Høyblokka A-0901

Høyblokka A-0901

Nøkkelinfo

 • Pris
  18.250.000,-
 • Totalpris
  18.707.592,-
 • Bruksareal
  138.5m2
 • Primærrom
  133m2
 • Soverom
  3
 • Etasje
  9
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Christopher Lejonberg

Kort om eiendommen

Høyblokka, Torshovhøyden

Høydepunkter

Høyblokka er siste del av boligprosjektet Torshovhøyden, og inneholder 65 nye moderne selveierleilighet sentralt på Torshov. Besøk www.torshovhøyden.no og bruk boligvelger for å se plantegninger og priser for hver av leilighetene. Du finner komplett prospekt og prisliste på www.torshovhøyden.no

Leilighetene selges til fast pris etter prinsippet om først til mølla og etter bustadoppføringslova - se kontrakt og prospekt på www.torshovhøyden.no. Kjøpetilbud kan leveres digitalt med BankID i boligvelgeren på www.torshovhøyden.no, eller på signert budskjema. Ta kontakt hvis du trenger hjelp med å levere kjøpetilbud.

Beliggenhet

Høyt og fritt på Torshov, det som før var Lilleborgs hovedkontor, selger vi nå boligene i Høyblokka som er det siste byggetrinnet på Torshovhøyden. Torshovhøyden har en fantastisk beliggenhet som byr på rikelig med sol, god utsikt og et flott opparbeidet fellesområde. Det blir egen parkeringskjeller liggende under den nye bygningen Vestblokka, og beboere i Høyblokka får adkomst til garasjeanlegget via felles oppgang med heis og trapp.

Med en sentral og attraktiv beliggenhet på Torshov, bor du i en pulserende bydel, men samtidig litt rolig og tilbaketrukket. Vogtsgate, som er selve pulsåren på Torshov, har en rekke små spisesteder og hyggelige kaféer, og nye kommer stadig til. Her finner du også gamle ærverdige Soria Moria kino og kulturhus, Strøm Larsen Kjøtt og delikatesse, samt Åpent Bakeri. Hit valfarter folk fra hele hovedstaden for å skaffe seg akkurat den spesielle godbiten. Torshov har det som alle ønsker seg i sitt nærmiljø, yrende liv på gateplan, men også brede lyse gater. Det er mye luft mellom byggene, og de store parkarealene som Torshovparken og Torshovdalen brukes aktivt av de som bor i området.

Her er det muligheter for å spille ute-bordtennis eller teste en av de populære sandvolleyballbanene som er til bruk for alle.

Hele området ble planlagt og tegnet på 1920-tallet, og fokus var trivsel for beboerne. I tillegg til at hovedgaten har et yrende og spennende utvalg av tilbud, fungerer den også som transportåre ned til sentrum eller opp til Kjelsås, marka og Maridalsvannet. Trikk og buss går med få minutters mellomrom. Det er kort vei til sentrum.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader er beregnet med 50,- per kvm BRA per måned inkl. bl. a. á konto oppvarming og varmtvann, kommunale avgifter, felles forsikring, drift/service/vedlikehold av fellesarealer, forretningsførsel og revisjon. Se prisliste. TV og internett ca. kr 300,- per måned kommer i tillegg. Ved evt. kjøp av garasjeplass. påløper felleskostnad ca. kr 250,- per måned per plass.

Eiendomsskatt kan påløpe på boligene - skatten blir beregnet for hver bolig etter ferdigstillelse.

Innhold

Høyblokka ligger høyt og fritt i Sandakerveien 56. Med sine 11 etasjer vil det bli mange leiligheter som får vanvittig utsikt over Oslo!

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Christopher på e-post
cl@sem-johnsen.no

Kontakt Christopher på telefon
47 37 10 31

Les mer
Portrettbilde av Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Christopher på e-post
cl@sem-johnsen.no

Kontakt Christopher på telefon
47371031

Christopher Lejonberg har jobbet som eiendomsmegler siden 2006. Han har primært arbeidet med formidling av boliger under oppføring.

Christopher Lejonberg har bistått i mer enn 2 000 bolighandler, og arbeidet med store utviklinger som fritidsdestinasjonen Gausta ved Gaustatoppen, boligprosjektene Ringnes Park (Grünerløkka) og Hundsund (Fornebu) samt en rekke mindre og mellomstore boligprosjekter i Oslo og Bærum.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Høyblokka A-0901? Klikk her