Lnr. 19 - Kongsveien 81 & 83

Lnr. 19 - Kongsveien 81 & 83

Nøkkelinfo

 • Pris
  22.500.000,-
 • Totalpris
  22.552.992,-
 • Bruksareal
  167m2
 • Soverom
  3
 • Etasje
  4
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Kristian Bull

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Kristian Bull

Kort om eiendommen

KONGSVEIEN 81 & 83 - BYGG B - ENHET 19

Innhold

4-ROMS - 167 M2 BRA (191 M2 GULVAREAL) - 4. ETASJE - 27 M2 INNTRUKKET TAKTERRASSE

Toppleiligheten går over hele 4. etasje, og har egen trapp- og heistilgang direkte fra sin private hall/gang, hvor det er avsatt rikelig med plass til garderober. Leiligheten er planløst med 3 romslige soverom hvorav det største soverommet har eget separat baderom med dusj, vegghengt toalett og stor baderomsinnredning. Lekkert frittstående badekar plassert under takvinduet. I tillegg har hovedsoverommet walk-in med avsatt plass til garderobeskap. Leiligheten har også et kryploft med lagringsmuligheter med tilgang både fra walk-in og hall/gang.

Badet har dusj, vegghengt toalett og baderomsinnredning. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel i adskilt nisje. Kjøkkenet har godt med innredning i tillegg til koketopp på anretningsøy. Stue og kjøkken er på til sammen på 83 kvm. Spennende leilighet med skråvinklet tak, med høyde på over 4 meter over store deler av leiligheten. Takhøyden, i tillegg til flere takvinduer, bidrar til en spektakulær romfølelse. Utgang til stor vestvendt og inntrukket takterrasse på 27 kvm.

Parkering

Med leiligheten medfølger det rett til 2 parkeringsplasser i felles garasjeanlegg.

Orientering og vilkår forbundet med budgivning

Leiligheten selges til fastpris. For budgivning på leilighetsnummer 19, kopier følgende URL-adresse og lim den inn i din nettleser som link til korrekt budskjema spesifikk for kun denne enheten: https://tryggbudgivning.no/211/3041606/epynmlizus

NB!
Interessenter kan ikke regne med at innsendt bud er registrert gyldig hos megler uten at skriftlig melding om dette er sendt til budgiver fra megler. Det er viktig å ha lest både prospekt (del 1 av 2) FØR du legger inn bud på eiendommen.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Kristian Bull

Kristian Bull

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Kristian på e-post
bull@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 48 48 00

Kristian Bull har jobbet med eiendom siden 1998, som megler siden 2002 og selger ca. 50 boliger i året. Han er utdannet siviløkonom med master i finans og er partner og megler i Vikakontoret. Kristian ser på boligmegling som verdiskapning og etterlever både kvalitet, service og engasjement. Han selger din bolig som om det skulle vært hans egen og vet at det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.