Bygg 01 - Bøkkerveien 6B, leilighet B304

Bygg 01 - Bøkkerveien 6B, leilighet B304

Prisantydning 5.390.000,-
Omkostninger 245.992,-
Totalpris 5.635.992,-
P-rom 64.2m2
Byggeår 2019
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Trond Larsen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Energimerke
    D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Bygg 01/Vinslottet - Prosjektert 3-r. Balkong på 21,8 kvm. 3. etg. Takhøyde på 3,7 m. Salg av kontrakt. Overt. 2. kv '20

Høydepunkter

Bygg 01 - Vinslottet på Hasle er et helt spesielt leilighetsprosjekt, hvor Vinmonopolets gamle lokaler skal transformeres til butikker, cafèer og ikke minst ca. 223 unike leiligheter. Leilighetene er utformet med særlig fokus på høy arkitektonisk kvalitet, arealeffektive planløsninger, romslige balkonger/terrasser og et varig, tiltalende og representativt estetisk uttrykk på bebyggelsen og uteområdene, med respekt for byggets vernestatus. Det anerkjente arkitektfirmaet Kristin Jarmund Arkitekter har artikulert særpregede leilighetsbygg med vakre fasader og spennende planløsninger. Utbygger har lagt listen litt høyere når de har valgt kvalitetene i prosjektet med blant annet gulvvarme, ingen skjemmende radiatorer, det nye kjøkkenet ditt er av norsk kvalitet fra Sigdal. Her kan du velge en serie i enten klassisk eller moderne stil. Gleden av å bo i leilighet forsterkes av gode utearealer. Bygg 01 omkranses av et utbant bymiljø med flott privat park midt i prosjektet. Byggene får spennende inngangsparti og utearealene preges av flotte torg, brede fortau og spennende fasader på omkringliggende bygg. Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man bedre livskvalitet og ny energi.

Bygg 01 - kort fortalt:
- Planlagt ferdigstillelse/innflytting 2. kvartal 2020
- Velegnet til utleie og som pendlerleilighet
- Stor balkong på hele 21,8 kvm
- Heis
- Kjøkken og bad med moderne innredning fra Sigdal
- Vannbåren varme
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Enstavs parkett
- Sentral og attraktiv beliggenhet

Beliggenhet

Bygg 01 Vinslottet, er en del av Hasle Linje, et nytt bolig- og næringsområde på Hasle, sentralt plassert mellom Løren, Frydenberg og Økern. Her blir det et spennende område med boliger, næringsbygg, matbutikk, kafeer og en rekke andre servicetilbud.

Megler