Lnr. 18 - Kongsveien 81 & 83

Lnr. 18 - Kongsveien 81 & 83

Nøkkelinfo

 • Pris
  8.950.000,-
 • Totalpris
  9.002.992,-
 • Bruksareal
  82m2
 • Soverom
  3
 • Etasje
  3
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
Solgt

Kristian Bull

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Kristian Bull

Kort om eiendommen

KONGSVEIEN 81 & 83 - BYGG B - ENHET 18

Innhold

3/4-ROMS - 82 M2 BRA - 3. ETASJE - 12 M2 BALKONG

Hjørneleilighet med lys inn fra tre sider. Gang med inngang til bod. Bad med dusj, vegghengt toalett og baderomsinnredning. 2 soverom hvorav hovedsoverommet har walk-in med avsatt plass for garderobe og direkte tilgang til eget bad med dusjhjørne, baderomsinnredning, veggehengt toalett og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel i egen nisje. Romslig vinkelstue og kjøkken med anretningsøy. Leiligheten kan leveres med det tredje soverommet inn fra stue. Utgang til vestvendt terrasse.

Parkering

Med leiligheten medfølger det rett til 1 parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Orientering og vilkår forbundet med budgivning

For budgivning på leilighetsnummer 18, kopier følgende URL-adresse og lim den inn i din nettleser som link til korrekt budskjema spesifikk for kun denne enheten: https://tryggbudgivning.no/211/3041605/epynmlizus

NB!
For å være med på salgsstart i prosjektet "Paa Holtet" med adresse Kongsveien 81 & 83, må skriftlig bud være innlevert megler senest innen onsdag 27.05.20 kl. 16.00. Budet skal være fritt for ethvert forbehold og bindende til minimum fredag 05.06.20 kl. 16.00. Bud med annen akseptfrist eller med forbehold fra budgiver vil bli forkastet uten varsel. Interessenter kan ikke regne med at innsendt bud er registrert gyldig hos megler uten at skriftlig melding om dette er sendt til budgiver fra megler. Det er viktig å ha lest både prospekt (del 1 av 2) og dokumentet "Orientering og vilkår for budgivning" vedlagt prospektets del 2 av 2 FØR du legger inn bud på eiendommen.

Megler

Portrettbilde av Kristian Bull

Kristian Bull

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Kristian på e-post
bull@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 48 48 00

Kristian Bull har jobbet med eiendom siden 1998, som megler siden 2002 og selger ca. 50 boliger i året. Han er utdannet siviløkonom med master i finans og er partner og megler i Vikakontoret. Kristian ser på boligmegling som verdiskapning og etterlever både kvalitet, service og engasjement. Han selger din bolig som om det skulle vært hans egen og vet at det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.