Skoglia B201 NY

Skoglia B201 NY

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.200.000,-
 • Totalpris
  4.238.974,-
 • Fellesutgifter
  2.550,-
 • Bruksareal
  85m2
 • Soverom
  3
 • Etasje
  2
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Utvikler

Romeriksåsen AS

Solgt
Silje Godager

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Kort om eiendommen

Skoglia/Kruttverket - Ny 4-roms endeleilighet på 85 kvm i 2. etasje - Bygging i gang! Vestvendt balkong, garasjeplass og heis. Ventet ferdigstilt april 2018.

Høydepunkter

Gjennomgående endeleilighet beliggende i B-blokken i 2. etasje med 3 soverom, stue med åpen løsning mot kjøkken, bad/vaskerom, innvendig bod og solrik balkong på 8,4 m2. Balkongen er vestvendt med optimale solforhold på ettermiddag/kveld. Det medfølger en parkeringsplass i underliggende garasjeanlegg og sportsbod på 5 m2.

Leiligheten har en meget god intern beliggenhet på enden mot marka med lite "trafikk" utenfor i svalgangen.

Ventet overtagelse april 2018.

Kort fortalt
- Ny 4-roms selveierleilighet i B-blokken på Skoglia.
- Meget god intern beliggenhet i 2. etasje på enden.
- Vestvendt balkong på 8,4 kvm. med optimale solforhold.
- Garasjeplass i underliggende garasjeanlegg.
- Heis fra garasje til leilighetsplan.
- 3 soverom og stue med åpen løsning mot kjøkken.
- Moderne kjøkken fra Norema med integrerte hvitevarer.
- Delikat flislagt bad/vaskerom.
- Oppbevaringsplass i innvendig bod og sportsbod.
- Ventes ferdigstilt i april 2018.
- Vedlikeholdsfri bolig i flere år.
- Lave bo-kostnader.
- Lave kjøpsomkostninger.

Interessenter oppfordres til å laste ned salgsoppgaven med vedlegg, bestill på høyre side i annonsen. Leiligheten er ikke i visningsklar stand. Kontakt gjerne megler for møte/tomtevisning.

Beliggenhet

Skoglia ligger sentralt til på Kruttverket ved Rotnes i Nittedal. Herfra er det kort vei til det meste du trenger i hverdagen. Rotnes er kommunesenter i Nittedal, og det finnes derfor en mengde tilbud i området: Barne- og ungdomsskole, helsesenter, kulturhus, kjøpesenter, bank, kafeer og legesenter i umiddelbar nærhet. Utvalget av fritidsaktiviteter i Nittedal er omfattende. Det er kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, badevann, hesteridning, golfbane, Varingskollen alpinanlegg og treningssenter m.m.

Mer om eiendommen

Her er det ingen grunn til å engste seg for at det skal være lite å finne på.

Det tar kun 15-20 min med bil fra Kruttverket og inn til Oslo sentrum. Mange som etablerer seg på Kruttverket arbeider i Oslo. Det er derfor godt tilrettelagt for offentlig kommunikasjon. Ekspressbussen tar deg til Grorud på 18 minutter, Sinsenkrysset 26 minutter eller 28 til Carl Berners plass. Kun 8-10 min gange fra Kruttverket ligger også Nittedal togstasjon, 26 minutter senere kan du kan gå av toget på Oslo Sentralbanestasjon.

Velkommen til Skoglia - Kruttverket

Oppdraget gjelder salg av kontraktsposisjon for leilighet B201, som er en del av boligprosjektet Skoglia, Kruttverket i Nittedal. Det populære prosjektet er forøvrig utsolgt på vegne av byggherre.

Leiligheten får en lys og romslig stue med god plass til møblement. (Kun ment som illustrasjon)
Det blir åpen løsning mot kjøkken. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer. (Kun ment som illustrasjon)

Beskrivelse av prosjektet

Skoglia på Kruttverket vil bestå av totalt 44 selveierleiligheter fordelt på to bygg. Det vil bli et felles garasjeanlegg og selvfølgelig heis til alle etasjer, i tillegg til et hyggelig, felles uteområde.

