BRÅTEJORDET B402

BRÅTEJORDET B402

Nøkkelinfo

 • Pris
  5.990.000,-
 • Totalpris
  6.019.692,-
 • Bruksareal
  92.5 – 120.5m2
 • Primærrom
  84 – 113m2
 • Soverom
  3 – 4
 • Etasje
  4
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
Solgt

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Kort om eiendommen

Leilighet Bråtejordet trinn 4 - leiligheter

Innhold

Vi introduserer angrerett for leilighetene og rekkehusene på Bråtejordet! Dette vil gi deg tryggheten om at du ikke vil bli sittende med to boliger. Du slipper bekymringer og risiko og kan bruke god tid på å bestemme deg. Angreretten gjelder i 6 måneder fra akseptert bud. Egen bolig må legges ut for salg på finn så snart som mulig, senest innen tre måneder etter akseptert bud.

Flott 4-roms toppleilighet som inneholder entre med stor skyvedørsgarderobe, innvendig bod, to bad, tre soverom hvorav hovedsoverom med utgang til balkong, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til solrik balkong. Det er heis i bygget og mulighet for å kjøpe garasjeplass i felles anlegg.

Leiligheten har en god nybyggstandard med
3-stav hvitpigmentert eikeparkett på gulv.
Innvendige vegger består av gipsplater som er sparklet og malt i tidsriktige farger.
Kjøkken fra Sigdal med hvit innredning og benkeplate i laminat. Hvitevarer medfølger på H401.
Flislagt bad. Baderomsinnredning med skuffer i hvit utførelse. Speil med lys over, montert på flis. Rette dusjvegger og garnityr. Downlights i tak.

Bråtejordet med kort vei til togstasjon og Strømmen storsenter. Like ved boligene er det idrettsanlegg, barnehage og barneskole. Bråtejordet ungdomsskole åpnet høsten 2014. Bråteåsen og Bråteskogen, med bl.a. lysløype byr på et rikt natur- og friluftsliv like utenfor stuedøren.

Med sin sentrale og naturskjønne beliggenhet har nye Lillestrøm kommune et mangfold av muligheter. Her finner du en god blanding av det energiske og urbane, og det sunne og friske som innbyr til all slags utendørsaktiviteter hele året. Bor du på Bråtejordet har du tilgang til det meste i gangavstand fra der du bor. Kommunen er en meget barnevennlig og attraktiv kommune å bo i.

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Boligen er ferdigstilt og innflyttingsklar. Angi ønsket overtagelse i ditt kjøpetilbud.

Lave kjøpsomkostninger, kun kr. 19.197,- ved kjøp av H401.
Fellesutgifter utgjør ca. kr. 3.933,- for H401.

Energibehov til oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme. Oppvarming av boligen leveres med vannbåren varme i samtlige rom i leiligheten, unntatt i bod. Individuell vannmåler for fjernavlesning av varmt og kaldt tappevann. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Separat aggregat.

Byggemåte

Blokkene oppføres med bærekonstruksjon i stål og betong. Kjelleren utføres i betong. Fasade vil hovedsakelig få trekledning utvendig. Rekkverk på balkonger leveres i glass og aluminium eller stål. Innervegger utføres med stål-/trestendere og kles med gipsplater unntatt der hvor det er skillevegger av betong.

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.