HARBITZALLÈEN 37, leil. F-703 - Salg av kontraktsposisjon

HARBITZALLÈEN 37, leil. F-703 - Salg av kontraktsposisjon

Nøkkelinfo

 • Pris
  13.950.000,-
 • Totalpris
  14.050.000,-
 • Fellesutgifter
  4.600,-
 • Bruksareal
  123m2
 • Primærrom
  120m2
 • Tomteareal
  9200m2
 • Soverom
  3
 • Etasje
  7
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Energimerke
  C – oransje
Solgt

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Karoline Cecilie Michaelsen

Utvikler

Harbitzalléen Bolig AS

Kort om eiendommen

HARBITZALLÉEN - Ny lekker toppleilighet - 3 soverom - 2 bad - gasspeis - privat sydvendt terrasse på 50 m² - 2 p-plasser

Høydepunkter

Innholdsrik 4-roms toppleilighet med 2 garasjeplasser og fin beliggenhet med sydvendt terrasse på 50 kvm. Leiligheten holder god standard med bl. a. oppgradert enstavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme og kjøkkeninnredning fra Sigdal. Eiendommen ligger i Harbitzalleen 9-25 på Skøyen i Oslo kommune.

HARBITZ ALLÈEN - kort fortalt:
- 2 garasjeplasser, begge med el-kontakt
- Sydvendt terrasse på hele 50 kvm
- Felles takterrasse
- 2 gasspeiser med stålinnramming (oppgradert)
- Elko pluss pakke (verdi kr 50 700,-)
- Uttak til gassgrill på terrassen
- EL-bil pool
- Heis
- Kjøkken med moderne innredning fra Sigdal
- Vannbåren varme
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Enstavs oppgradert eikeparkett
- Sentral og attraktiv beliggenhet

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet på Skøyen/Hoff som er et spennende område i god og positiv vekst. Her bor man sentralt, med kort vei til nærbutikk, shoppingfasiliteter, offentlig transport og herlige tur- og rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Herfra er det kort vei over til Bygdøy med flotte turveier og kyststier, samt idylliske badeplasser. Ellers flott tur- og sykkelvei til Aker Brygge, Bestumkilen og kyststi ut til Sollerud, hvor man også finner volleyballbane, badestrender og videre til Sandvika. Frognerparken ligger også innenfor gåavstand. Enkel adkomst til marka med blant annet lysløyper på Frognerseteren og Sørkedalen, som er kjente steder for den ivrige mosjonisten.

Nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. I umiddelbar nærhet ligger Hoffsveien nærsenter som har et flott Icon treningssenter, dagligvarebutikk med post og renseri m.m. Dagligvarehandelen kan også gjøres ved COOP Mega.

Møllhausen Torg er en godt bevart hemmelighet for beboerne på Hoff og Skøyen. Ønsker man flere servicetilbud har Karenslyst Allé et variert utvalg med bl.a. matbutikk, post, bank, apotek, helsekost, mote, interiør, kafé/restaurant, lege og tannlege etc. Her finner man også anerkjente Maschmanns matmarked, samt andre spesialbutikker. Sjølyst, Frogner, Bygdøy Allé og Majorstuen ligger alle godt innen rekkevidde, med alt det innebærer av hovedstadens rike utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Barnevennlig område med flere barnehager i nærheten.

Svært godt tilbud med offentlig kommunikasjon via buss, trikk og tog. Nærmeste trikke- og bussholdeplass er Hoff. Det er meget gode transportmuligheter til alle steder i Oslo og på E-18 vestover. Nærhet til Skøyen stasjon med tog, flytog og flere bussforbindelser.

Objekt

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet F-703 i prosjektet Harbitzalléen på nærmere angitte vilkår.

Selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 12.10.2016 med utbygger/boligselger 1 om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper 2 inn i ovennevnte kjøpekontrakt med Harbitzalléen Bolig AS og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen har i henhold til ovennevnte kjøpekontrakt.

Meglere

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer
Portrettbilde av Karoline Cecilie Michaelsen

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Karoline Cecilie på e-post
kcm@sem-johnsen.no

Kontakt Karoline Cecilie på telefon
95 18 30 57

Karoline fikk tittelen Eiendomsmegler MNEF i 2005. Hun har mer enn 10 års erfaring fra meglerbransjen og har jobbet som fagansvarlig, oppgjørsansvarlig og den senere tid med prosjekterte boliger. Karoline er faglig interessert og opptatt av kvalitet.

Les mer