Lnr. 26 - Kongsveien 83 A-C

Lnr. 26 - Kongsveien 83 A-C

Nøkkelinfo

 • Pris
  21.950.000,-
 • Totalpris
  22.002.992,-
 • Bruksareal
  162m2
 • Soverom
  4
 • Etasje
  4
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Kristian Bull

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Kristian Bull

Kort om eiendommen

KONGSVEIEN 81 & 83 - BYGG C - ENHET 26

Innhold

4/5-ROMS - 162 M2 BRA (177 M2 GULVAREAL) - 4. ETASJE - 27 M2 INNTRUKKET TAKTERRASSE

Toppleiligheten går over hele 4. etasje, og har egen trapp- og heistilgang direkte fra sin private hall/gang, hvor det er avsatt plass til garderober. 3 soverom hvorav hovedsoverommet har direkte tilgang til eget bad med dusj, vegghengt toalett og stor baderomsinnredning. I tillegg, stor lagringsplass i kneveggen. Det er avsatt godt med plass til garderobeskap på alle soverom. Bod. Bad med egen nisje for vaskemaskin, dusjnisje, vegghengt toalett og baderomsinnredning. Kjøkken med koketopp på anretningsøy og inngang til lagringsmuligheter i knevegg. Spennende leilighet med skråvinklet tak, med høyde på over 4 meter over store deler av leiligheten. Takhøyden, i tillegg til flere takvinduer, bidrar til spektakulær romfølelse. Leiligheten kan leveres med det fjerde soverommet inn fra stue. Utgang til stor og vestvendt inntrukket takterrasse på 27 kvm.

Parkering

Med leiligheten medfølger det rett til 2 parkeringsplasser i felles garasjeanlegg.

Orientering og vilkår forbundet med budgivning

Leiligheten selges til fastpris. For budgivning på leilighetsnummer 26, kopier følgende URL-adresse og lim den inn i din nettleser som link til korrekt budskjema spesifikk for kun denne enheten: https://tryggbudgivning.no/211/3041613/epynmlizus

NB!
Interessenter kan ikke regne med at innsendt bud er registrert gyldig hos megler uten at skriftlig melding om dette er sendt til budgiver fra megler. Det er viktig å ha lest både prospekt (del 1 av 2) FØR du legger inn bud på eiendommen.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Kristian Bull

Kristian Bull

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Kristian på e-post
bull@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 48 48 00

Kristian Bull har jobbet med eiendom siden 1998, som megler siden 2002 og selger ca. 50 boliger i året. Han er utdannet siviløkonom med master i finans og er partner og megler i Vikakontoret. Kristian ser på boligmegling som verdiskapning og etterlever både kvalitet, service og engasjement. Han selger din bolig som om det skulle vært hans egen og vet at det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.