Høyblokka A-0706

Høyblokka A-0706

Nøkkelinfo

 • Pris
  12.450.000,-
 • Totalpris
  12.762.592,-
 • Bruksareal
  107m2
 • Primærrom
  107m2
 • Soverom
  3
 • Etasje
  7
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Christopher Lejonberg

Kort om eiendommen

Høyblokka, Torshovhøyden

Høydepunkter

Høyblokka er siste del av boligprosjektet Torshovhøyden, og inneholder 65 nye moderne selveierleilighet sentralt på Torshov. Besøk www.torshovhøyden.no og bruk boligvelger for å se plantegninger og priser for hver av leilighetene. Du finner komplett prospekt og prisliste på www.torshovhøyden.no

Leilighetene selges til fast pris etter prinsippet om først til mølla og etter bustadoppføringslova - se kontrakt og prospekt på www.torshovhøyden.no. Kjøpetilbud kan leveres digitalt med BankID i boligvelgeren på www.torshovhøyden.no, eller på signert budskjema. Ta kontakt hvis du trenger hjelp med å levere kjøpetilbud.

Beliggenhet

Høyt og fritt på Torshov, det som før var Lilleborgs hovedkontor, selger vi nå boligene i Høyblokka som er det siste byggetrinnet på Torshovhøyden. Torshovhøyden har en fantastisk beliggenhet som byr på rikelig med sol, god utsikt og et flott opparbeidet fellesområde. Det blir egen parkeringskjeller liggende under den nye bygningen Vestblokka, og beboere i Høyblokka får adkomst til garasjeanlegget via felles oppgang med heis og trapp.

Med en sentral og attraktiv beliggenhet på Torshov, bor du i en pulserende bydel, men samtidig litt rolig og tilbaketrukket. Vogtsgate, som er selve pulsåren på Torshov, har en rekke små spisesteder og hyggelige kaféer, og nye kommer stadig til. Her finner du også gamle ærverdige Soria Moria kino og kulturhus, Strøm Larsen Kjøtt og delikatesse, samt Åpent Bakeri. Hit valfarter folk fra hele hovedstaden for å skaffe seg akkurat den spesielle godbiten. Torshov har det som alle ønsker seg i sitt nærmiljø, yrende liv på gateplan, men også brede lyse gater. Det er mye luft mellom byggene, og de store parkarealene som Torshovparken og Torshovdalen brukes aktivt av de som bor i området. Her er det muligheter for å spille ute-bordtennis eller teste en av de populære sandvolleyballbanene som er til bruk for alle.

Hele området ble planlagt og tegnet på 1920-tallet, og fokus var trivsel for beboerne. I tillegg til at hovedgaten har et yrende og spennende utvalg av tilbud, fungerer den også som transportåre ned til sentrum eller opp til Kjelsås, marka og Maridalsvannet. Trikk og buss går med få minutters mellomrom. Det er kort vei til sentrum.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader er beregnet med 50,- per kvm BRA per måned inkl. bl. a. á konto oppvarming og varmtvann, kommunale avgifter, felles forsikring, drift/service/vedlikehold av fellesarealer, forretningsførsel og revisjon. Se prisliste. TV og internett ca. kr 300,- per måned kommer i tillegg. Ved evt. kjøp av garasjeplass. påløper felleskostnad ca. kr 250,- per måned per plass.

Eiendomsskatt kan påløpe på boligene - skatten blir beregnet for hver bolig etter ferdigstillelse.

Innhold

Høyblokka ligger høyt og fritt i Sandakerveien 56. Med sine 11 etasjer vil det bli mange leiligheter som får vanvittig utsikt over Oslo! Høyblokka får tilsammen 68 godt gjennomtenkte 2-, 3-, 3+1- og 4-roms selveierleiligheter fra 35 til 206 kvm der du slipper å tenke på oppussing eller vedlikehold.

På bakkeplan rehabiliteres inngangspartiet til å bli et nytt spisested/kafé og samlingspunkt på Torshov. Det blir i tillegg noen boliger på bakkeplan, og så leiligheter fra 2. helt opp til 11. etasje. I øverste etasje blir det etablert 1 eller 2 nye toppleiligheter med private takterrasser, og felles takterrasse for de øvrige boligene med en utsikt du ikke trodde var mulig å få så sentralt i Oslo! Det medfølger en egen praktisk bod til hver leilighet. Alle etasjene får adkomst med heis.

