldt tappevann i hver leilighet. Leiligheten leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Separat aggregat plasseres i hver bolig.

Leilighetene selges som eierseksjoner og vil bli organisert i eierseksjonssameie. Det vil i ettertid bli opprettet en felles velforening for hele utbyggingen Bråtejordet B7.

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.