Prosjektet består av gjennomgående selveierleiligheter med vestvendte balkonger, altså med optimale solforhold! Velg blant 2, 3 og 4-roms leiligheter i størrelsen 43-85 kvm BRA. Alle leiligheter vil få balkong/terrasse, hvitevarer og garasjeplass inkludert i kjøpesummen! Alle leiligheter blir gjennomgående, med optimale lys- og solforhold

Standard

Gulv: 3-stavs eikeparkett 14 mm, hvitpigmentert

Vegger: Malt gips

Bad/Wc/vaskerom
Standard grå flis 10x10 på gulv og 30x60 på vegg. Baderomsinnredning i hvit utførelse med heldekkende servanttopp, med speil/lys/stikkontakt og armatur. Størrelse på innredning som vist på plantegning til den enkelte leilighet. Toalett leveres i standard hvit utførelse - veggmontert. Det kan være en synlig innkassing på vegg hvor toalettet er plassert. Det leveres sluk i gulv på bad. Opplegg for vaskemaskin bad. Det leveres dusjhjørne i aluminium og glass ("klappveggdusj"med 2 dører), med termostatstyrt dusjbatteri. Som grunnbelysning bad vil det bli levert 4 stk. downlights samt lys over speil/vask.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning leveres av anerkjent nordisk fabrikat, med hvitvarer. Det vil bli utarbeidet egen kjøkkentegning for hver type leilighet som kan fås ved henvendelse. Standard kjøkken i hvit utførelse. Det leveres hvitevarepakke bestående av innbygningskomfyr med keramisk koketopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin fra anerkjent produsent med fronter i rustfritt stål. Oppvaskkum i stål med blandebatteri og uttak for oppvaskmaskin. Det leveres benkearmatur under overskap lys under overskap på kjøkken med stikkontakt. For gang/hall samt kjøkken leveres 4 stk.

Plantegning B201.
Leiligheten får et hovedsoverom og to soverom som egner seg som barnerom, gjesterom, kontor, o.l. (Kun ment som illustrasjon)

downlights i hvert rom.

Boligene leveres med skjult elektrisk anlegg ihht. gjeldende forskrifter - NEK 400-2014. Det leveres standard hvite brytere og stikkontakter.

Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Avtrekk i alle våtrom, WC og kjøkkentak, tilluft (friskluft) i alle oppholdsrom (stue, soverom). Aggregat plasseres på egnet sted i leiligheten eller som del av kjøkkenhette.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i innendørs anlegg under leilighetsbyggene.

Oppvarming

Oppvarming er basert på varme via varmesentral i kjeller. Det legges vannbåren gulvvarme i bad og radiator i øvrige oppholdsrom.Varmt tappevann leveres også via varmeanlegget med felles varmtvannstanker/ system i teknisk rom.

Leiligheten får et moderne og delikat bad. (Kun ment som illustrasjon)
Svalgang/inngangsparti(Kun ment som illustrasjon)

Det monteres egen energimåler i hver leilighet til både oppvarming og tappevann.

Byggemåte

Byggets bærekonstruksjon er utført i betong fundamentert på grunn for kjeller og trappehus, mens hovedkonstruksjonen over p-kjeller har bæresystem i tre. Byggene oppføres i moduler, med etasjeskiller og leilighetsskiller som del av modulkonstruksjonen. Balkonger utføres med dekke av tre med fall til avløp/renne, men drypp fra overliggende balkonger må påregnes ved regnvær. Overdekkede svalganger utformes med fall med dryppkant. Utformingen av rekkverk vil være i metall/glass. Svalganger med overflate i betong uten spesiell sklisikring.

Innvendige vegger utføres i trestenderverk, isolert og kledd med gipsplater. Støpte vegger i heis/trappesjakter vil få overflate i grovsparklet og malt utførelse.