Byggemåte

Alle leilighetene får flotte kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer fra Siemens eller annen anerkjent leverandør, og i oppholdsrommene blir det hvitpigmentert 1-stavs parkett i matt eller lakkert utførelse. På bad blir det grå keramiske fliser i 30x30 cm på gulvet med 5x5 cm i dusjsonen. På vegg blir det store liggende fliser på 60x30 cm i lys farge. Det blir vannbåren varme i alle oppholdsrom. Det leveres også balansert ventilasjon, som er behagelig og ikke minst økonomisk, noe som slår ut på boutgiftene. Det leveres utvendig solskjerming/screens utenfor vinduene på syd- og vestfasadene. Utover dette blir det mulighet for å bestille screens for andre vinduer i tilvalgsprosessen via entreprenør.,

Byggingen er igang og overtagelse skal skje i perioden 30.09.2024 - 31.12.2024. Endelig overtagelsesdato skal ligge innenfor ovennevnte periode, og varsles senest 10 uker før ferdigstillelse. Boligene selges etter bestemmelsene i bustadoppføringslova og eierseksjonsloven.

Bebyggelse

Arkitetektens visjon er at «Juletre på Torshovhøyden» får nytt liv. Det ikoniske høyhuset på Torshovhøyden, som tidligere huset hovedkontor for Denofa Lilleborg, er et landemerke tegnet av arkitektene Blakstad og Munthe-Kaas og stod ferdig i 1967. På grunn av sine kvaliteter har bygningen bevaringsvern. Nå er tiden som kontorbygg over og det 11 etasjes bygget skal fullrenoveres til et fantastisk boligprosjekt med helt unike kvaliteter. De nye boligene ligger i fonden av den godt etablerte parken, og har fantastisk eksponering og utsikt mot Oslofjorden og innseilingen til Oslo, samt Holmenkollen og Grefsenkollen.

Den tidligere foajeen i bygningen som henvender seg til parken tenkes ombygd med spisested/kafé og vil bli et nytt samlingssted på Torshovhøyden. Boligene tenkes ombygd til moderne boliger med lys og luftig fasade mot utsikten. Eksisterende fasadebrystninger i tidligere kontorbygg blir fjernet og erstattet med høye vinduer i bygningens rytme. Det vil bli integrert «franske balkonger» i leilighetene. Dette grepet vil på en moderne måte videreføre og respektere husets arkitektur, samtidig som huset «åpnes» og leilighetene gis maksimalt innslipp av lys.

Leilighetene fordeler seg rundt 2 trapper-/heishus. Disse får direkte kontakt med byggets U-etg. hvor boder og parkering er plassert. Alle leilighetene får tilgang til en felles takterrasse i 11 etg. Fra denne ser man «hele verden». Per-Einar Knutsen, Arcasa arkitekter AS

Tomt

Eiet tomt: kvm.

Parkering

Garasjeplass inngår ikke i prisen av leilighetene og kjøpes separat på egne betingelser, se prisliste. Det bemerkes at garasjer for prosjektet blir liggende under bygg A2 Vestblokka, lengst nord på tomten.

Sameiet

Leilighetene i Høyblokka planlegges å bli en del av Sameiet Torshovhøyden sammen med boligene i Sydblokka, Administrasjonsblokka og Vestblokka. Selger tar forbehold om organisering av utbyggingen. Høyblokka kan bli organisert som eget seksjonssameie, evt. sammen med tidligere og kommende salgstrinn. Eierseksjonssameiet kan komme til å bestå av både bolig- og næringsseksjoner. Den daglige driften vil bli organisert som seksjonssameie iht. lov av 16. juni 2017, nr. 65, eierseksjonsloven. Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Det er ikke tillatt å eie mer enn 2 seksjoner i sameiet. Sameiet er pliktig til å avholde årlige sameiermøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer, vedtekter og lover med forskrifter.

Boligkjøperforsikring

.

Betalingsbetingelser

5 % forskudd ved byggestart. 95 % av kjøpesum og omkostninger betales ved overtagelse. Se prospekt for mer info.

Matrikkel

Gnr. 224 bnr. 343 i Oslo kommune

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Christopher på e-post
cl@sem-johnsen.no

Kontakt Christopher på telefon
47 37 10 31

Les mer
Portrettbilde av Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Christopher på e-post
cl@sem-johnsen.no

Kontakt Christopher på telefon
47371031

Christopher Lejonberg har jobbet som eiendomsmegler siden 2006. Han har primært arbeidet med formidling av boliger under oppføring.

Christopher Lejonberg har bistått i mer enn 2 000 bolighandler, og arbeidet med store utviklinger som fritidsdestinasjonen Gausta ved Gaustatoppen, boligprosjektene Ringnes Park (Grünerløkka) og Hundsund (Fornebu) samt en rekke mindre og mellomstore boligprosjekter i Oslo og Bærum.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Høyblokka A-0706? Klikk her