Heyerdahls vei 9 C - Leil. C1

Heyerdahls vei 9 C - Leil. C1

Nøkkelinfo

 • Pris
  28.900.000,-
 • Totalpris
  29.063.842,-
 • Bruksareal
  169m2
 • Primærrom
  169m2
 • Soverom
  2
 • Etasje
  1
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
Solgt

Adv.Tom Elliot Johnsen

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Adv.Tom Elliot Johnsen

Kort om eiendommen

Leilighet Heyerdahls vei 9

Beliggenhet

Heyerdahls vei er en idyllisk liten vei som går opp fra Slemdalsveien midt mellom Ris og Slemdal. Øverst og innerst i denne veien ligger nr. 9, på en sydvendt skrånende tomt med sol fra morgen til kveld. Herfra er det kort vei til både Slemdal og Vinderen senter samt gangavstand til Marka med skiløyper og turstier. Trikken, med Ris stasjon på Holmenkollbanen, er i umiddelbar nærhet. Beliggenheten må sies å være en av områdets beste.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader og eiendomsskatt.

Velkommen til Heyerdahls vei 9

Heyerdahls vei 9 er en sydvendt skråning som strekker seg i et avlangt belte fra enden av veien og videre oppover.
Med tomtens spesielle og avlange utforming som utgangspunkt, har målet vært at alle leilighetene skal nyte godt av den flotte og skjermede beliggenheten. Mot øst skimter man byen når solen står opp, mot syd ligger fjorden, og i vest går ikke solen ned bak Holmenkollåsen før godt utpå kvelden.

Her skal det bygges 8 romslige og moderne leiligheter fordelt på 2 bygg, koblet sammen med et felles inngangsparti med heis og trapp fra parkeringskjelleren. Byggene er i 2 etasjer og ligger i en kjede avtrappet langs etter kollen - 4 hageleiligheter i 1.etasje og 4 toppleiligheter i 2.etasje. Løsningen gir leiligheter med vinduer mot 4 himmelretninger. Her blir det både morgen- og ettermiddagssol samt utsyn mot byen og fjorden.

Det er lagt vekt på store generøse romopplevelser der kjøkken, stue og bibliotek danner en romslig enhet. Det er vinduer fra gulv til tak i oppholdsrommene og skyvedører til terrassene.

Byggene får en dempet og diskret fremtoning med mørk, nesten sort mursten og mørke vindusprofiler. Terrengmurer og heller på terrasser og uteplasser utføres i granitt. Slik får anlegget et helhetlig uttrykk.

Innhold

169 KVM. BRA/P-ROM MED TERRASSER TILS. 71 KVM.

Denne hageleiligheten ligger sentralt på eiendommen, der det opprinnelige huset i sin tid lå. Terrenget her er litt høyere, og leiligheten er litt tilbaketrukket fra adkomsten syd på eiendommen. Leiligheten har et vakkert utsyn mot
fjorden fra både stue, kjøkken og den tilknyttede sydvendte markterrassen. Leiligheten har flere flotte uteplasser – en terrasse med plass til sittegruppe mot sydøst, en langsgående terrasse mot sydvest og en romslig markterrasse som går over i et privat hageareal der man kan nyte aftensolen mot vest.

Tomt

Fellestomt: kvm.
Tomtearealet vil bli seksjonert som felles eiet. Hageleiligheter i 1. etasje som har avmerket markterrasse/ hage innenfor hekk i utomhusplan vil få dette arealet tinglyst som tilleggsdel til seksjonen.

Eiendommen vil bli parkmessig opparbeidet med frodige planter og vintergrønn vegetasjon. Gårdsplassen vil bli belagt med brostein, og interne adkomster til leilighetene vil bli belagt med asfalt og kantstein i naturlig grå granitt. Samme type granitt vil gå igjen i alle utvendige stein-elementer, det være seg portstolper, steinsatte uteplasser, trapper eller murer. Gangarealene vil bli godt belyst av lave lamper og rammes inn av bed med rhododendron.

Rundt de private hagene vil det bli plantet lave vintergrønne barlindhekker, mens det i tomtegrensene anlegges hekk av mer hurtigvoksende tuja smaragd - det vil også bli innslag av syriner og sjasminer. Privat inngjerdet felles hvile- og lekeareal nordøst på tomten vil bli opparbeidet med singlet gangsti og et klassisk blomsterbed + koselig benk.

Parkering

Leilighetene får parkering i felles privat underjordisk garasjeanlegg med adkomst via heis.
Hver leilighet får en egen romslig dobbeltgarasje med opplegg for lading av el-bil og hver sin romslige bod (fra ca. 7,8 til 17,3 kvm.). Det vil i tillegg bli etablert 4 gjesteparkeringsplasser på terreng.

Garasjeplassene og sportsbodene vil bli tinglyst som tilleggsdel til seksjonene.
Selger tar forbehold om endring av dette ved eventuelle kommunale innsigelser til planlagt organisering.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle beboelsesrom. Badene får enten vannbåren gulvvarme eller elektriske varmekabler.

Sameiet

Boligsameiet vil bli organisert etter lov om eierseksjoner (eierseksjonsloven).
Sameiet vil bestå av totalt 8 boligseksjoner med eierbrøk iht. størrelse.

I henhold til eierseksjonslovens § 31 har de andre seksjonseierne panterett i seksjonen for krav mot seksjonseierne som følger av sameieforholdet. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.
Utkast til vedtekter følger vedlagt prospekt. Disse vedtekter vedtas av byggherre før overtakelse og anses akseptert av kjøper ved inngivelse av bud.

Det gjøres oppmerksom på at iht. eierseksjonsloven § 23, 1. ledd er det ikke anledning til å erverve mer en to boligseksjoner i samme sameie.

Skoler

Sokner til Slemdal skole

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 224 i Oslo kommune - sammenføyet med bnr. 1344.
Seksjonsnummer for hver bolig fastsettes i forbindelse med seksjoneringen.

Megler

Portrettbilde av Adv.Tom Elliot Johnsen

Adv.Tom Elliot Johnsen

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Adv.Tom Elliot på e-post
tej@sem-johnsen.no

Kontakt Adv.Tom Elliot på telefon
92 21 38 20

Advokat Tom Elliot Johnsen er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde han også utviklings-, samt personal- og driftsansvar.

Johnsen er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hans spesialitet er eiendommer i det øvre prissjikt, og han har gjennom mange år opparbeidet seg en stor kontaktflate som er viktig i utførelsen av disse.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.