Innvendig høyde til himling vil generelt være 2,5 m. Unntatt er områder med nedforet himling. Himling nedfores for å skjule rør og kanalføringer fortrinnsvis i boder, entre/gang og enkelte områder i øvrige rom. Underetasje/p-anlegg utføres med gulv av fast dekke. Sportsboder til hver bolig anlegges i p-anlegg.

Boligprosjektet vil rammesøkes etter teknisk forskrift TEK 10.

Tomt

Eiet tomt på ca. 2 700 kvm. Det vil kunne bli foretatt grensejusteringer i forbindelse med utbyggingen. Tomtens areal etter evt. justeringer er ennå ikke fastsatt.

Tomten opparbeides med utomhusanlegg bestående av asfalterte veier og p-plasser, samt anlagt plen og noe beplantning på de arealer der dette er egnet. Lekeplasser, stier, plen og lignende blir sameiets fellesareal som vedlikeholdes av sameiet.

Utomhusplan Skoglia. Leiligheten får en god intern beliggenhet på enden i B-blokken, tilbaketrukket noe som gir en mer privat sfære på balkongen.
Oversiktsbilde Kruttverket. (Kun ment som illustrasjon)
Det er gode servicetilbud i kort avstand fra boligen.

Det vil bli installert snøsmelteanlegg i portåpninger til p-anlegg dersom stigningsforhold i rampen tilsier dette. Svalganger, trapper og andre utomhusanlegg for øvrig vil ikke få installert snøsmelteanlegg. Adkomstvei inn til tomten vil være felles for begge hus. Innkjøring fra Laboratorieveien. Veien vil bli privat og driftes /forvaltes av nevnte eiendom.

Veiadkomsten opparbeides iht. situasjonsplan med fast dekke. Det henvises til utkast til vedtekter for ytterligere informasjon om sameiet. NCC Bolig AS som utvikler av Kruttverket har krav om etablering av et realsameie for FG 11 og FG 8 iht. reguleringsplan, som alle boliger i Kruttverket vil bli eier av. Det er ikke ventet kostnader til drift av dette sameiet. FG 11 og FG 8 er felles grønne arealer for hele Kruttverket.

Sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jfr. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jfr. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Solgt iht. Bustadoppføringsloven

Boligen selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Kun 8-10 min gange fra Kruttverket ligger også Nittedal togstasjon, 26 minutter senere kan du kan gå av toget på Oslo Sentralbanestasjon.
Utvalget av fritidsaktiviteter i Nittedal er omfattende. Det er kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, badevann, hesteridning, golfbane, Varingskollen alpinanlegg og treningssenter m.m.

Garanti

Kjøper overtar selgers kontrakt med utbygger og trer inn i selgers rolle med de rettigheter og forpliktelser kontrakten tilsier. Det forutsettes at utbygger godkjenner at kjøpekontrakten og alle vedlegg transporteres fra selger til kjøper. Utbygger er i henhold til bustadoppføringslova pliktig til å stille garanti på 3 % av førstegangs kjøpesum i byggeperioden og 5 % av førstegangs kjøpesum i 5 år etter overlevering.

Betalingsbetingelser

Det forutsettes at kr. 100 000,- av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen.

Faste, løpende kostnader

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Hvor store kostnadene blir vil blant annet avhenge av hvilke ytelser sameiet rekvirerer og utviklingen av markedsprisen for disse ytelsene.

Erfaringsmessig vil fellesutgiftene beløpe seg til ca. kr 25,- til kr 30,- pr. kvm. BRA/mnd. Fellesutgiftene skal dekke blant annet varmtvann, oppvarming, forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, samt renhold og vedlikehold av fellesarealer. Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling. Kjøper vil være forpliktet til å dekke sin forholdsmessige andel av sameiets fellesutgifter i henhold til eierseksjonsloven og sameiets vedtekter.

Budgivning

Bud kan legges inn via "gi bud-knapp" som finnes i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Alternativt kan budskjema vedlagt salgsoppgaven benyttes.

Megler