Saga Terrasse H4-304

Saga Terrasse H4-304

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.690.000,-
 • Totalpris
  4.719.828,-
 • Bruksareal
  73m2
 • Soverom
  2
 • Etasje
  3
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Kort om eiendommen

Leilighet Saga Terrasse 6 (G4 og H4)

Innhold

Saga Terrasse salgstrinn 6 består av Hus G4 og H4 med til sammen 89 selveierleiligheter. G4 og H4 vil få åtte etasjer med en miks av 2-, 3- og 4-romsleiligheter med størrelser fra 36 til 112 kvm BRA. Alle leilighetene får romslige balkonger og det vil bli direkte heisadkomst til garasjeanlegget. Arkitektene fra Fosse og Aasen, sammen med landskapsarkitektene fra Grindaker, har uformet et meget bra prosjekt som samsvarer med merkevaren Sagabyen. Det er lagt vekt på høy kvalitet både ute og inne med gode universelt utformede arealer.

Leilighetene vil få en gjennomgående god standard med b.la.:
- Gode og gjennomarbeidede planløsninger
- Store private uteplasser/balkonger
- Arealeffektive og gode leiligheter med to- og tresidig lysinnfall
- Lyse tiltalende overflater i oppholdsrom
- 3-stavs lys eikeparkett i oppholdsrom
- Moderne flislagt bad og WC med veggmontert toalett
- Moderne hvit, glatt innredning på kjøkken og bad fra Sigdal eller tilsvarende
- Hvitevarer inkludert på kjøkken
- Vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og entré
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
Det vil også være en tilvalgsprosess, slik at du kan sette ditt personlige preg på din nye bolig.

Til alle leiligheter medfølger 1 sportsbod i felles anlegg med heis til leilighetsplan. Til alle 4-roms medfølger bruksrett til 2 stk. biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg og til alle 3-roms (ikke 2(3)-roms) medfølger bruksrett til 1 biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. 2-roms kan kjøpe biloppstillingsplass for kr. 300.000,-. Se oversikt i prislisten som fås ved henvendelse til megler.

Beliggenhet
Det sentrale området øst for Jessheim jernbanestasjon får en moderne og bymessig karakter, med sentrumsbebyggelse, torg, plasser, park og bygate. De ulike uterommene vil invitere til forskjellig type opphold og lek for alle brukergrupper, samt skape et aktivt byliv. Den tette tilknytningen til stasjonen og sentrum gir en naturlig knutepunktstatus for den nye bydelen Sagabyen med Saga Senter, Saga Atrium, Saga Terrasse og Saga Nord. Det er planlagt ny overgang til stasjonen som vil gjøre veien over til Storgata og storsenteret på Jessheim enda kortere enn hva den er i dag. I umiddelbar nærhet finner du også treningssenter, dagligvareforretning, legesenter m.m. Med kun 5 minutter å gå til turstier og skogsområder må en si at alt en trenger er innen rekkevidde.

Fremdrift og økonomi
Antatt overtagelse for Hus G4 og H4 vil være i løpet av 2. kvartal 2024. Dette under forutsetning av byggestart leilighetsplaner 2 etasje i løpet av 2. kvartal 2023.

Det forutsettes at det ved kontraktsinngåelse betales et forskudd tilsvarende 5 % av kjøpesummen. Resterende del av kjøpesum og omkostninger innbetales en uke før overtagelse.

Lave kjøpsomkostninger per bolig, kun fra kr. 24 277,- til kr. 35 677,-. Dette da det kun betales dokumentavgift av andel tomteverdi. Se oversikt over eksakt beløp per bolig i prislisten.

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Hvor store kostnadene vil blant annet avhenge av hvilke ytelser sameiet rekvirerer og utviklingen av markedsprisen for disse ytelsene. Erfaringsmessig vil fellesutgiftene beløpe seg til ca. kr 40,- til kr 45,- pr. kvm BRA/mnd. Fellesutgiftene skal dekke blant annet varmtvann, oppvarming, forsikring, forretningsførsel, samt renhold og vedlikehold av fellesarealer. Kommunale avgifter faktureres den enkelte seksjonseier direkte fra kommunen.

Boligene selges iht. bestemmelsene i bustadoppføringslova, herunder 5 års garanti iht. lovens §12. Ved salg til aksjeselskap eller annen profesjonell part, legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder eierseksjonsloven for sameiet og driften av dette.

Denne annonsen utgjør ingen fullgod eller uttømmende presentasjon av prosjektet/eiendommen. Det er derfor viktig at interessenter kontakter megler for å få tilsendt komplett salgsdokumentasjon og går nøye gjennom dette før inngivelse av kjøpetilbud.

Registrer din interesse på sagabyen.no og vi vil holde deg orientert om salgsprosessen.

Byggemåte

Bygningen fundamenteres til fjell ved hjelp av peler. Byggets bærekonstruksjon er utført i betong og stål. Skillevegger utføres i betong eller plassbygde lyd og brannvegger. Etasjeskillere utføres i betong. Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverkvegger og kles utvendig med tegl, plater, puss eller panel. Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Balkonger utføres av betong med fall og nedløp, men drypp fra overliggende balkonger må påregnes ved nedbør. Utformingen av rekkverk vil være i stål/aluminium, plater, trepanel eller glass. Takterrasser får overflate med tretremmer. Innvendige vegger utføres i stål/tre-stenderverk, kledd med gipsplater. Støpte vegger mot naboleilighet og i heis/trappesjakter vil få overflate i sparklet og malt utførelse. Innvendig høyde til himling vil generelt være ca. 2,5 m. Unntatt er områder med nedforet himling. Himling nedfores for å skjule rør og kanalføringer fortrinnsvis i boder, entre/gang og enkelte områder i øvrige rom. Boligprosjektet er rammesøkt etter teknisk forskrift TEK 17. Rammetillatelse forventes høst 2021.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Saga Terrasse H4-304? Klikk her